ata1983 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 εβαλα και εγω λοιπον τα 7...πολυ σφαιρα !!! μεχρι τωρα ολα καλα με τα προγραμματα και τις συμβατοτητες οπως μου ειχατε πει. αντιμετωπιζω ομως το εξης:οταν τελειωσε το φορματ βρηκε αρκετους drivers μονο του! ενας απο αυτους ηταν και της ATI 4870 1gb. ολα καλα επαιζε gg και με aero και ολα. οταν εκανα update ton driver για να περασω τους τελευταιουσ catalyst σταματησε το aero kai απο τοτε τιποτα...βρηκα κατι registry edits στο γουγλη αλλα δεν δουλεψε κανενα. εκανα uninstall τους catalyst και αφησα να βρει παλι μονο του απο το windows update. περασα ξανα τους αρχικουσ αλλα και παλι τιποτα δεν ξεκιναει με τιποτα το aero ξανα! system rating και aero troubleshooting εκανα καθε φορα που εβαζα η εβγαζα αλλα τιποτα... εχει κανεις τετοιο προβλημα η καποια λυση σε αυτο? ευχαριστω! Ποια έβαλες τα 32 ή τα 64bit. Σε κάθε περίπτωση κατέβασε drivers για τα 7 από το site της ATI μη βάζεις από το cd. Έχοιυν βγεί οι 9.9 νομίζω και εμένα μου τρέχουν απροβλημάτιστα. Το aero μπορεί να μην έχεις πρόβλημα με τους drivers αλλά να είναι απενεργοποιημένο επειδή έχει ξεμείνει κάποια ρύθμιση χαμηλά. Τσέκαρε αν έχεις Color depth 32-bit γιατί στα 16-bit πχ δεν δουλεύει.
tatos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 τα 64 εχω φιλε μου και ολα ειναι κομπλε εκτος απο αυτο με το aero. μου παιρνει μπροσ μονο οταν βαζει μονο του τους drivers απο το WU. τους 9.9 ειχα βαλει και γω! τωρα θα κανω uninstall τη καρτα απο το device και θα τους ξαναπερασω μπας και... edit: και ομως παλι τα ιδια..με 9.9 και ολες τις ρυθμισεις οκ.
ata1983 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Μήπως κατέβασες κατά λάθος 32-bit drivers?
tatos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 δυσκολα..9-9_vista64_win7_64_dd_ccc_wdm_enu
gitz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 φίλε εννοώ εαν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό που φαίνεται στην εικόνα http://i27.tinypic.com/ettvfk.png αυτό που υπάρχει κάτω στο κέντρο και πάνω αριστερά... έψαξα στα forum που έστειλες αλλα δε βρήκα κάτι σχετικό... παιδιά μήπως ξέρει κάποιος να μ πει??? plz
makfil Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Στο μήνυμα #552 έχω περιγράψει το πρόβλημα που αντιμετωπίζω από την προηγούμενη βδομάδα και δεν έχω καταφέρει ακόμη να συνδεθώ πάλι στο internet, με τα Win7, όπως γινόταν μέχρι να μεταφέρω το pc σε άλλο χώρο με άλλο router και άλλο πάροχο. Συγκεκριμένα, στα XP άλλαξα την IP address και συνδέθηκε ενώ στα Win7 αν και είδε αμέσως τον νέο router στη συνέχεια "μπλοκάρισε". Από το ψάξιμο διαπίστωσα ότι η κάρτα ethernet (Realtek RTL8168B/8111B) φαίνεται να είναι κλειστή (!!!) και στο device manager λέει "Cannot start (Code 10)". Πιστεύοντας ότι για κάποιο λόγο η κάρτα "μπλοκάρισε", αν και λειτουργούσε κανονικά πριν από τη μεταφορά, κατέβασα drivers της κάρτας για Win7 και μέσω του device manager προσπάθησα να τους επανεγκαταστήσω αλλά το αποτέλεσμα ήταν και πάλι αρνητικό. Υπάρχει κάποια ιδέα για να λύσω το πρόβλημα?
