Προς το περιεχόμενο

Windows 7 (from RTM to Retail)

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1)Πως μπορώ να κάνω την κίνηση των παραθύρων πιο ομαλή όταν ελαχιστοποιούνται και μεγιστοποιούνται?

2)Πως μπορώ να βλέπω όλους τους φακέλους σε tiles (και να μην το κάνω manual κάθε φορά)

• Απαντ. 996
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

2) Πήγαινε σε ένα φάκελο και διάλεξε τον τρόπο εμφάνισης που θέλεις. Μετά πήγαινε organize-->folder and search options και στο tab View πάτα το Apply to folders.

1) Κάποια επιλογή του aero ήτανε και στα vista όπως και η δυνατότητα να αλλάζεις παράθυρα 3-D. Ξέρει κανένας που είναι αυτά στα 7?

Δημοσ.
2) Πήγαινε σε ένα φάκελο και διάλεξε τον τρόπο εμφάνισης που θέλεις. Μετά πήγαινε organize-->folder and search options και στο tab View πάτα το Apply to folders.

1) Κάποια επιλογή του aero ήτανε και στα vista όπως και η δυνατότητα να αλλάζεις παράθυρα 3-D. Ξέρει κανένας που είναι αυτά στα 7?

1) Αντι για alt k tab πάτα windows k tab

Δημοσ.

Απίστευτα!!!! :-):-):-) 20 λεπτά για εγκατάσταση λειτουργικού.. ( μαζί με drivers clean install ) και τώρα τα σκαλίζω!μεχρι στιγμη κανενα πρόβλημα!!ταχύτατα και σταθερά ( απο οσο εχω δει ) ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣVISTA!

Δημοσ.
1000000000 thanks....... :-):-):-) (τα ειδα τα πμ.... :P )

Εμ... είναι εύκολο να μου στείλετε και μένα ένα PM με το ίδιο περιεχόμενο παρακαλώ;

Ευχαριστώ πολύ! :-)

Δημοσ.

Κι εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τα 7 αλλα ρε σεις τωρα τελευταια ολο και συχνοτερα για αγνωστο λογο crashαρει ο windows explorer.

Μαλιστα, αρκετες φορες παρατηρω μια καθυστερηση στο browsing των φακελων ενω μετα το crash παει σφαιρα.

Τι προβλημα λετε να υπαρχει?

Aκολουθει το μηνυμα που μου βγαζει μετα το crash:

Files that help describe the problem:

C:\Users\*****\AppData\Local\Temp\WER2994.tmp.hdmp

Δημοσ.

Δεν γινεται.:mad:

Γινεται μονο στον συγκεκριμενο φακελο που πειραξες, οχι σε ολους.

Πως μπορω (μ@λ@κα βασιλακη με τις καινοτομιες σου) να το κανω σε ΟΛΟΥΣ

τους φακελους και οχι σε εναν-εναν χωριστα;

Δημοσ.

Πέρασα σε κάποιο φίλο μου τα windows 7 σε φορητό vaio vgn-nr31e/s.

Από drivers τι γίνεται; Στη σελίδα έχει μόνο για vista. Βάζω αυτούς ή περιμένω; Επίσης, επειδή δε γνωρίζω για το συγκεκριμένο φορητό, τι drivers πρέπει να περάσω; Μήπως υπάρχει κάποιος που τα εγκατέστησε στο συγκεκριμένο φορητό;

Επίσης έχει internet on the go της Cosmote. Χρειάζεται να εγκαταστήσω κάτι για αυτό για να λειτουργήσει; Γιατί μου είπε ότι σε 3g δε συνδέεται.

Δημοσ.
1)Πως μπορώ να κάνω την κίνηση των παραθύρων πιο ομαλή όταν ελαχιστοποιούνται και μεγιστοποιούνται?

2)Πως μπορώ να βλέπω όλους τους φακέλους σε tiles (και να μην το κάνω manual κάθε φορά)

για το 1) δες την φότο που σου στελνω . Εχω την εντυπωση ότι κολλάνε και σε μενα οταν κανω μεγ.-ελαχ.

Ο υπολογιστης εχει αξιολογηση 5.3/7.9 αλλά αυτό ποτε δεν καταλαβα τι ειναι :mad:

post-48578-129063025959_thumb.png

Δημοσ.
Δεν γινεται.:mad:

Γινεται μονο στον συγκεκριμενο φακελο που πειραξες, οχι σε ολους.

Πως μπορω (μ@λ@κα βασιλακη με τις καινοτομιες σου) να το κανω σε ΟΛΟΥΣ

τους φακελους και οχι σε εναν-εναν χωριστα;

Δοκίμασε και σε άλλο φάκελο, εμένα μου δούλεψε μια χαρά. Βέβαι τώρα που το σκέφτομαι με τη δεύτερη!

Δημοσ.
Δοκίμασε και σε άλλο φάκελο, εμένα μου δούλεψε μια χαρά. Βέβαι τώρα που το σκέφτομαι με τη δεύτερη!

Να εξηγησω τι θελω να κανω:

Στα xp πηγαινα σε ενα φακελο με πολλους υποφακελους μεσα και οριζα στον καθενα πως να εμφανιζονται τα αρχεια που περιεχει.

Οταν εφτανα στον τελευταιο δεν εβγαινα στο root, πηγαινα στο "apply to all folders" και σε ολους τους φακελους, σε καθε δισκο σε οσα subdirs που υπηρχαν ειχα την εμφανιση που ειχα ορισει.

Στα 7 οι αλλαγες κρατηθηκαν μονο για τον συγκεκριμενο φακελο που ρυθμισα και τους υποφακελους του...δηλαδη θα πρεπει να κανω το ιδιο σε

καμια διακοσαρια φακελους που εχω στον καθενα χωριστα;

Ελεος ρε βασιλη!:shock::mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...