gitz Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 guys έβαλα το KMplayer στα 7 και όταν του βάζω υπότιτλους μου βγάζει κάτι άσχετους χαρακτήρες... μπορώ να το διορθώσω??? καμιά ιδέα???????
nellos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 τα professional αξίζουν? τι διαφορές έχουν από τα ultimate?
random Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Snappy and reponkinsliv !! :lol: τα professional αξίζουν? τι διαφορές έχουν από τα ultimate? τα παρακάτω χαρακτηριστικά τα έχουν τα ultimate, και δεν τα έχουν τα professional. Aero glass remoting, AppLocker , BitLocker Drive Encryption, BranchCache Distributed Cache, DirectAccess ,Subsystem for Unix-based Applications,Multilingual User Interface Pack, Virtual Hard Disk Booting κατ' εμέ όλα τους πολύ εξιζητημένα, δύσκολο να τα χρειαστεί ενας home user. ακόμα και το BitLocker Drive Encryption, που ελάχιστοι χρησιμοποιούν, αν επιμένεις μπορεις να το αντικαταστήσεις με το δωρεάν Truecrypt http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7_editions#Comparison_chart
xalia Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Οι διαφορές στην πράξη ποιες είναι? Με απλά λόγια, τα ultimate από τα pro τι διαφορές έχουν στην απόδοση? Αν έχουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 διαφορές στις επιδόσεις προφανώς δεν έχουν, μόνο σε features...
sokonik_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω το πολυμηχανημα ΗΡ 4680 το οποιο το εχω εγκαταστησει κανονικά απο το cd της εταιρειας και με τα αναλογα update λειτουργει μια χαρα. Το προβλημα ειναι οτι οποτε κανω restart το pc μου πεταει το παρακατω μηνημα μετα απο 2-3 λεπτα, το σπαστικο ειναι οτι μεχρι να βγαλει το μυνημα τα win σερνονται γιατι το συστημα αναζητα και προσπαθει να βαλει οδηγους (μαλλον απο το win update). Πως μπορω να παρακαμψω αυτην την διαδικασια γιατι οτι δοκιμασα δεν επιασε, μεχρι και το win update εκλεισα και παλι τα ιδια
ata1983 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Τα έβαλα και εγώ και είμαι ενθουσιασμένος από το λειτουργικό. Έχω βάλει την τρίμηνη δοκιμαστική. Πολύ καλό λειτουργικό, πλήρη συμβατότητα με τα πάντα (32-bit), γρήγορο και πολύ όμορφο μετά από μερικές τροποποιήσεις. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι κατά την εγκατάσταση η οποία κράτησε πολύ λίγο σημειωτέον, εκεί που επιλέγω το partition για να γίνει η εγκατάσταση πάτησα format αλλά όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν έκανε καθόλου ή έκανε quick format σε ntfs? Πολύ περίεργο αν έκανε φορματ κράτησε όσο κρατάει στα linux για ext4!!! Κάποια μπάρα προόδου δεν βγήκε μετά πήγε κατευθείαν στην αντιγραφή αρχείων.
koumos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτο με το φορματ συνεβη και σε μενα. Σε 10 sec (ισως λεω και πολλα) ειχε κανει φορματ τον 160GB δισκο μου. Υποψιαζομαι οτι απλα εκανε quick format αλλα και παλι ο χρονος ηταν πολυ λιγος.
Toufas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 για το σπιτι τα home premium ειναι αρκετα.
EddieObscurant Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Eχει κανείς opengl support σε 7 x64 σε netbook (intel 945gse) ? Kατέβασα και απο ιντελ αλλα τπτ.
makfil Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μετά από μεταφορά σε άλλο χώρο, στον οποίο λειτουργεί και άλλο PC στον ίδιο router, διαπιστώθηκε πρόβλημα IP address conflict και αδυναμία πρόσβασης στο internet. Στα XP άλλαξα από 192.168.1.2 σε 192.168.1.3 και το πρόβλημα λύθηκε. Γυρίζοντας στα Win7, θέλησα να ανοίξω πρώτα τον router (192.168.1.1) για να δω τις ρυθμίσεις και ενώ άνοιξε κανονικά και είδα ότι και εκεί είχε την προβληματική IP, στη συνέχεια έκλεισε (σαν να μπλοκάρισε), χωρίς από τότε να μπορώ να ξανανοίξω τον router και ούτε, φυσικά, πρόσβαση στο internet. Στο cmd/ipconfig/all μου δίνει την ένδειξη "Media disconnected" χωρίς άλλα στοιχεία (όπως πχ DNS κλπ). Διάβασα σε fora και βρήκα οδηγίες αλλά όλες προϋποθέτουν την εμφάνιση της σύνδεσης με το internet που στην περίπτωσή μου δεν εμφανίζεται. Προσπάθησα να ανοίξω νέα σύνδεση αλλά και πάλι δεν γίνεται τίποτε. Ζητώ βοήθεια και κάθε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη:-D:-D
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Eχει κανείς opengl support σε 7 x64 σε netbook (intel 945gse) ? Kατέβασα και απο ιντελ αλλα τπτ. o Atom είναι 32bit only cpu, πως έβαλες windows 7 x64?
iakinthos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Τα έβαλα και εγώ και είμαι ενθουσιασμένος από το λειτουργικό. Έχω βάλει την τρίμηνη δοκιμαστική. Μιλάς για την Enterprise? Σε αυτή την έκδοση υπάρχουν τα language packs στο WU? Μπορείς να εγκαταστήσεις τα Ελληνικά?
ata1983 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι και απ'ότι ξέρω είναι αντίστοιχη της Ultimate οπότε λογικά γίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.