iakinthos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 νομίζω πως η καλύτερη επιλογή ειναι τα 7 και ξανα φορματ οταν βγουν τα κανονικα να τα ξαναβαλεις... θεωρησε την ενδιαμεση περιοδο "training season"... Ενδιάμεση περίοδος? Μα στο net υπάρχει η RTM=Final Αυτή δηλαδή που θα μπορούμε να αγοράσουμε στις 22 Οκτώβρη ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:18 ---------- φίλε εννοώ εαν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό που φαίνεται στην εικόνα http://i27.tinypic.com/ettvfk.png αυτό που υπάρχει κάτω στο κέντρο και πάνω αριστερά... έψαξα στα forum που έστειλες αλλα δε βρήκα κάτι σχετικό... Φίλε gitz τελικά αυτό δεν είναι superbar, αλλά ένα dock. Έψαξα και το βρήκα για κατέβασμα εδώ: http://circledock.wikidot.com/
evi_thes Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μπορω να τα παρω νομιμα κ δωρεαν απο τη σχολη μου ηδη!!απλα με απασχολει το θεμα των drivers κλπ...
afentiko7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν γινεται.Γινεται μονο στον συγκεκριμενο φακελο που πειραξες, οχι σε ολους. Πως μπορω (μ@λ@κα βασιλακη με τις καινοτομιες σου) να το κανω σε ΟΛΟΥΣ τους φακελους και οχι σε εναν-εναν χωριστα; βρε συ γίνεται. Εχει πάνω πάνω ένα μεγάλο κουμπί αυτό πατάς. Πρόσεξε, σε θέμα εμφάνισης, σε θέματα ταξινομησης (μέρα, όνομα) πρέπει να τα κάνεις μάνουαλ μόνος σου. Τώρα την κάτω μπάρα (εκεί που ναι το start) πως τη μικραίνω. Μου φαίνεται πολύ μεγάλη για 1280*800. Και κάτι άλλο πιο σημαντικό. Ανοίγω το φακελο με path x/y (είμαι δλδ στον y). Πως μπορώ να πάω στο χ αν δεν έχω πλοηγηθεί πρώτα σε αυτόν. Δλδ ανοίγω από το utorrent ένα φάκελο (αρχεια που κατέβασα). Μετά πως μπορώ να πάω πίσω εκεί που βρίσκονται όλα τα downloads?
adi32 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Οι εξυπνακηδες της Microsoft εχουν βγαλει το UP κουμπι οποτε μαλλον δε μπορεις Τα Up delete copy paste τα θεωρησαν περιττα και τα εβγαλαν και δεν αφηνουν να τα ξαναβαλεις αν σε βολευαν Αυτο σημαινει προοδος Η λυση ειναι να βαλεις ενα εναλλακτικο windows explorer που κανει ολα τα παραπανω πχ Directory Opus
ksaplostra Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Οι εξυπνακηδες της Microsoft εχουν βγαλει το UP κουμπι οποτε μαλλον δε μπορειςΤα Up delete copy paste τα θεωρησαν περιττα και τα εβγαλαν και δεν αφηνουν να τα ξαναβαλεις αν σε βολευαν Αυτο σημαινει προοδος Η λυση ειναι να βαλεις ενα εναλλακτικο windows explorer που κανει ολα τα παραπανω πχ Directory Opus Το οποίο directory opus είναι πραγματικά εξαίρετο εργαλείο(από XP ακόμα)
lizardking Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 η μητρική μου http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526805και η CPU http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559976 νομίζω πως με την κάρτα γραφικών κάτι παίζει γιατί το σύστημα τα παίζει ειδικά κατά την αναπαραγωγή βίντεο και 3δ,είχα και παλιότερα κάποια θεματακια αλλά ξαφνικά με έχει ταράξει,τόσο που μου φαίνεται θα την πάω για επιστροφή. αυτήν την μητρική που έχεις πόσες sata έχει? και εάν μπορείς να συνδέσεις και της 10 sata ταυτόχρονα χωρίς να είναι σε raid γίνεται αυτό?
gf030 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 βρε συ γίνεται. Εχει πάνω πάνω ένα μεγάλο κουμπί αυτό πατάς. Πρόσεξε, σε θέμα εμφάνισης, σε θέματα ταξινομησης (μέρα, όνομα) πρέπει να τα κάνεις μάνουαλ μόνος σου. Δεν γινεται, στο παρακατω μου ποστ εξηγησα τι ακριβως θελω. Εν ολιγοις, μπαινοντας σε εναν φακελο ονοματι "mp3" με 10 επιπεδα υποφακελους - ο ενας μεσα στον αλλο - εχω επιλεξει και στα 10 επιπεδα "εμφανηση ως ταδε", φτανοντας μεχρι το τελευταιο επιπεδο. Μου κραταει τις ρυθμισεις αυτες μονο στον φακελο "mp3", μπαινοντας σε αλλους εχει τις def ρυθμισεις. Στα xp γινονταν αφου επελεγες το apply to all folders, στα 7 δεν γινεται με το apply to folders, πρεπει δηλαδη καποιος να το κανει χειροκινητα σε ολους τους φακελους, σε εναν - εναν χωριστα. Με την ευκαιρια, γιατι οταν επιλεγω αναλυση μικροτερη απο την 1280χ1024 μου βγαζει μαυρες μπαρες πανω και κατω, δεν καλυπτει δηλαδη ολη την οθονη; Καρτα η ταπεινη nvidia geforce 8500 gt.
