kinitos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 παιδια την βοηθεια σας. πλεων οτι σκληρο δισκο βαλω usb δεν των βλεπει. στο manage των εχει παντα χωρις letter και σαν αδειο,στο computer δεν το βλεπω καμια ιδεα? το τεστ ειναι απο 2 δισκους ξεχωριστεους και τελειως διαφωρετικους μεταξυ τους
Wise_One Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Παίδες καλησπέρα. Έχει δοκιμάσει κανείς να εγκαταστήσει Office 2007 32bit σε Win7 64bit; Έχει πάρει το μάτι μου κάτι γκρίνιες στο Ιντερνετ αλλά...
kinitos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Παίδες καλησπέρα. Έχει δοκιμάσει κανείς να εγκαταστήσει Office 2007 32bit σε Win7 64bit; Έχει πάρει το μάτι μου κάτι γκρίνιες στο Ιντερνετ αλλά... εγω χωρις κανενα προβλημα
elven Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Παίδες καλησπέρα. Έχει δοκιμάσει κανείς να εγκαταστήσει Office 2007 32bit σε Win7 64bit; Έχει πάρει το μάτι μου κάτι γκρίνιες στο Ιντερνετ αλλά... Τα χα βάλει εγώ,μια χαρά ήταν
j11h Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Παίδες καλησπέρα. Έχει δοκιμάσει κανείς να εγκαταστήσει Office 2007 32bit σε Win7 64bit; Έχει πάρει το μάτι μου κάτι γκρίνιες στο Ιντερνετ αλλά... Κανενα προβλημα κι απο εμενα.Δουλευει μια χαρα απο την πρωτη beta εκδοση.
Wise_One Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Ωραία. Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω αργότερα. Μια ακόμα ερώτηση. Μέχρι πρότινος, χρησιμοποιούσα ένα live cd με προγράμματα της Acronis για να δημιουργήσω backup αρχείο του συστήματος. Βλέπω τώρα ότι το live cd δεν αναγνωρίζει το δίσκο (ίσως επειδή είναι sata;) Τί άλλο μπορώ να χρησιμοποιήσω γι' αυτή τη δουλειά; Μ' ενδιαφέρει να είναι live cd γιατί έτσι και γίνει καφρίλα και δε μπορώ να μπώ στο σύστημα, χαιρέτα το restore...
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστω πολυ. Edit Παω Πινακα ελεγχου , Δικτυο και internet αλλα δεν βλεπω κατι για να δω τους αλλους υπολογιστες του δικτυου... Κανεις ρε παιδια ????
Minotavrs Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Κανεις ρε παιδια ???? Γιαννη καπου εκει λεει homegroup το βλεπεις? στο network sharing center πηγες (ειναι επανω αριστερα εκει που εισαι στο φακελο δικτυου)?
Wise_One Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Κι άλλα χαζά προβληματάκια με τα Win7 x64. Τα έχω κατεβάσει από το msdnaa της σχολής οπότε δεν παίζει θέμα σπασμένης έκδοσης. Ο Firefox δεν κρατάει τους κωδικούς από sites (άσχετα αν έχω ενεργοποιημένη την επιλογή) κι ο Windows Explorer κρασάρει κατά διαστήματα αλλά κάνει restart οπότε δε μου κρεμάει όλο το σύστημα. Κανένας με χ64 είχε τέτοια προβλήματα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Γιαννη καπου εκει λεει homegroup το βλεπεις? στο network sharing center πηγες (ειναι επανω αριστερα εκει που εισαι στο φακελο δικτυου)? Ναι, βλεπω και την οικιακη ομαδα (εχω βαλει ελληνικη εκδοση) και το κεντρο διαχειρησης δικτυου βλεπω αλλα υπολογιστες αλλους ...οχι. Ευχαριστω.
xolloth Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Κι άλλα χαζά προβληματάκια με τα Win7 x64. Τα έχω κατεβάσει από το msdnaa της σχολής οπότε δεν παίζει θέμα σπασμένης έκδοσης. Ο Firefox δεν κρατάει τους κωδικούς από sites (άσχετα αν έχω ενεργοποιημένη την επιλογή) κι ο Windows Explorer κρασάρει κατά διαστήματα αλλά κάνει restart οπότε δε μου κρεμάει όλο το σύστημα. Κανένας με χ64 είχε τέτοια προβλήματα; την ιδια εκδοση εχω και εγω απο msdn ultimate x64,αλλα κανενα απο αυτα τα προβληματα που εχεις. ενα προβλημα που ειχα με disconnects με το ιντερνετ,λυθηκε μολις περασα τους νεους drivers της μητρικης[nforce 790 sli].
titikos46 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα παρακαλω ενημερωστε πως μπορω να αποκτησω τα windows 7
Minotavrs Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Ναι, βλεπω και την οικιακη ομαδα (εχω βαλει ελληνικη εκδοση) και το κεντρο διαχειρησης δικτυου βλεπω αλλα υπολογιστες αλλους ...οχι. Ευχαριστω. Τοτε δεν θα επρεπε να εχεις προβλημα κοιτα να μοιρασεις φακελους τοσο στο pc με τα 7αρια όσο και στο αλλο με τα αλλα windows... επισης τσεκαρε firewalls, UAC κλπ κλπ...
xolloth Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα παρακαλω ενημερωστε πως μπορω να αποτησω τα windows 7 εξαρταται τι εννοεις με την λεξη"αποτησω",μηπως εννοεις ,αποκτησω; εαν εννοεις αυτο σε 2 εβδομαδες θα εχουν κυκλοφορησει και εδω.
titikos46 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 εξαρταται τι εννοεις με την λεξη"αποτησω",μηπως εννοεις ,αποκτησω;εαν εννοεις αυτο σε 2 εβδομαδες θα εχουν κυκλοφορησει και εδω. οκ ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.