Προς το περιεχόμενο

Windows 7 (from RTM to Retail)

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υπολογιστης δεξι κλικ-διαχειριση-αποθηκευση-διαχειριση δισκων-και βαλε γραμμα στο παρτισιον που δεν εχει, και θα εισαι οκ.

Απο το Disk Management οπως μου ειπες τελικα το ρυθμισα.

Thanx.

• Απαντ. 996
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απίστευτο. Δημιουργία DVD με το Convert X to DVD στα Vista: περίπου 1μιση ώρα. Αντίστοιχο DVD στα 7, μισή ωρίτσα με 45 λεπτά....

• Super Moderators
Δημοσ.
εμενα ρε παιδια γιατι κολαει το winamp συνεχεια?

μια αργει να ανοιξει, μια ανοιγει και δε παιζει και πρεπει να περασει ωρα για να αρχισει να παιξει, και τη τελευταια φορα εκει που επαιζε σταματησε και εβγαλε μυνημα οτι δεν ανταποκρινεται!

δοκιμασα και xp mode αλλα παλι τα ιδια...

υπομονή για νέα version winamp...

Δημοσ.

Για το winamp θέλω να σχολιάσω και εγώ. Μέχρι πλέον την 16385, έχω δοκιμάσει τις περισσότερες builds. Έχω 64μπιτο σύστημα και στις πρώτες builds που δοκίμασα, έβαζα τα 32μπιτα windows 7 και το αποτέλεσμα ήταν να μου κολλάει φοβερά το winamp όταν σάρωνε τη βιβλιοθήκη μου (γύρω στα 47000 τραγούδια, 18 φάκελοι) και να καρφώνεται στο 100% το cpu usage. Με το που πρωτοέβαλα 64μπιτα windows 7, έπαψαν να μου δημιουργούνται αυτά τα προβλήματα με το winamp και ειδικά στην 7600-16385 έκανε σχεδόν το μισό χρόνο για να σαρώσει όλη τη βιβλιοθήκη μου σε σχέση ακόμα και με την 7600-16384.

Τα γράφω όλα αυτά για την περίπτωση που χρησιμοποιείται 32μπιτα windows 7 σε 64μπιτο σύστημα.

Δημοσ.

γεια σας...

θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι ...

έχω κατεβάσει από το site της microsoft τα windows 7 , δεν γνωρίζω ποια έκδοση είναι ακριβώς , μιας και είμαι λίγο άσχετος με αυτά τα πράγματα και σας διαβάζω να γράφετε κάτι για rc και rtm...πάντως κάτω δεξιά στην οθόνη γράφει

windows 7

Evaluation copy. Build 7100

αν γνωρίζετε εσείς να μου πείτε για να γνωρίζω και εγώ...

έχω και ένα δεύτερο ερώτημα σχετικά με τα windows 7

από την ίδια σελίδα προμηθεύτηκα και έναν αριθμό με τον οποίο ενεργοποίησα τα windows 7...και στο φόρουμ εδώ διάβασα ότι η έκδοση που έχω ή όποια είναι αυτή θα λήξει κάποια στιγμή...

επίσης διάβασα ότι μπορεί κάποιος να παραγγείλλει τα windows μέσω του amazon ..το ερώτημα μου είναι το εξής:

αυτό που θα παραλάβει αν παραγγείλλει είναι ένας άλλος αριθμός ο οποίος θα ενεργοποιήσει , κατά κάποιο τρόπο μόνιμα τα windows 7 ή θα παραλάβει μια καινούργια κόπια που θα πρέπει να εγκαταστήσει από την αρχή , χάνοντας ενδεχομένως ότι είχε προσθέσει στο υπάρχον σύστημα?

προκαταβολικά ζητάω συγνώμη για τα ερωτηματά μου αν ήμουνα κουραστικός ,

και ευχαριστώ το όποιον/α με βοηθήσει σε αυτό θέμα...

Δημοσ.

αυτό που θα παραλάβει αν παραγγείλλει είναι ένας άλλος αριθμός ο οποίος θα ενεργοποιήσει , κατά κάποιο τρόπο μόνιμα τα windows 7 ή θα παραλάβει μια καινούργια κόπια που θα πρέπει να εγκαταστήσει από την αρχή , χάνοντας ενδεχομένως ότι είχε προσθέσει στο υπάρχον σύστημα?

Ναι, καινούρα κόπια, την 7600-1385 για την οποία μιλάμε όλοι :-)

Θα μπορείς να κάνεις upgrade με τη ματσακωνιά που πόσταρε ο Hal μερικά ποστς πριν χωρίς να χάσεις τίποτα, αν και ενδύκνειται clean install, από την αρχή όλα δηλαδή, για να μην αντιμετωπίσεις τίποτα προβλήματα.

Δημοσ.

σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...

πάντως μέχρι τον μάρτιο έχουμε ακόμα καιρό...

μπορεί μέχρι τότε να μας δώσει η microsoft κάποια καλύτερη προσφορά...

Δημοσ.

εσκασε μυτη το office 2010 σε χ86,χ64 σε beta βεβαια,πολλες αλλαγες στο ui και οχι μονο,ωραιο περιβαλλον.

οσον αφορα την ελληνικη εκδοση των 7 εαν δεν κανω λαθος 31 οκτωβριου θα ειναι στην κυκλοφορια,στα μαγαζια.

Δημοσ.

εχω προβλημα με τα windows 7 64bit.

εχω motherboard gigabyte το GA-EX58-UD5

εχω περασει drivers ηχου αλλα ηχω δεν εχω.

καμια ιδεα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...