shinigami Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 καλησπερα παιδια.ειμαι εδω και 2 μερες και προσπαθω να βαλω τα 7 τιν τελευταια εκδοση,οπως την εχουν βαλει κανονικα ολοι οι φιλοι μου. Μετα την οθωνη του ινστολ,επελεξα χ86 και μετα απο τους 2 σκληρους που ειχα εκανα φορματ σε αυτον που ειχα τα σβιστα οστε να τα αντικαταστησει.ολα καλα μεχρι εδω τα βαζει ολα κανονικα και ειναι ετοιμο για το πρωτο ρισταρτ.αφου φτασει στην οθωνη και λεει για την διαδικασια complete,ΣΒΥΝΕΙ η οθονη και δν ξανανοιγει!!! οτι και αν δοκιμασα οσα φορουμ και αν διαβασα τπτ απο ολα αυτα δν καταφεραν να το φτιαξουν..εχω μια υποψια οτι ισως να πρεπει να αναβαθμησω τα bios,δν ξερω.. Υπαρχει κανεις που να εχει αντιμετοπισει το ιδιο προβλημα???ολα κανονικα μπαινουν και σταματαει ακριβως στο τελος τησ διαδικασιας με μαυρη οθονη και μενει εκει.εχω δοκιμασει και με αλλο σιντι και σε χαμηλη ταχυτητα ειναι σιγουρο οτι το σιντι ειναι μια χαρα. Και το θεμα ειναι δν εχω αλλο λειτουργικο τωρα οποιος εχει καμια προταση οτιδηποτε,παρακαλω ας την ελεγε. ευχαριστω για τον χρονο σας
Meraklis56 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 μήπως έχεις nvidia κάρτα? παλιά είχα αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα με nvidia drivers.έβλεπαν τα windows ότι έχω βύσματα για οθόνη,και ήταν προ-επιλεγμένο το βύσμα που ΔΕΝ ήταν συνδεδεμένη η οθόνη μου. όλα λύθηκαν όταν άλλαξα το βύσμα
shinigami Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 ναι νβιντια εχω αλλα θα μου ειχε εμφανισει πιο πριν το προβλημα πιστευω.δν ξαναειχα ποτε αλλο προβλημα απο λογισμικο η οτιδηποτε υποστηριξης.δεν ξερω τι μπορει να φταει πραγματικα εχω κουραστει με αυτο το θεμα αυτες τις μερες.ολα μπαινουν οκ και τελευταια στιγμη black screen και τελος
iakinthos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Κάνε μια προσπάθεια να μπουτάρεις από το dvd και επέλεξε repair
Meraklis56 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Το μύνημα λάθους εμφανίζεται την στιγμή που πρέπει να πληκτρολογήσεις όνομα,αρα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταφοράς αρχείων. σιγούρεψε αυτό που σε λέω,δεν έχεις να χάσεις κατι
shinigami Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 δοκιμασα ριπεαρ,την πρωτη φορα βρηκε ενα σφαλμα και το εστειλα στην microsoft διοτι δν μπορουσε να το φτιαξει -.- ..και τωρα,που το ξαναεβαλα και στο καπακι ριπεαρ δν βρηκε σφαλμα,οποτε το αφισε να κανει ρισταρτ κανονικα. Περναει και την οθονη με τα windows και αμεσως μετα οπου θα μαυριζε η οθονη γραφει οτι ξεκιναν οι υπηρεσιες και εκεινη την στιγμη βγαζει παραθυρο με ενα απροσδοκητο σφαλμα και χρειαζεται ρεσταρτ ξανα ωστε να κανουμε παλι τον κυκλο... ουφ.φιλε,εσυ τι ειπες να τσεκαρω ακριβως δν πολυκαταλαβα.
gf030 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 SOS!!! Δεν μπορω να απεγκαταστησω το Directory Opus!
ksaplostra Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε παιδιά έκανα εγκατάσταση τα 7 σε ένα pcaki που έχω για dvd player και εκεί που όλα πήγαιναν μια χαρά,όταν τέλειωσε η εγκατάσταση,μπήκα στα win και εγκατέστησα οδηγούς,κατά την εκκίνηση δε μπορεί να βρει το αρχείο εκκίνησης και να μπει στο λειτουργικό,αν κάνω επανεκκίνηση με το dvd των windows μέσα, μπαίνει κανονικά,όταν το βγάζω,τίποτα..Μπήκα στη κονσόλα να κάνω repair και δεν βρίσκει κανένα θέμα,από το βίος έχω ορίσει να ξεκινάει από τον σκληρό(ένα σκληρό έχει),τι διάολο συμβαίνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.