makfil Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Από την αρχή που έγινε κουβέντα σ' αυτό το thread για το Security Essentials, το εγκατέστησα παράλληλα με το ESET, μου βρήκε μερικά που δεν είχαν βρει άλλα malware, κάνει upgrade, update και scan κανονικά και δείχνει να υποστηρίζει καλά και σε real time το PC. Γενικά είμαι ευχαριστημένος.
Street-Fighter Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ φασαρία για το τίποτα τα 7αρια.Τα δοκίμασα για μια βδομάδα+,φτάνει,delete. Λεφτά για το Aero peek δεν βλέπω να παίρνει Ναι μεσα έπεσες :fear: Δεν ειναι σvista ουτε snow leopard ειναι τα φοβέρα windows 7 που τα κοιτάνε κρυφά ακόμα και linuxαδες
elven Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι μεσα έπεσες :fear: Δεν ειναι σvista ουτε snow leopard ειναι τα φοβέρα windows 7 που τα κοιτάνε κρυφά ακόμα και linuxαδες Μάλιστα,υποθέτω ότι η καινοτομία τους είναι τοοοοοοοοο......εεεεεεε τοοοοοοο,κάτσε θα το βρω. Καλές επιδόσεις,καλύτερες απο τα vista αλλά όχι κάτι το εξωπραγματικό. Τα σvista τουλάχιστον πρόσφεραν κάτι το καινούριο,κάτι καινοτόμο σε σχέση με τα προηγούμενα Windows που υπήρχαν,τα 7 τι ακριβώς είναι με πυρήνα 6.1;Ρητορική ερώτηση Τα λεφτά τους δεν τα δικαιολογούν,καλό το aero peek,καλή η μικρή βελτίωση στις επιδόσεις,καλή η superbar,αν είχαν 20-30 ευρώ θα τα αγόραζα,τσουβάλι λεφτά για βελτίωση των vista δεν δίνω,προτιμώ να μείνω με αυτά. (Βέβαια αν κάποιος ζούσε στην εποχή του χαλκού(XP) τα 7 θα του φανούν super duper,όποιος είχε κάνει τα στοιχειώδη να φέρει τα vista στα μέτρα του δεν νομίζω να ενθουσιαστεί κιολας)
giorgos147 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Από την αρχή που έγινε κουβέντα σ' αυτό το thread για το Security Essentials, το εγκατέστησα παράλληλα με το ESET, μου βρήκε μερικά που δεν είχαν βρει άλλα malware, κάνει upgrade, update και scan κανονικά και δείχνει να υποστηρίζει καλά και σε real time το PC. Γενικά είμαι ευχαριστημένος. Δεν κάνει να έχεις 2 αντιικα σε έναν υπολογιστή. Κάποια στιγμή θα "μπερδευτεί" το θέμα.
adi32 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Τα λεφτά τους δεν τα δικαιολογούν,καλό το aero peek,καλή η μικρή βελτίωση στις επιδόσεις,καλή η superbar,αν είχαν 20-30 ευρώ θα τα αγόραζα,τσουβάλι λεφτά για βελτίωση των vista δεν δίνω,προτιμώ να μείνω με αυτά. (Βέβαια αν κάποιος ζούσε στην εποχή του χαλκού(XP) τα 7 θα του φανούν super duper,όποιος είχε κάνει τα στοιχειώδη να φέρει τα vista στα μέτρα του δεν νομίζω να ενθουσιαστεί κιολας) Μια χαρα ειναι τα XP και με λιγες βελτιωσεις τα κανεις απειρως πιο ομορφα απο τα 7 Να πληρωσω να βαλω κατι που μου υποσχεται οτι μπορει να ειναι το ιδιο γρηγορο με λειτουργικο 10 ετων πριν για να βλεπω διαφανα παραθυρακια? Ευχαριστω δε θα παρω Οταν χρειαστω το dx10-11 τοτε μονο
avpap Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Είχα XP και Vista (ξεχωριστά partition) με dual boot menu. Εκανα format και clean install στο partition των Vista και έβαλα τα 7. Μου έφτιαξε καινούριο dual boot menu "Previous version of Windows"-"Windows 7" το οποίο όμως εμφανίζεται μόνο όταν έχω μέσα στο DVDROM το δισκάκι των Windows 7 !!! Αν το βγάλω εμφανίζεται το παλιό boot menu "Windows XP"-"Windows Vista" και φυσικά δεν τρέχουν τα 7. Πώς να το διορθώσω με το EasyBCD ?????? Ακριβώς.Κι εγώ είχα λίγο μπερδευτεί,αλλά το BCD τα τακτοποίησε όλα (XP,Vista,7,RedHat,Leopard).
