Street-Fighter Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Α είναι η Enterprise έκδοση και για αυτό μάλλον δεν είναι προεπιλεγμένα τα παιχνίδια.Πήγαινε εκεί που κάνεις προσθαφαίρεση προγραμμάτων και στις επιλογές πάνω αριστερά θα βρεις το "Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των δυνατοτήτων των Windows" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων στα Αγγλικά. Θεός!!! tnx man Καλα βασικά ρώτησα οχι για τα games αλλα για να ξέρω ρε παιδι μου αν ειναι όντως 100 τα 100 RTM τα windows ή οπως αλλιως λέγεται
piraiotis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 παιδιά αν κάνω upgrade se wιndows 7 θα χάσω δεδομένα outlook (υπενθυμίσεις κτλ)
iakinthos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Η τελική έκδοση του Microfoft Security Essentials http://www.microsoft.com/security_essentials/
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Η τελική έκδοση του Microfoft Security Essentialshttp://www.microsoft.com/security_essentials/ Μπορει να τρεξει παραλληλα μα αλλο antivirus ?
gf030 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Και σου ξαναλέω ότι γίνεται όπως σου είπα και το ξέρω γιατί το έκανα. Η μόνη μου ένσταση είναι ότι όταν μπαίνω από το start menu στο φάκελο αυτό (πχ music) πρέπει να τα κάνω ένα ένα. Όταν πηγαίνω από το Computer όλοι οι φάκελοι έχουν πάρει αυτόματα τη ρύθμιση που θέλω Δεν γινεται με την καμια, τωρα μολις το ξαναπροσπαθησα απο Computer, εκτος και αν συμβαινει κατι απο τα παρακατω: 1. Εχουμε διαφορετικη εκδοση Windows 2. Δεν καταλαβες τι θελω να κανω 3. Δεν μπορεσα να σου δωσω να καταλαβεις τι ακριβως θελω να κανω.
iakinthos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μπορει να τρεξει παραλληλα μα αλλο antivirus ? Aπό το βίντεο που είδα στο site, λέει να απεγκαταστήσεις άλλα antivirus Προσοχή όσοι έχουν Windows από το ''θείο'', γιατί για να το εγκαταστήσεις, σε υποχρεώνει να κάνεις validation τα Windows με το WGA;)
xolloth Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 εαν εχεις το σωστο "απορυπαντικο" κανεις validation κανονικα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Aπό το βίντεο που είδα στο site, λέει να απεγκαταστήσεις άλλα antivirusΠροσοχή όσοι έχουν Windows από το ''θείο'', γιατί για να το εγκαταστήσεις, σε υποχρεώνει να κάνεις validation τα Windows με το WGA;) Ευχαριστω.Αν και δεν εχω του...θειου θα προτιμησω το NOD32.
xolloth Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 εχε υποψιν σου οτι το antivirus της ms ειναι εξαιρετικο,αξιζει τον κοπο . εγω κατα καιρους εχω δοκιμασει ολα ειτε freeware ειτε shareware και απο τοτε που πρωτοβγηκε το κρατησα μονιμο και ησυχασα,ελαφρυ και δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο[antispyware,antimalware].
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 ναι αλλά δεν είναι στην τελική του έκδοση όταν αυτή βγει θα το βάλουμε
xolloth Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 πρεπει να ειναι η τελικη αυτη που δινει το λινκ,ηδη την περασα.
iakinthos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Η τελική είναι καθώς προτείνει στους beta users να κάνουν upgrate;)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 ότι να ναι όμως, δεν είδα καθόλου το post σου iakinthe... thnx guys θα το installάρω
elven Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ φασαρία για το τίποτα τα 7αρια. Τα δοκίμασα για μια βδομάδα+,φτάνει,delete. Λεφτά για το Aero peek δεν βλέπω να παίρνει
clarco5 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Υπάρχουν drivers για το HP dv6760ev? (Μόνο για την κάρτα γραφικών βρήκα που χρειαζόταν απαραίτητα για να εμφανίσει το aero)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.