Nitrous18 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 για τα προβληματα με το ethernet δοκιμαστε roll back τον driver realtek σωστα? ναι realtek, εννοείς να ξαναεγκαταστησω τους drivers
iakinthos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 ναι realtek, εννοείς να ξαναεγκαταστησω τους drivers Πας device manager/network adapters και κάνεις δεξί κλικ στον ethernet driver/properties/driver/roll back driver;)
nikos21aek Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Χρήσιμο tip δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί και το γράφω. Για να αλλάξει κανείς το pιnned του windows explorer και να ανοίγει το παράθυρο του υπολογιστή μου αντί για το παράθυρο libaries που ανοίγει. Γράφουμε στο search "windows explorer" ή "εξερεύνηση των windows" αν έχουμε Ελληνική έκδοση,στο αποτέλεσμα της αναζήτησης κάνουμε δεξί κλικ στις ιδιότητες και στο παράθυρο που ανοίγει στη συντόμευση ή shortcut αλλάζουμε το target από %SystemRoot%\explorer.exe που είναι σε: %SystemRoot%\explorer.exe ::{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D} πατάμε apply και αυτό ήταν.Τώρα θα ανοίγει ο φάκελος ο υπολογιστής μου!
Nitrous18 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Χρήσιμο tip δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί και το γράφω.Για να αλλάξει κανείς το pιnned του windows explorer και να ανοίγει το παράθυρο του υπολογιστή μου αντί για το παράθυρο libaries που ανοίγει. Γράφουμε στο search "windows explorer" ή "εξερεύνηση των windows" αν έχουμε Ελληνική έκδοση,στο αποτέλεσμα της αναζήτησης κάνουμε δεξί κλικ στις ιδιότητες και στο παράθυρο που ανοίγει στη συντόμευση ή shortcut αλλάζουμε το target από %SystemRoot%\explorer.exe που είναι σε: %SystemRoot%\explorer.exe ::{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D} πατάμε apply και αυτό ήταν.Τώρα θα ανοίγει ο φάκελος ο υπολογιστής μου! ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ να σε καλά ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Παιδια απο που μπορω να δω τους συνδεδεμενους υπολογιστες στι δικτυο που βλεπαμε με τις θεσεις δικτυου στα vista ??? Δεν βλεπω τετοια επιλογη...Ευχαριστω.
xolloth Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 εγω το ελυσα ο προβλημα,ηταν θεμα drivers μητρικης,μολις εβαλα τους νεους της nforce που βγηκαν χθες,ολα λυθηκαν σχετικα με τις αποσυνδεσεις.
radeon9700 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 http://forum.videolan.org/viewtopic.php?f=14&t=57432 Είχα το ίδιο πρόβλημα με το VLC. Δεδομένου ότι έβαλες τους τελευταίους drivers της κάρτας γραφικών από τη σελίδα του κατασκευαστή, κάνε ό,τι έκανα και εγώ.Η τελευταία έκδοση του VLC μου έβγαζε τα ίδια προβλήματα, αλλά είχα σε ένα flashaki την 0.8.6d, έτσι τη δοκίμασα και όλα παίζουν κανονικότατα τώρα. Δεν το έψαξα αν δουλεύουν και νεότερες εκδόσεις, πάντως σίγουρα η τελευταία δεν δουλεύει. Στη σελίδα του VLC έχουν archive με προηγούμενες εκδόσεις. Να αυτή που έχω εγώ: http://download.videolan.org/pub/videolan/vlc/0.8.6d/win32/vlc-0.8.6d-win32.exe Εχει καταφερει κανενας να του δουλεψει σωστα το vlc; win 7 64bit pro,τελευταιοι drivers στην καρτα γραφικων για win 7 x64,την τελευταια εκδοση του vlc και εχουμε και λεμε:Σε κανονικο video output μου τα βγαζει ολα πιξελιασμενα Σε directx output και fullscreen δεν υπαρχει η progress bar Σε open gl output αλλαζει το θεμα στα win και απο aero παει σε basic... Δεν θελω να αλλαξω player αλλα εχω ξεμεινει απο ιδεες... Δυστυχώς στην videolan ενώ γνωρίζουν το πρόβλημα τουλάχιστον από τον Ιούνιο το ρίχνουν σε πρόβλημα των display drivers της nvidia και ati !!! Όμως το πρόβλημα φαίνεται να είναι δικό τους αφού το κάνει μονο στον VLC. Σε αρκετούς παίζει η λύση να το γυρίσουν σε OPENGL. Εγώ έβαλα GOM Media player και ησύχασα, είναι αρκετά ίδιος στο interface με τον VLC
Hugo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Αυτη την χαζομαρα με την αποσυνδεση απο το δυκτιο την εχω και εγω. δεν ανοιγει καμια σελιδα ουτε ο firefox ουτε ο ιντερνετ explorer (αλλα το τορεντ συνεχιζει να κατεβαζει αν και με κοκκινα στατους τα βελακια) και πρεπει να κανω ρεμπουτ για να φτιαξη με το να πατησω αποσυνδεση-και ξανα συνδεση στο δυκτιο δεν διορθωνεται. δεν εχω χρονομετρηση καθε ποτε το κανει αλλα 2 φορες την μερα πανω κατω γινεται. (asus p5q εχω) αα και τα πιξελιασματα στο vlc εχω. νανε καλα το media player 12 που παιζει divx.