elven Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μια χαρα ειναι τα XP και με λιγες βελτιωσεις τα κανεις απειρως πιο ομορφα απο τα 7Να πληρωσω να βαλω κατι που μου υποσχεται οτι μπορει να ειναι το ιδιο γρηγορο με λειτουργικο 10 ετων πριν για να βλεπω διαφανα παραθυρακια? Ευχαριστω δε θα παρω Οταν χρειαστω το dx10-11 τοτε μονο Τα XP μπάζουν κυρίως στο θέμα ασφάλεια και σε πολλά άλλα,νομίζω ότι η σύγκριση είτε με Vista ή με 7 είναι ατυχής,σε αντίθεση με τα vista που παρουσιάζουν την ίδια ασφάλεια με τα 7 αλλά στο μόνο που υστερούν είναι οι επιδόσεις,απο την άλλη τα 2000 είναι πιο γρήγορα απο τα XP γιατί δεν έβαλες αυτά;Ίδια είναι,το luna λείπει Πολλά λεφτά για το Vista++,σορρυ δεν θα πάρω γνώμες είναι αυτές βέβαια,τες πα μη χαλάσουμε το topic
Street-Fighter Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Πολλά λεφτά για το Vista++,σορρυ δεν θα πάρω υπάρχει και ο θείος ++-- ειναι οπως ολα τα νεα windows που βγαίνουν
gf030 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Απο χτες εχω βαλει το Microfoft Security Essentials. Αρκετα ελαφρυ, και δεν δινει ψευτικους συναγερμους τεσταροντας το με καποια ερχεια που εχω φυλαξει , πολυ καλο αυτο.
aledjo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 αυτο τι ειναι? Information: After you upgrade you will have a new version of Windows 7 6.1.7600.16399 (7600.16399.x86fre.win7_gdr.090722-1835 or 7600.16399.x64fre.win7_gdr.090722-1835) Issues GDR updates contain only those fixes that are available everywhere and are intended to address widespread critical issues. Some files will change with version 7600.16385 to 7600.16400, 7600.16401
xolloth Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 αυτο που το βρηκες,δωσε στοιχεια,ειναι καινουργια εκδοση αυτη;
nikos21aek Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Πάνω που είχα φτιάξει τα βίστα στην εντέλεια και όλα δούλευαν ρολόι και χαιρόμουν τον υπολογιστή αποφάσισα να βάλω τα 7 για μόνιμο λειτουργικό με το σκεπτικό "ε σιγά κάποτε πρέπει να το κάνεις όσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα" και ρίχνω χριστοπαναγίες τώρα.Τα 3/10 προγράμματα έχουν πρόβλημα.Και δεν είναι λίγα.Είναι πολύ σπαστικό.Μεγάλο λάθος που δεν περίμενα λίγο καιρό για να τα βάλω αργότερα.Ακόμη και το msn δεν βγάζει εικονίδιο δίπλα από το ρολόι..Είναι πολύ γρηγορότερα,πολύ γρηγορότεροι οι browsers,αρκετά πιο λειτουργικά αλλά πιστεύω ότι ακόμη είναι νωρίς.Πρέπει να περάσει κάποιος καιρός για να τα εγκαταστήσει κάποιος και να δουλεύουν όλα ρολόι.Όσοι βιαστήκαμε ας το υποστούμε για λίγο καιρό..Αν είχα κάνει image τα vista όπως τα είχα πριν στο pc μου(τα οποία και επίτηδες δεν έκανα) σίγουρα θα τα είχα περάσει ξανά τώρα.
iakinthos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 αυτο που το βρηκες,δωσε στοιχεια,ειναι καινουργια εκδοση αυτη; Είναι κάτι leaked updates που το αλλάζουν μέχρι 7600.20510
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.