j11h Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστω και παλι. Νασαι καλα καλη συνεχεια.
mantas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω το HP mini 2140 και δουλευει μια χαρα και με το aero,απεγκατεστησα και αυτα που ειπες και ειναι ολα οκ.Εκτος αν εχει και κατι αλλο για απενεργοποιηση/απεγκατασταση που δεν το εχω δει η δεν ξερω.
tatos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 πριν καποια post ειχα αναφερει οτι ειχα προβλημα με το aero με drivers τις ATI καθως μετα την πρωτη εγγατασταση και το πρωτο ρεσταρτ παντα εβγαινε off το aero.... μετα απο ωρες λιωσιμο και απειρα restart να ενημερωσω οτι οποιος εχει καρτα ΑΤΙ της ASUS απλα μην κανει install to Asus Gamer OSD γιατι προς το παρων εχει ακομα bug με τα 7. Τουλαχιστον εμενα με το που το εκανα uninstall ολα τελιωσαν και λειτουργουν οπως πρεπει.
kallair Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 καλησπερα και από μένα.. έχω ένα μικρό προβληματάκι.. λοιπόν ας το πάρω απ την αρχή.. έχω ένα pc από το 2001. το συγκεκριμένο έχει μητρική πάνω του την asus P4B266, 1gb ddr ram, ati radeon 9600xt agp, εναν 160άρι hdd και έναν 320άρη. τον 320άρη τον έχω για τα αρχεία μου και στα xp είχα κάνει μεταφορά τον φάκελο κ έτσι ήταν "c:\" το λειτουργικό και "d:\τα έγγραφά μου", τα αρχεία μου. το pc χρειαζόταν φορμάτ κ βαριόμουν να του κάνω. και πέφτει το μάτι μου σε μια light έκδοση των windows 7 σε γνωστό ελληνικό torrent site και την κατεβάζω. rtm, ενεργοποιήθηκε κανονικότατα, ενημερώσεις κομπλέ, με τα χίλια ζόρια κάνω να δουλέψει η κάρτα ήχου, όλοι οι άλλοι drivers μια χαρούλα (βρήκα ακόμη και για την LOGITECH WEB CAM!! κατεβάστε την 12η έκδοση του προγράμματος της.. τώρα είμαι στο laptop που είναι με vista και δεν έχω link). Από ταχύτητα μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα!! εφάμιλλη με xp!!! εκείνο που με εντυπωσίασε ήταν στο ίντερνετ πάντως.. δε ξερω πως και γιατί αλλά ενώ με τα xp αλλά και με τα vista σε http και χωρίς download manager, ζήτημα να έπιανα πάνω από 200-300kb/s το μέγιστο, στα 7 τελίκειαζε η γραμμή με 1,7mb/s!!! λέω οκ ας οργανώσω και τους φακέλους μου... παλιότερα που είχα δοκιμάσει τα vista σε εκείνο το pc, είχα βάλει και στο documents άνοιγε τα έγγραφα μου, στο φάκελο "music" είχα βάλει και άνοιγε το "d:\τα έγγραφα μου\η μουσική μου". δοκίμασα να κάνω λοιπόν αυτές τις αντιστοιχίες αλλά δεν με άφηνε.. κοίταξα τα δικαιώματα και ήταν όλα μια χαρά.. μήπως έχει κανένας καμιά ιδέα πως να το κάνω; ή έστω πως να αλλάξω ολόκληρη την θέση που τα "documents" αποθηκεύονται!!