lagoudakis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 την καλημερα μου σε ολους πως μπορω να κανω την μπαρα(κατω)να ειναι οπως στα xp ;καπου το ειχε παρει το ματι μου αλλα.....ευχαριστω
kavatzoulas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 χτες εκανα εγκατασταση σε ενα Toshiba Qosmio F50-10K τα WINDOWS 7 ultimate RTM 64bit και ολα λειτουργησαν με τους οδηγους απο το site της Toshiba, μοναδικο προβληματακι η web cam καθως δεν μου βρισκει ενα αρχειο dll και παρατηρησα πως 2 φορες ειχε προβλημα συνδεσεις με το router αλλα απο τη στιγμη που του εβαλα manual ip,dns, IP4 δεν μου ξαναεκανε αποσυνδεση, θα το παρακολουθησω και θα ενημερωσω. Πρωτες εντυπωσεις απλα αριστες, το μηχανακι πεταει και ολα λειτουργουν τελεια ακομα και ο προσθετος 4πυρηνος επεξεργαστης για upscaling σε HD VIDEO. εκανα εγκατασταση και στο car pc ( atom n330, 2gb ram,320gb hard disk, 7" touchscreen, wifi, bt , centrafuse 2.0 ενα αναμονη της εκδοσης 3) που εχω και το μονο που εχω να πω οτι παει πιο γρηγορα και απο τα xp που ειχα πριν.
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 εκανα εγκατασταση και στο car pc ( atom n330, 2gb ram,320gb hard disk, 7" touchscreen, wifi, bt , centrafuse 2.0 ενα αναμονη της εκδοσης 3) που εχω και το μονο που εχω να πω οτι παει πιο γρηγορα και απο τα xp που ειχα πριν. Δυσκολευομαι να το πιστεψω το παραπανω.Εκτος και αν ηταν παραφορτωμενα τα xp.
Dark_son20 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δυσκολευομαι να το πιστεψω το παραπανω.Εκτος και αν ηταν παραφορτωμενα τα xp. και όμως από xp sp3 είναι πολύ πιο άνετα δοκιμασμένο σε netbook dell 9'
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 και όμως από xp sp3 είναι πολύ πιο άνεταδοκιμασμένο σε netbook dell 9' Δηλαδη θα μπορουν να μουν και στα μαθητικα notebook με επεξεργαστη 1.6 ???
ata1983 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Τα xp είχαν φοβερό πρόβλημα να διατηρήσουν την ταχύτητα μετά από μερικούς μήνες χρήσης. Οπότε λογικό. Μετά από ένα clean format και εγώ πιστεύω ότι θα είχαν προβάδιμα τα xp. Εκτός και αν μιλάμε για τα factory install που έχουν 1500 σκουπίδια
Dark_son20 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 η σύγκριση είναι καθαρά factory install μεταξύ των δυο λειτουργικών με μόνο updates και drivers πάνω. τα 7 κερδίζουν κατά πολύ. τώρα το τι μπορείς να κάνεις με tweaks και 1002 πλάγιες οδούς ok yeap Γιάννης
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 η σύγκριση είναι καθαρά factory install μεταξύ των δυο λειτουργικών με μόνο updates και drivers πάνω.τα 7 κερδίζουν κατά πολύ. τώρα το τι μπορείς να κάνεις με tweaks και 1002 πλάγιες οδούς ok yeap Γιάννης Ευχαριστω.Βεβαια μαλον θα χρειστει εξωτερικο drive για να περαστουν τα 7 αν τα notebook το υποστηριζουν στην εκκινηση ή εκδοση 7 σε στικακι...
xalia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Γιάννης έχω τα 7 ultimate και τρέχουν σε ένα samsung nc10 με 2giga ram.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.