Christos_Tz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Oχι πριν τις δοκιμασεις.Μονο αν τις δοκιμασεις θα βεβαιωθεις αν εχουν προβλημα. Ok παιδια τρεχο το MemTest και σασ ενημερωνω..!Ευχαριστο
Sellers Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Πως μπορώ να φέρω το My computer και τον δεύτερο δίσκο σαν εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας αλλά να μην είναι συντόμευση??? Ευχαριστώ.
ostvarivanje Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Για τη γλώσσα θέλω να ρωτήσω. Αν εγκαταστήσω τα ελληνικά από αρχείο που θα κατεβάσω από το ίντερνετ, τότε έχει μία επιλογή να εμφανίζονται στα ελληνικά και η επιλογή του λειτουργικού, αλλά και μετά που γράφει "εκκίνηση των Windows" αντί για "starting Windows". Αν εγκαταστήσω τα ελληνικά από το windows update, αυτή η επιλογή δεν υπάρχει. Μπορώ να το αλλάξω αυτό, όπως γίνεται στην πρώτη περίπτωση που αναφέρω; Αν δεν γίνεται απ' ευθείας, μπορώ να βρω που είναι το αρχείο εγκατάστασης των ελληνικών που κατέβασε το windows update, ώστε να το εγκαταστήσω πάλι μέσω του πίνακα ελέγχου, ώστε να τα εξελληνίσω;
iakinthos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Για τη γλώσσα θέλω να ρωτήσω. Αν εγκαταστήσω τα ελληνικά από αρχείο που θα κατεβάσω από το ίντερνετ, τότε έχει μία επιλογή να εμφανίζονται στα ελληνικά και η επιλογή του λειτουργικού, αλλά και μετά που γράφει "εκκίνηση των Windows" αντί για "starting Windows".Αν εγκαταστήσω τα ελληνικά από το windows update, αυτή η επιλογή δεν υπάρχει. Μπορώ να το αλλάξω αυτό, όπως γίνεται στην πρώτη περίπτωση που αναφέρω; Αν δεν γίνεται απ' ευθείας, μπορώ να βρω που είναι το αρχείο εγκατάστασης των ελληνικών που κατέβασε το windows update, ώστε να το εγκαταστήσω πάλι μέσω του πίνακα ελέγχου, ώστε να τα εξελληνίσω; Αφού εγκαταστήσεις τη γλώσσα μέσα από τό WU, θα πας στο πίνακα ελέγχου και θα διαλέξεις αλλαγή της γλώσσας εμφάνισης. Μετά πας στο Διαχείριση και στην πρώτη επιλογή που λέει Οθόνη υποδοχής και νέοι λογαριασμοί χρηστών πατάς το Αντιγραφή ρυθμίσεων και είσαι έτοιμος
AfterForever Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Πως μπορώ να φέρω το My computer και τον δεύτερο δίσκο σαν εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας αλλά να μην είναι συντόμευση??? Ευχαριστώ. Για αγγλικά: Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας - Personalize - Change Desktop Icons και επιλέγεις από εκεί ό,τι θες.
Street-Fighter Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Για αγγλικά:Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας - Personalize - Change Desktop Icons και επιλέγεις από εκεί ό,τι θες. μονο για το mycomputer είναι αυτό ομως
tritonas00 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Στρατιωτης Διαβιβασεων Tritonas00 2009 Β ΕΣΣΟ Γραφεας/Κεπικ.Παρουσιαζομαι στην πρωινη αναφορα του forum κυριε amdin για να σας αναφερω οτι εδω και 3 μερες η εγκατασταση της RTM build των windows 7 εγινε καλως.! Με αφορμη το κρασαρισμα ενος σκληρου..εκανα format και την περασα την 7600..μεχρι στιγμης πολυ καλες οι εντυπωσεις απο πλευρας performance αλλα η lexmark και η leadtek εχουν μεινει στα xp ακομα..και δεν φαινεται να βγαλουν drivers για τον εκτυπωτη και την καρτα tv..Κατα τα αλλα...ολα αψογα..σε pentium 4 στα 3.6 ghz,3 gb ddr2 ram και nvidia 9600 gt 512. Kαι καποια benchmarks απο το pcworld.. http://www.pcworld.com/article/172509/windows_7_performance_tests.html http://www.winmatrix.com/forums/index.php?/topic/26357-windows-7-vs-vista-speed-test-results/ Ατενως..