ata1983 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά μετά από μια μέρα στα 64bit δεν τα άντεξα. Πολύ πειραματικά είναι, όλα δούλευαν σωστά αλλά μου έκανε κάτι χαζά ώρες ώρες. Control-v στα office δεν δούλευε, ο firefox με τα χίλια ζόρια να μπει, native προγράμματα 64bit δεν βρήκα, γύρισα στα 32bit και όλα οκ. Η ταχύτητα είναι ίδια, φαντάζομαι μόνο σε βαρβάτα 64bit προγράμματα τύπου matlab ή παιχνίδια θα έχει διαφορά
Alexkass Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Παιδια απο που μπορω να δω τους συνδεδεμενους υπολογιστες στι δικτυο που βλεπαμε με τις θεσεις δικτυου στα vista ??? Δεν βλεπω τετοια επιλογη...Ευχαριστω. στο network εμφανίζονται από default.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 στο network εμφανίζονται από default. Ευχαριστω πολυ. Edit Παω Πινακα ελεγχου , Δικτυο και internet αλλα δεν βλεπω κατι για να δω τους αλλους υπολογιστες του δικτυου...
j11h Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδια εχω μια απορια σχετικα με το search σε φακελους και στον πινακα ελεγχου.Πριν οταν ηθελα να βρω κατι αλφαβητικα μεσα σε ενα φακελο πατουσα το αντιστοιχο γραμμα και αμεσως μου χρωματιζε την πρωτη επιλογη,τωρα οταν κανω το ιδιο μου το στελενει κατευθειαν στην search machine.Πως μπορω να το κανω οπως και πριν?Το ξερω οτι μπορει να ακουγεται χαζομαρα αλλα εχω σπασει το κεφαλι μου μπας και βρω αυτη την ρυθμιση!
Minotavrs Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Κατορθωσε κανεις να κανει το Samsung WIS09ABGNX Wirelles USB Stick να δουλεψει με τα 7αρια... δεν βρισκει drivers
jimakos00 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 παιδιά αν ξέρει κάποιος για το πρόβλημα που έχω ας μου απαντήσει!!! Το Partition αυτό φίλε λογικά πρεπει να είναι κρυφό και να μην μπορείς να δεις τι έχει μέσα, αλλά και για να μην μπορείς και να σβήσεις ότι υπάρχει μέσα. Για να κάνεις τώρα επαναφορά από το backup που υπάρχει στο partition αυτό, πρέπει να πατήσεις ένα συνδιασμό πλήκτρων κατα τη διάρκεια της εκκίνησης έτσι ώστε ο υπολογιστής να κάνει εκκίνηση από εκεί, και να ξεκινησει την διαδικασία της επαναφοράς. Τον τρόπο αυτό τον γράφει στο βιβλιαράκι που συνοδεύει το laptop σου. καλή επιτυχία
Minotavrs Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Marvell Yukon είναι η κάρτα δικτύου και Soundmax ο ήχος. Δεν θα βρεί τίποτα το Win update H marvell yukon ebgale update για τις καρτες της και διορθωνει το προβλημα των αποσυνδεσεων κατεβαστε το τελευταιο update ταχυστα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.