iakinthos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 καλησπερα και από μένα.. έχω ένα μικρό προβληματάκι.. λοιπόν ας το πάρω απ την αρχή.. έχω ένα pc από το 2001. το συγκεκριμένο έχει μητρική πάνω του την asus P4B266, 1gb ddr ram, ati radeon 9600xt agp, εναν 160άρι hdd και έναν 320άρη. τον 320άρη τον έχω για τα αρχεία μου και στα xp είχα κάνει μεταφορά τον φάκελο κ έτσι ήταν "c:\" το λειτουργικό και "d:\τα έγγραφά μου", τα αρχεία μου. το pc χρειαζόταν φορμάτ κ βαριόμουν να του κάνω. και πέφτει το μάτι μου σε μια light έκδοση των windows 7 σε γνωστό ελληνικό torrent site και την κατεβάζω. rtm, ενεργοποιήθηκε κανονικότατα, ενημερώσεις κομπλέ, με τα χίλια ζόρια κάνω να δουλέψει η κάρτα ήχου, όλοι οι άλλοι drivers μια χαρούλα (βρήκα ακόμη και για την LOGITECH WEB CAM!! κατεβάστε την 12η έκδοση του προγράμματος της.. τώρα είμαι στο laptop που είναι με vista και δεν έχω link). Από ταχύτητα μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα!! εφάμιλλη με xp!!! εκείνο που με εντυπωσίασε ήταν στο ίντερνετ πάντως.. δε ξερω πως και γιατί αλλά ενώ με τα xp αλλά και με τα vista σε http και χωρίς download manager, ζήτημα να έπιανα πάνω από 200-300kb/s το μέγιστο, στα 7 τελίκειαζε η γραμμή με 1,7mb/s!!! λέω οκ ας οργανώσω και τους φακέλους μου... παλιότερα που είχα δοκιμάσει τα vista σε εκείνο το pc, είχα βάλει και στο documents άνοιγε τα έγγραφα μου, στο φάκελο "music" είχα βάλει και άνοιγε το "d:\τα έγγραφα μου\η μουσική μου". δοκίμασα να κάνω λοιπόν αυτές τις αντιστοιχίες αλλά δεν με άφηνε.. κοίταξα τα δικαιώματα και ήταν όλα μια χαρά.. μήπως έχει κανένας καμιά ιδέα πως να το κάνω; ή έστω πως να αλλάξω ολόκληρη την θέση που τα "documents" αποθηκεύονται!! Δημιουργείς στο τους φακέλους που θέλεις να μεταφέρεις Π.χ./Η Μουσική μου/Τα εγγραφά μου κλπ. Πας στο :C/Xρήστες και στο κάθε φάκελλο που θέλεις να μεταφέρεις->Δεξί κλίκ/Ιδιότητες/Θέση/Μετακίνηση/Υπολογιστής/:D/Επιλέγεις τον ίδιο φάκελλο/ΟΚ/Ναι
Kostas75 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μια απλή ερώτηση σε όλους εδώ, ώστε να μην ανοίξω καινούριο thread απαραίτητα: Έχω Windows Vista Ultimate x64. Θέλω να πάω φυσικά σε Windows 7 Ultimate x64. Επειδή έχω πάρα πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες και mail και bookmarks και games και γενικότερα "παπάδες" πάνω εγκατεστημένα, το προτείνετε να κάνω upgrade κατευθείαν, χωρίς format δηλαδή, ή να το αποφύγω οπωσδήποτε και να κάνω κάποια στιγμή clean install;; Ευχαριστώ.
