Προς το περιεχόμενο

Windows 7 (from RTM to Retail)

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται ότι σου λέει ας τα crack και τις βλακείες και πάρε αυθεντικά και εγώ σου κάνω τη ζωή λίγο δύσκολη για τους τύπους!!!

• Απαντ. 996
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εμένα μου φαίνεται ότι σου λέει ας τα crack και τις βλακείες και πάρε αυθεντικά και εγώ σου κάνω τη ζωή λίγο δύσκολη για τους τύπους!!!

Αν ανεφέρεσε σε μένα, δεν υπάρχει κανένα crack

Υπάρχουν μόνο οι επαναενεργοποιήσεις που σου δίνει νόμιμα η Microsoft μέσα από το λειτουργικό της

Μέσω αυτών μπορώ να τα έχω δωρέαν για 600 μέρες:-D

Δημοσ.
Υπάρχουν μόνο οι επαναενεργοποιήσεις που σου δίνει νόμιμα η Microsoft μέσα από το λειτουργικό της

Από μια ημερομηνία και μετά όμως θα αρχίσει να κάνει αυτόματα shutdown μόλις το uptime φτάσει τη 1 ώρα. Έτσι δεν είναι... ;

Δημοσ.
Από μια ημερομηνία και μετά όμως θα αρχίσει να κάνει αυτόματα shutdown μόλις το uptime φτάσει τη 1 ώρα. Έτσι δεν είναι... ;

Έτσι είναι

Θα αρχίσει να κάνει shutdown κάθε μία ώρα, όταν λείξουν οι 90 μέρες

Όταν κάνεις επαναενεργοποίηση στις 89 μέρες δε θα έχεις πρόβλημα;)

Q: When does the Windows 7 Enterprise 90-Day Trial expire?

A: Windows 7 Enterprise 90-Day Trial is valid for 90 days after installation. After expiration, your computer will shut down every hour.

http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/ee388361.aspx

...600 μέρες??????

Πως?

@aiantas

Με τις 5 επαναενεργοποιήσεις που σου δίνει.

Κοίτα το ποστ μου μία σελίδα πίσω

Δημοσ.
Αν ανεφέρεσε σε μένα, δεν υπάρχει κανένα crack

Ναι συμφωνώ αυτό λέω ότι η MS για να περάσει τα 7 σε όλα τα pc σου λέει βάλτα και ούτε crack ούτε τπτ. Αυθεντικά windows για 600 μέρες και τα ultimate μάλιστα! Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν σε 600 μέρες ανακοινώσουν την trial των windows 8!

Πλάκα πλάκα τα 7 μαμ@#@@νε. Είναι σαν να έχει πάρει κάποιος τα vista και να έβαλε turbo! Και δωρεάν και νόμιμα

Δημοσ.

εβαλα και εγω λοιπον τα 7...πολυ σφαιρα !!! μεχρι τωρα ολα καλα με τα προγραμματα και τις συμβατοτητες οπως μου ειχατε πει. αντιμετωπιζω ομως το εξης:

οταν τελειωσε το φορματ βρηκε αρκετους drivers μονο του! ενας απο αυτους ηταν και της ATI 4870 1gb. ολα καλα επαιζε gg και με aero και ολα. οταν εκανα update ton driver για να περασω τους τελευταιουσ catalyst σταματησε το aero kai απο τοτε τιποτα...βρηκα κατι registry edits στο γουγλη αλλα δεν δουλεψε κανενα. εκανα uninstall τους catalyst και αφησα να βρει παλι μονο του απο το windows update. περασα ξανα τους αρχικουσ αλλα και παλι τιποτα δεν ξεκιναει με τιποτα το aero ξανα! system rating και aero troubleshooting εκανα καθε φορα που εβαζα η εβγαζα αλλα τιποτα... εχει κανεις τετοιο προβλημα η καποια λυση σε αυτο?

ευχαριστω!

Δημοσ.

Καθότι εξάντλησα όλες τις επαναενεργοποιήσεις για το test, προχωρώ σε επαναγκατάσταση με clean install, για να δώ τι παίζει μετά.

Αποτελέσματα σε 1 ωρίτσα περίπου από τώρα;)

Δημοσ.
Παιδια ποια ειναι η τελευταια rtm ultimate εκδοση;

Tο πληρες ονομα του αρχειου;

X64

File: 7600.16385.090713-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD.iso

X86

File: 7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso

Από MSDN:

X64

File Name: en_windows_7_ultimate_x64_dvd_x15-65922.iso

Χ86

File Name: en_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65921.iso

http://msdn.microsoft.com/en-us/subscriptions/downloads/default.aspx

Δημοσ.
X64

File: 7600.16385.090713-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD.iso

X86

File: 7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso

Από MSDN:

X64

File Name: en_windows_7_ultimate_x64_dvd_x15-65922.iso

Χ86

File Name: en_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65921.iso

http://msdn.microsoft.com/en-us/subscriptions/downloads/default.aspx

Ευχαριστω :-)

δηδηφηδηδη

Δημοσ.

τελικα ισχυει οτι με τα βιστα οσον αφορα την 3 φορες επανεργοποιηση[rearm]3χ30 η οχι,γιατι ειδα κατι για 600 μερες και τρελλαθηκα;

η απλη λογικη λεει οτι εαν υπηρχε η δυνατοτητα σε οποιαδηποτε βερσιον του λειτουργικου να μπορεις να εχεις 600 μερες δωρεαν κανοντας rearm,δεν υπηρχε λογος να τα αγορασεις αφου μεχρι τοτε θα εχουν βγει τα 8,αρα ολα αυτα ειναι υπερβολες.

Δημοσ.

έχω το εξής πρόβλημα μετά από εγκατάσταση των windows 7 64bit 7600 το σύστημα κάνει συνέχεια reboot μετά από 10 λεπτά: error log απο το event viewer είναι αυτό, Kernel-Power The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly.

Δημοσ.
τελικα ισχυει οτι με τα βιστα οσον αφορα την 3 φορες επανεργοποιηση[rearm]3χ30 η οχι,γιατι ειδα κατι για 600 μερες και τρελλαθηκα;

η απλη λογικη λεει οτι εαν υπηρχε η δυνατοτητα σε οποιαδηποτε βερσιον του λειτουργικου να μπορεις να εχεις 600 μερες δωρεαν κανοντας rearm,δεν υπηρχε λογος να τα αγορασεις αφου μεχρι τοτε θα εχουν βγει τα 8,αρα ολα αυτα ειναι υπερβολες.

Αυτό που είδες καλέ μου φίλε για 600 μέρες ισχύει;)

Μιλάμε για την Enterprise 90 days trial που έχει στο συστημά της 5 επανεργοποιήσεις.

Κοίτα 2 σελίδες πίσω το ποστ μου με τα screenshots που έκανα και το έχω ήδη τσεκάρει.

Αυτή η συγκεκριμένη έκδοση μπορεί να χρησιμοποιήθει για 600 μερες 100%

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...