Προς το περιεχόμενο

Windows 7 (from RTM to Retail)

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 996
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
χτες εκανα εγκατασταση σε ενα Toshiba Qosmio F50-10K τα WINDOWS 7 ultimate RTM 64bit και ολα λειτουργησαν με τους οδηγους απο το site της Toshiba, μοναδικο προβληματακι η web cam καθως δεν μου βρισκει ενα αρχειο dll και παρατηρησα πως 2 φορες ειχε προβλημα συνδεσεις με το router αλλα απο τη στιγμη που του εβαλα manual ip,dns, IP4 δεν μου ξαναεκανε αποσυνδεση, θα το παρακολουθησω και θα ενημερωσω.

Πρωτες εντυπωσεις απλα αριστες, το μηχανακι πεταει και ολα λειτουργουν τελεια ακομα και ο προσθετος 4πυρηνος επεξεργαστης για upscaling σε HD VIDEO.

εκανα εγκατασταση και στο car pc ( atom n330, 2gb ram,320gb hard disk, 7" touchscreen, wifi, bt , centrafuse 2.0 ενα αναμονη της εκδοσης 3) που εχω και το μονο που εχω να πω οτι παει πιο γρηγορα και απο τα xp που ειχα πριν.

Ωραία συλλογή από λαπιτόπια έχεις φίλε μου αλλά ότι λειτουργικό και να έβαζες σε αυτό το "θηρίο" θα "πέταγε".

Δημοσ.
Tzimmys 2giga, και να θέλω δεν παίρνει 4!

Γιάννης τον κλασικό Atom στα 1,6

Φίλε φάουλ. Λάθος ερώτηση. 32 βιτ ή 64 ήθελα να πω? :-D

Δημοσ.

σε 1gb μνήμη 32bit prof

ο atom νομίζω έτσι και αλλιώς δεν έχει x64 set εντολών πάνω του

Γιάννη ο HAL έχει ανεβάσει οδηγό πως να περάσεις τα 7 σε usb και να κάνεις setup από εκεί.

είναι αρκετά εύκολο ;)

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=330267

Δημοσ.
Ευχαριστω.Επεξεργαστης στα ποσα ?

Εχω βαλει κι εγω win7 home στο acer apire one AOA 150 με 1,5 giga ram,atom στα 1,6 και δουλειει μια χαρα εδω και κατι μηνες.Απλα εχω ξεφορτωσει απο πανω windows dvd maker,media center και κατι τετοια χαζα.Εχω ανοιχτο και το aero,που αν θελεις εσυ βεβαια μπορεις να το κλεισεις και να ειναι λιγο πιο ελαφρυ.

Δημοσ.

Στη συνέχεια των μηνυμάτων #552 και #591, σχετικά με το μπλοκάρισμα της κάρτας ethernet (Realtek RTL8168B/8111B) που είναι ενσωματωμένη στη μητρική και, επομένως, την αδυναμία σύνδεσης με internet όταν μπουτάριζα με τα Win7, θέλω να ενημερώσω όσους ενδιαφέρονται ότι κατάφερα να λύσω το πρόβλημα εγκαθιστώντας τους drivers για Win7 που κατέβασα από την Gigabyte δεδομένου ότι και οι drivers της Realtek δεν το είχαν λύσει.

Δημοσ.
Τα xp είχαν φοβερό πρόβλημα να διατηρήσουν την ταχύτητα μετά από μερικούς μήνες χρήσης. Οπότε λογικό. Μετά από ένα clean format και εγώ πιστεύω ότι θα είχαν προβάδιμα τα xp. Εκτός και αν μιλάμε για τα factory install που έχουν 1500 σκουπίδια

Εχω τα XP σε laptop 6 συναπτά έτη. Με αυτά ήρθε με αυτά έμεινε μόνο που μπήκαν τα service packs με τα χρόνια. Καμιά διαφορά σε ταχυτητα τότε και τώρα. Αναβαθμίζω τα πάντα (εκτός απο τα ίδια τα xp) manual οταν βγαίνουν οι νέες version φορτώνω ότι γουστάρω και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Το λειτουργικό δε το αναβαθμίζω καν... (ολα τα autoupdates-security center off δοκίμασε το και στα 7 αν είσαι μάγκας

Τώρα εσυ που βλέπεις διαφορά κάτι λάθος μάλλον κάνεις.

Τα xp σε λαπτοπ με 2 γίγα ραμ πιάνουν 300 mb ram idle τα 7 γύρω στα 700.

Στα xp τρέχουν 30-35 procceses by default στα 7 55-65.

Τέλος σε xp μπορείς να βάλεις σε fat 32 το installation και να ποστάρεις στο desktop σε κάτω απο 1 λεπτό με HDD 4200 rpm.

Τώρα τη ανεξιχνίαστο εχει γίνει και σένα και μόνο τα 7 δουλεύουν σφαίρα...

Εγω το λέω placebo effect..

Βασικά τα ίδια λειτουργικά είναι και τα 3 οπότε το θέμα xp vs vista vs 7 με αφήνει αδιάφορο. x vs x και είναι καλύτερο κάποιο???

Απλά τα 2 τελευταία είναι πιο eye candy και άρα πιο βαριά...

Και πολύ πιο βαριά απο προστασίες remote ελέγχους απο την ms και ηλίθια uac μηνύματα του στυλ (θα το ανοίξεις αυτό? είσαι σίγουρος??? εντελός σίγουρος????? μπορεί να ανατιναχτεί το pc αν πατήσεις yes).

Και άλλα τέτοια ευτράπελα τα οποία ευτυχώς σκίζονται και μετά δουλεύεις σαν άνθρωπος.

Όπως στα xp δλδ.:P

Δημοσ.
Φιλε J11h,εκτος απο το dvd maker and media center τι αλλο να απενεργοποιησω για το netbook?Ευχαριστω.

Βασικα αυτο το διαλεγεις εσυ,αναλογα με το τι χρεισημοποιεις και το τι οχι.Πχ μπορεις να βγαλεις media player και internet explorer(εγω παντος δεν τα εβγαλα αυτα γιατι ακομα ειναι στενα συνδεδεμενα με το λειτουργικο σε θεματα updates κτλ κτλ).Επισης μπορεις να απενεργοποιησεις τα gadjets και το windows defender.Γενικα πανε στην προσθαφαιρεση προγραμματων>ενεργοποιηση η απενεργοποιηση των δυνατοτητων των windows και δινεις δρομο οτι νομιζεις οτι δεν σου χρειαζεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...