Προς το περιεχόμενο

Windows 7 (from RTM to Retail)

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 996
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
drivers μέσω windows update?

Έκανα αναζήτηση απο πίνακα ελέγχου και δεν βρήκε τίποτα...

Ούτε την κάρτα γραφικών μου!

Όλα οκ όμως. τα εγκατέστησα! :-)

Δημοσ.
Κατέβασα τα Win7 RTM x64 και τα εγκατέστησα στο νέο σκληρό που αγόρασα.

Κατα την εγκατάσταση όμως εκεί που διαλέγεις διαμέρισμα εγώ πάτησα διαμόρφωση του δίσκου και δημιουργήθηκε ένα πολύ μικρό κομάτι με όνομα "System Reserved (G:)"

κουφό... :lol:

πρώτη φορά το βλέπω, αλλα ψάχνοντας διάβασα οτι ειναι κατι "νορμάλ", ενα νεο χαρακτηριστικό των Win 7 , αλλα δεν το ειχα ξαναδεί γιατι δεν συμβαίνει σε ήδη διαμερισμένους δίσκους.

(όλες μου οι εγκαταστάσεις win7 έχουν γίνει σε ενα δισκο με 4 partition)

Σε αυτό το partition βαζει καποια αρχεία που χρειάζεται για να μπορέσει να κανει system restore αν το λειτουργικό δεν μπορεί να μπουράρει.

Σου το φτιάχνει εάν

1. ο δισκος δεν έχει κανένα partition (σαν, κανουριος nonformated), ή

2. αν έχει μονο 1 partition.

απ ότι λέει, το λινκ παρακάτω, δεν θα μπορέσεις να το σβήσεις, με εγκατεστημένα τα win7.

Μπορεις αν θελεις να το κρύψεις, δηλαδη να πας Disk Management, και να κανεις Remove το Drive letter, για να μην φαίνεται στον explorer.

Αν δεν το θέλεις καθόλου, πρέπει να έχεις ήδη 2 (ή περισσότερα) διαμερίσματα στο δίσκο, πριν ξεκινήσεις την εγκατάσταση των win7.

mydigitallife: How to Avoid 200MB Hidden System Partition From Been Created During Windows 7 Installation

G: "System Reserved" partition "windows 7"

Δημοσ.

Εκανα τελικα το upgrade απο windows 7 rc σε windows 7 rtm αλλα βλεπω οτι μου βγαζει 30 days for activation.

Στο activation βαζω το product key των windows 7 rc αλλα δε το δεχεται!

Καμια ιδεα?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:28 ----------

Οπ τωρα μολις διαβασα οτι τα keys απο rc δε δουλευουν στην rtm.

Οποτε παω αναγκαστικα τωρα σε 3 re-arm !

• Super Moderators
Δημοσ.

προφανώς δεν το δέχεται, η RTM είναι τελικό προϊόν, αυτό έλειπε να παίζει με κλειδιά από την RC ή την Beta...

κανείς δεν θα αγόραζε τα windows τότε...

Δημοσ.

Eγω κατα την εγκατασταση των 16385 στο λαπτοπ με σκληρο 120gb εφτιαξα 2 παρτισιον.

Ενα για την εγκατασταση των "παραθυρων" και ενα για αποθηκευση.

Και μου εμφανιζει μονο τον ενα που εγκατεστησα τα windows.

Ενδεχεται να εκανα και τπτ λαθος γιατι δεν προσεχα και πολυ κατα την εγκατασταση λογω βιασυνης αλλα πιστευω πως μια χαrα τα εκανα ολα.

Τι να φταιει αραγε ?

Δημοσ.
Eγω κατα την εγκατασταση των 16385 στο λαπτοπ με σκληρο 120gb εφτιαξα 2 παρτισιον.

Ενα για την εγκατασταση των "παραθυρων" και ενα για αποθηκευση.

Και μου εμφανιζει μονο τον ενα που εγκατεστησα τα windows.

Ενδεχεται να εκανα και τπτ λαθος γιατι δεν προσεχα και πολυ κατα την εγκατασταση λογω βιασυνης αλλα πιστευω πως μια χαrα τα εκανα ολα.

Τι να φταιει αραγε ?

Υπολογιστης δεξι κλικ-διαχειριση-αποθηκευση-διαχειριση δισκων-και βαλε γραμμα στο παρτισιον που δεν εχει, και θα εισαι οκ.

Δημοσ.

εμενα ρε παιδια γιατι κολαει το winamp συνεχεια?

μια αργει να ανοιξει, μια ανοιγει και δε παιζει και πρεπει να περασει ωρα για να αρχισει να παιξει, και τη τελευταια φορα εκει που επαιζε σταματησε και εβγαλε μυνημα οτι δεν ανταποκρινεται!

δοκιμασα και xp mode αλλα παλι τα ιδια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...