dark Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μου το έκανε κι έμενα προσπάθησα να τα φτιάξω άλλα τίποτα και τα έσβησα τελείως και ξανάβαλα xp
iakinthos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Όλα αυτά θα διορθωθούν μερικές μέρες αργότερα από την επίσημη κυκλοφορία του λειτουργικού
makfil Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Όλα αυτά θα διορθωθούν μερικές μέρες αργότερα από την επίσημη κυκλοφορία του λειτουργικού Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά, αν δεν θέλω να περιμένω 1 μήνα ακόμη, θεωρείς ότι η λύση του format του partition των Win7 είναι μονόδρομος?
iakinthos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά, αν δεν θέλω να περιμένω 1 μήνα ακόμη, θεωρείς ότι η λύση του format του partition των Win7 είναι μονόδρομος? Μπορείς να δικιμάσεις να κάνεις repair με το dvd των W7;)
ostvarivanje Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Αυτό δε το ξέρω φίλε μου Τελικά ήθελαν τσεκάρισμα και τα δύο.
ata1983 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Με έχουν ζαλίσει με τη δεύτερη οθόνη που έχω. Είναι μια 20" 1680Χ1050. Πρώτο πρόβλημα είναι ότι αυτή η ανάλυση δεν είναι διαθέσιμη καθόλου (Έκανα κάποια στιγμή clone και τη βρήκε τη σωστή ανάλυση, δούλεψε και σαν extended σωστά δυο μέρες και μετά εξαφανίστηκε πάλι η ανάλυση αυτή). Δεύτερο και χοντρότερο χωρίς να κάνω τίποτα όταν ξεκινάω τον υπολογιστή το refresh rate της 2ης οθόνης το πάει μόνο του στα 85Hz. Πάλι καλά που έχει ασφάλεια και κλείνει αλλιώς θα μου την είχε κάψει 15 φορές. Κάρτα γραφικών ATI 4670 με τους Catalyst 9.9 για win7
Nitrous18 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 εχει κανεις το εξης προβλημα??? απο τοτε που εβαλα τα 7 καθε 15-20 λεπτα με πεταει το ρουτερ και σταματαω να εχω ιντερνετ
xolloth Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 δυστυχως το εχω και εγω εδω και καιρο με τα 7,λυση δεν εχω βρει ακομα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 τι εννοείς σε πετάει το router? κλείνει το ethernet?
xolloth Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 ναι ,μια -δυο φορες την ημερα κλεινει το ethernet και ειναι σπαστικο. βεβαια αμεσα το επαναφερω με την"επιλυση προβληματων" αλλα δεν μου χει ξανατυχει τετοιο προβλημα που δυστυχως υπαρχει σε πολλους χρηστες απο διαφορα φορουμ. με τις rc δεν υπηρχε αυτο το προβλημα,τι φταιει δεν ξερω. YΓ:στην rtm εχει κανει κανεις rearm μετα την παρελευση του 30ημερου;
Nitrous18 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 εκει που ειμαι συνδεδεμενος με κοβει το νετ και μετα απο λιγα λεπτα ξαναεπαναφερετε. τι να πω δε ξερω...
gf030 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 ναι ,μια -δυο φορες την ημερα κλεινει το ethernet και ειναι σπαστικο.βεβαια αμεσα το επαναφερω με την"επιλυση προβληματων" αλλα δεν μου χει ξανατυχει τετοιο προβλημα που δυστυχως υπαρχει σε πολλους χρηστες απο διαφορα φορουμ. με τις rc δεν υπηρχε αυτο το προβλημα,τι φταιει δεν ξερω. YΓ:στην rtm εχει κανει κανεις rearm μετα την παρελευση του 30ημερου; Καλημερα, ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα με τα RC και το ελυνα με τον ιδιο ακριβως τροπο. Στα RTM συνεβει μονο την πρωτη φορα μετα την εγκατασταση, μετα κανενα προβλημα. Εκεινο που εχω παρατηρησει ειναι οτι οταν εχω ανοιχτο το μtorrent ανα 12ωρο περιπου κοβεται η προσβαση στο νετ, ενω συνεχιζεται το κατεβασμα κανονικοτατα... Το διορθωνω με κλεισιμο και ανοιγμα του ρουτερ. Χρειαζεται rearm;;; Και αυτο το μεχρι χ/6/2010;
kostandinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Καλημερα,εχω τα Vista,και προσπαθω σε partition να κανω εγκατασταση τα Windows 7,για να τα δω κλπ, ξεκινα η εγκατασταση,και στο 98-99% , σταματαει και μου βγαζει μηνυμα error code 0x80070570, προσπαθησα σ'αλλο partition,το ιδιο σφαλμα,μετα ξαναπροσπαθω κανοντας delete,τα partition,και ξανα στ'αλλο partition,αλλα τα ιδια,με τον ιδιο κωδικο σφαλματος,ξανακατεβαζω αλλο,μην τα πολυλογο τα ιδια....,εψαξα στο google για τον κωδικο σφαλματος,βρηκα μπολικες σελιδες,μερικες ιδιες με το προβλημα μου,αλλα για διορθωση ουτε κουβεντα...αν ξερει καποιος ας με κατατοπισει. Δεν τοχει συναντηση καποιος ? δεν ξερει κανεις ?
million_voices Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 για τα προβληματα με το ethernet δοκιμαστε roll back τον driver realtek σωστα?
AfterForever Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Με έχουν ζαλίσει με τη δεύτερη οθόνη που έχω. Είναι μια 20" 1680Χ1050. Πρώτο πρόβλημα είναι ότι αυτή η ανάλυση δεν είναι διαθέσιμη καθόλου (Έκανα κάποια στιγμή clone και τη βρήκε τη σωστή ανάλυση, δούλεψε και σαν extended σωστά δυο μέρες και μετά εξαφανίστηκε πάλι η ανάλυση αυτή). Δεύτερο και χοντρότερο χωρίς να κάνω τίποτα όταν ξεκινάω τον υπολογιστή το refresh rate της 2ης οθόνης το πάει μόνο του στα 85Hz. Πάλι καλά που έχει ασφάλεια και κλείνει αλλιώς θα μου την είχε κάψει 15 φορές. Κάρτα γραφικών ATI 4670 με τους Catalyst 9.9 για win7 Δοκίμασε άλλο καλώδιο, ίσως είναι αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.