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μια απλή ερώτηση σε όλους εδώ, ώστε να μην ανοίξω καινούριο thread απαραίτητα: Έχω Windows Vista Ultimate x64. Θέλω να πάω φυσικά σε Windows 7 Ultimate x64. Επειδή έχω πάρα πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες και mail και bookmarks και games και γενικότερα "παπάδες" πάνω εγκατεστημένα, το προτείνετε να κάνω upgrade κατευθείαν, χωρίς format δηλαδή, ή να το αποφύγω οπωσδήποτε και να κάνω κάποια στιγμή clean install;;Ευχαριστώ. Προσωπικα-και αρκετος κοσμος εδω μεσα-προτιμω clean install.Αν τωρα θελεις να δοκιμασεις το upgrade,εχε υποψη σου πως ισως και να ναι πιο γρηγορο το clean install Windows 7 can take up to 21 hours to upgrade
iakinthos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 για να είμαι πιο σαφής, ανέβασα φωτό. Απότι βλέπω προσπάθεις να μεταφέρεις ένα φάκελλο με Αγγλικά σε ένα φάκελλο με Ελληνικά. Γι' αυτό ίσως δε γίνεται η μεταφορά. Πρέπει να είναι ο φάκελλος μεταφοράς στήν ίδια γλώσσα με τον προτότυπο Και πρέπει να φτιάξεις ξεχωριστό φάκελο για τα Έγγραφα και ξεχωριστό για τις Εικόνες ή οποιδήποτε άλλο φάκελο
kallair Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 παιζει να είναι κάτι τόσο χαζό; εδώ στα vista δεν θυμάμαι να είχα τέτοιο πρόβλημα. μου ακουγεται κουφό η γλώσσα να είναι πρόβλημα. θα το δοκιμασω με ένα απλό φάκελο.. Το δοκίμασα.. έκανα νέο φάκελο στο root του άλλου δίσκου αλλά τζίφος. δεν ειναι η διαφορετικη γλώσσα. :\
Nikos G7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια, εχω βαλει τα 7 και οταν κλεινω το pc κλεινει μονο η οθονη και μετα χρεαζεται να πατισω χειροκινητα το κουμπι για να κλεισει ο πυργος...Please help!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια, εχω βαλει τα 7 και οταν κλεινω το pc κλεινει μονο η οθονη και μετα χρεαζεται να πατισω χειροκινητα το κουμπι για να κλεισει ο πυργος...Please help!! Μηπως τρεχει καποιο προγραμμα εκεινη τη στιγμη που δεν αφηνει τον υπολογιστη να κλεισει ? Το εχω παθει σε vista με το cryptoload.
Nikos G7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μηπως τρεχει καποιο προγραμμα εκεινη τη στιγμη που δεν αφηνει τον υπολογιστη να κλεισει ? Το εχω παθει σε vista με το cryptoload. Δν νομιζω... το pc κλεινει αλλα δν σταματαει η παροχη ρευματος και τα λαμπακια μενουν αναμενα....
Minotavrs Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δν νομιζω... το pc κλεινει αλλα δν σταματαει η παροχη ρευματος και τα λαμπακια μενουν αναμενα.... Για ψαξου λιγο με τις ασυρματες συσκευες σου (ποντικια πληκτρολογια) και ανανεωσε τους drivers σου...
makfil Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μια απλή ερώτηση σε όλους εδώ, ώστε να μην ανοίξω καινούριο thread απαραίτητα: Έχω Windows Vista Ultimate x64. Θέλω να πάω φυσικά σε Windows 7 Ultimate x64. Επειδή έχω πάρα πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες και mail και bookmarks και games και γενικότερα "παπάδες" πάνω εγκατεστημένα, το προτείνετε να κάνω upgrade κατευθείαν, χωρίς format δηλαδή, ή να το αποφύγω οπωσδήποτε και να κάνω κάποια στιγμή clean install;;Ευχαριστώ. Έχω διαβάσει σε ξένα fora, αλλά δεν θυμάμαι που ακριβώς, ότι το upgrade αυτό είναι το καλλίτερο για να κρατήσει κάποιος όλες τις εφαρμογές που έχει εγκαταστήσει. Επειδή εγώ αντιμετώπισα το πρόβλημα να διατηρήσω τα XP (χ86) και τα Win7 (χ64) για μία δοκιμαστική περίοδο, χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσω 2 φορές ορισμένα προγράμματα, το έψαγα στο google και βρήκα αυτό που γράφψ παραπάνω. Edit Τελικά, στο μήνυμα 515 αυτού του thread είχα γράψει για το θέμα αυτό και εκεί θα βρείς το forum που διάβασα για το upgrade.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.