Street-Fighter Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Με αφορμη το κρασαρισμα ενος σκληρου..εκανα format και την περασα την 7600..μεχρι στιγμης πολυ καλες οι εντυπωσεις απο πλευρας performance αλλα η lexmark και η leadtek εχουν μεινει στα xp ακομα..και δεν φαινεται να βγαλουν drivers για τον εκτυπωτη και την καρτα tv..Κατα τα αλλα...ολα αψογα..σε pentium 4 στα 3.6 ghz,3 gb ddr2 ram και nvidia 9600 gt 512. Kαι καποια benchmarks απο το pcworld.. http://www.pcworld.com/article/172509/windows_7_performance_tests.html http://www.winmatrix.com/forums/index.php?/topic/26357-windows-7-vs-vista-speed-test-results/ Ατενως.. Ωραίος αλλα για να πέσεις και να παίρνεις να σου πω οτι ακομα και σε netbook πάνε καλύτερα απο τα xp οπότε το σύστημα σου μάλλον ειναι τούμπανο μπροστά σε netbook alt εκεί
tritonas00 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Ωραίος αλλα για να πέσεις και να παίρνεις να σου πω οτι ακομα και σε netbook πάνε καλύτερα απο τα xp οπότε το σύστημα σου μάλλον ειναι τούμπανο μπροστά σε netbook alt εκεί παντως τα ειδα σε 4 πυρηνο ,2 gb ddr3,ati 4870 και sata 2 και τα ειδα ολα κολυωμενα.... και για να το πω πιο σωστα... εκ δυναμεως 2 gb ddr3 ram,σας αναφερω κυριε εποπτα..-800 mb κολυωμενα,200 mb hardware reserved και 1gb ελευθερα υπηρεσιας..
million_voices Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 το εχω ξαναγραψει τα 7 final σε σχεση με τα διαφορα RC ειναι εμφανως λιγοτερο responsive ειναι ιδεα μου?
coreygaylas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 το εχω ξαναγραψει τα 7 final σε σχεση με τα διαφορα RC ειναι εμφανως λιγοτερο responsive ειναι ιδεα μου? Nop
tritonas00 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 παντως στο μηχανημα μου δεν ειδα διαφορα..οσο γρηγορα ηταν τοτε ετσι ειναι και τωρα.
ostvarivanje Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Αφού εγκαταστήσεις τη γλώσσα μέσα από τό WU, θα πας στο πίνακα ελέγχου και θα διαλέξεις αλλαγή της γλώσσας εμφάνισης.Μετά πας στο Διαχείριση και στην πρώτη επιλογή που λέει Οθόνη υποδοχής και νέοι λογαριασμοί χρηστών πατάς το Αντιγραφή ρυθμίσεων και είσαι έτοιμος Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Την έχω δει αυτήν την επιλογή 100 φορές, αλλά δε μου πήγε στο μυαλό ότι ήταν αυτό το πράγμα. Τέλος πάντων, δεν το έκανα ακόμα γιατί θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμα. Επειδή πριν λίγο εγκατέστησα το archlinux, οπότε εγκαταστάθηκε ο grub, θέλω να εμφανίζονται ελληνικά μόνο εκεί που δίνεις τον κωδικό στα Windows για να εισέλθεις. Ποια επιλογή από τις δύο είναι; "Οθόνη υποδοχής και λογαριασμούς συστήματος" ή "Νέους λογαριασμούς χρηστών"; Υποθέτω ότι είναι το δεύτερο, αλλά δεν το δοκίμασα, μήπως και κάνω κάποιο λάθος και δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στο grub.
iakinthos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Την έχω δει αυτήν την επιλογή 100 φορές, αλλά δε μου πήγε στο μυαλό ότι ήταν αυτό το πράγμα.Τέλος πάντων, δεν το έκανα ακόμα γιατί θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμα. Επειδή πριν λίγο εγκατέστησα το archlinux, οπότε εγκαταστάθηκε ο grub, θέλω να εμφανίζονται ελληνικά μόνο εκεί που δίνεις τον κωδικό στα Windows για να εισέλθεις. Ποια επιλογή από τις δύο είναι; "Οθόνη υποδοχής και λογαριασμούς συστήματος" ή "Νέους λογαριασμούς χρηστών"; Υποθέτω ότι είναι το δεύτερο, αλλά δεν το δοκίμασα, μήπως και κάνω κάποιο λάθος και δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στο grub. Αυτό δε το ξέρω φίλε μου
makfil Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Έχω εγκαταστήσει τα Win7 RTM από τον Ιούλιο και δούλευαν καλά (με μικροπροβλήματα που έχω αναφέρει εδώ) μέχρι την Κυριακή οπότε, στο reboot για τα Win7, ανοίγει (με λίγη καθυστέρηση), η αρχική εικόνα του desktop και αφού γράψω το pass εμφανίζει, και πάλι μετά από καθυστέρηση, μαύρη οθόνη ... και μετά τίποτε, οπότε πρέπει να κλείσω το PC από το κουμπί. Προσπάθησα αρκετά με safe mode, command prompt κλπ αλλά χωρίς αποτέλεσμα και σκέφτομαι ότι η λύση είναι format στο partition από τα XP. Πριν το κάνω θα ήθελα τη γνώμη σας αν 1) το πρόβλημα αυτό έχει παρουσιαστεί και σε άλλους και 2) η λύση του format είναι η μόνη. Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.