Προς το περιεχόμενο

Windows 7 (from RTM to Retail)

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάνω που είχα φτιάξει τα βίστα στην εντέλεια και όλα δούλευαν ρολόι και χαιρόμουν τον υπολογιστή αποφάσισα να βάλω τα 7 για μόνιμο λειτουργικό με το σκεπτικό "ε σιγά κάποτε πρέπει να το κάνεις όσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα" και ρίχνω χριστοπαναγίες τώρα.Τα 3/10 προγράμματα έχουν πρόβλημα.Και δεν είναι λίγα.Είναι πολύ σπαστικό.Μεγάλο λάθος που δεν περίμενα λίγο καιρό για να τα βάλω αργότερα.Ακόμη και το msn δεν βγάζει εικονίδιο δίπλα από το ρολόι..Είναι πολύ γρηγορότερα,πολύ γρηγορότεροι οι browsers,αρκετά πιο λειτουργικά αλλά πιστεύω ότι ακόμη είναι νωρίς.Πρέπει να περάσει κάποιος καιρός για να τα εγκαταστήσει κάποιος και να δουλεύουν όλα ρολόι.Όσοι βιαστήκαμε ας το υποστούμε για λίγο καιρό..Αν είχα κάνει image τα vista όπως τα είχα πριν στο pc μου(τα οποία και επίτηδες δεν έκανα) σίγουρα θα τα είχα περάσει ξανά τώρα.

Περνουμε και κανα backup me to acronis true image πριν απο τις αλλαγες λειτουργικών... btw

Δοκιμασες να κατεβασεις τις νεες εκδοσεις των προγραμματων που χρησιμοποιεις και ολα θα στρωσουν ειδικα αυτο που λες για το msn δεν θα επρεπε να ισχυει...

Οπως και να εχει σημερα εστησα τα τελευταια 64bita και πετανε.... κανενα προβλημα με προγραμματα και drivers

• Απαντ. 996
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ακόμη και το msn δεν βγάζει εικονίδιο δίπλα από το ρολoί.

Στο εικονίδιο, στην επιφάνεια εργασίας κάνε δεξί κλικ/Ιδιότητες/Συμβατότητα και βάλτο Vista SP2.;)

Δημοσ.
Περνουμε και κανα backup me to acronis true image πριν απο τις αλλαγες λειτουργικών... btw

Δοκιμασες να κατεβασεις τις νεες εκδοσεις των προγραμματων που χρησιμοποιεις και ολα θα στρωσουν ειδικα αυτο που λες για το msn δεν θα επρεπε να ισχυει...

Οπως και να εχει σημερα εστησα τα τελευταια 64bita και πετανε.... κανενα προβλημα με προγραμματα και drivers

Μα επίτηδες δεν το έκανα γιατί ήξερα ότι θα έχει λίγο δουλειά στην αρχή που σαν αρχιτεμπέλης θα βαριόμουν να κάνω και θα περνούσα ξανά το backup.Έχω ένα backup προ 3μήνου των vista αλλά ότι δουλειά θέλει και εκείνο θέλουν και τα 7.Τώρα δεν αλλάζω..Δεν έκανα backup επίτηδες για να μην τεμπελιάσω αλλά δεν περίμενα να έχω προβλήματα με προγράμματα και εννοείται δεν φταίνε τα 7 για αυτό...Τώρα θέλει λίγη υπομονή και ψάξιμο..Εννοείται ότι τις τελευταίες εκδόσεις περνάω πάντα...

Στο εικονίδιο, στην επιφάνεια εργασίας κάνε δεξί κλικ/Ιδιότητες/Συμβατότητα και βάλτο Vista SP2.;)

Ωραίος ο φίλος.Thnx αν και το εικονίδιο του msn ήταν το πολύ ελάχιστο.

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα!!

Θέλω να ρωτήσω κάτι...έκανα clean install windows 7 από vista premium. Ο hp που έχω είχε ένα διαμέρισμα στον σκληρό δίσκο για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων που περιλάμβανε και το λειτουργικό!! Την εγκατάσταση την έκανα στον C:/ Μετά την εγκατάσταση των windows 7 όμως το partition αυτό έχει παραμείνει μεν, με τον δεσμευμένο χώρο που είχε και πριν, αλλά αφετέρου όταν πάω να ανοίξω τον φάκελο recovery δυστυχώς δεν μου εμφανίζει τίποτα!!! Γνωρίζετε κάτι επ' αυτού?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς drivers για κάρτα ήχου της Asus στα 7?

Κατέβασα τους beta απ'το site της εταιρίας, αλλά όταν τους βάζω κολλάει το σύμπαν και πρέπει να κάνω system restore.

Σημειωτέων ότι στα Win 7 RC οι οδηγοί παίζουν απροβλημάτιστα...

Δημοσ.

Κατέβασα τους beta απ'το site της εταιρίας, αλλά όταν τους βάζω κολλάει το σύμπαν και πρέπει να κάνω system restore.

Με της μαμας το update επαιξαν μια χαρα btw ψαξου για τους τελευταιους της realtek η Asus με αυτους παιζει συνηθως

Δημοσ.

Ποια motherboard έχεις; Για την ADI1988 κάνουν οι παρακάτω, οι οποίοι είναι για τα Win 7.

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=SUtOxkjNA4ODENtN

Στα downloads έχει τον driver που θες.

Δημοσ.
Με της μαμας το update επαιξαν μια χαρα btw ψαξου για τους τελευταιους της realtek η Asus με αυτους παιζει συνηθως

Ποια motherboard έχεις; Για την ADI1988 κάνουν οι παρακάτω, οι οποίοι είναι για τα Win 7.

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=SUtOxkjNA4ODENtN

Στα downloads έχει τον driver που θες.

Δεν μιλάω για onboard αλλά για την D2X.

Δημοσ.

Εγώ έχω την ASUS Xonar D2/PM και δουλεύει άψογα με τους drivers των Vista(σε Windows 7 64bit RTM).Δοκίμασες τους drivers των Vista της κάρτας σου?

Δημοσ.

Όχι. Δοκίμασα μόνο τους drivers που έχουν βγει για την RC.

Θα δοκιμάσω και θα σου πω.

Edit: δοκίμασα και τους drivers των Vista, τα ίδια κάνει. Ο ήχος παίζει αλλά οι μισές εφαρμογές κολλάνε.. :-(

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά!!

Να κάνω μια ερώτηση?? Ετοιμάζομαι να πάρω ένα lapotop Dell. Αλλά απ' ότι είδα στα διάφορα καταστήματα, έχουν ακόμα τα Windows Vista. Αν το πάρω, λοιπόν, μέσα στον Οκτώμβριο θα δικαιούμαι μετά δωρεάν αναβάθμιση ή να το πάρω καλύτερα μετά τις 22?? Ξέρουμε πότε θα αρχίζουν να διατίθονται στην αγορά τα νέα μοντέλα με windows 7??

Ευχαριστώ!:-)

Δημοσ.

'Εχουν τα Windows Vista επειδή δεν υπάρχει τίποτα νεότερο. Άμα στους όρους τους αναφέρεται ότι θα τα αναβαθμίσουν στα 7 όταν κυκλοφορήσουν τότε πάρτα.

Τα Windows 7 θα κυκλοφορήσουν (και θα αναβαθμίσουν τις προηγούμενες εκδόσεις των Vista) στις 22 Οκτωβρίου.

Άμα θέλεις καθαρές δουλειές χωρίς αναβαθμίσεις πάρτα μετά τις 22 Οκτωβρίου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...