Toufas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 παντως στον ssd το install εγινε σε 15 λεπτα περιπου και πολλα λεω.
savvasha Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω διαβάσει πρόσφατα, αλλά δεν θυμάμαι πού, ότι η καλλίτερη εγκατάσταση των Win7 είναι όταν κάνεις αναβάθμιση (upgrade) από Vista. Σ' αυτή την περίπτωση, το νέο λειτουργικό διαβάζει όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα και τις ρυθμίσεις που έχεις και τα τα δέχεται. Και, βέβαια, η περίπτωσή σου είναι ακόμη καλλίτερη γιατί 1) είχες χ64 και πας στα ίδια και 2) έχεις ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές. Το ερώτημα, λοιπόν, είναι 1) αν πρέπει να κάνεις format και 2) αν υπάρχει διαθέσιμη έκδοση αναβάθμισης. Δεν ισχύει αυτό. Εγώ έκανα upgrade από vista σε 7 και δεν μου κράτησε ΚΑΝΕΝΑ πρόγραμμα. Απλά δημιούργησε ένα folder Windows.old και μετάφερε εκεί κάτι user folders κτλπ!
Toufas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 οχι, αυτο που εκανες ειναι απλο install στην rtm μια χαρα εκανε upgrade. αλλα ειναι πιο καλα το clean install
nellos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 asus p5k se drivers για windows 7 υπάρχουν?
makfil Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 οχι, αυτο που εκανες ειναι απλο installστην rtm μια χαρα εκανε upgrade. αλλα ειναι πιο καλα το clean install Επιμένω σ' αυτό που διάβασα για το upgrade από Vista σε Win7 και από μία γρήγορη αναζήτηση βρήκα αυτό το forum που 2-3 το έκαναν και το επιβεβαιώνουν. Και αυτοί λένε ότι, τελικά, το upgrade είναι προτιμότερο από το clean install αν θέλεις να διατηρήσεις όλες τις ρυθμίσεις και τις εγκαταστάσεις που είχες στα Vista.
kosmasgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ που είμαι με μητρική ASUS P5E πως θα βάλω ρε παιδιά ? Ακομα στο supporting η Asus δεν έχει βάλεις drivers. Ο αλλος τρόπος είναι να τους βρώ απο τις εταιρίες των συκευών. Αλλα και εκεί τζίφος
islas canarias Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ που είμαι με μητρική ASUS P5E πως θα βάλω ρε παιδιά ? Ακομα στο supporting η Asus δεν έχει βάλεις drivers. Ο αλλος τρόπος είναι να τους βρώ απο τις εταιρίες των συκευών. Αλλα και εκεί τζίφος Αλλη μια: ειχα το ιδιο προβλημα και ειχα φαγωθει μερες: κανεις εγκατασταση με ΚΑΛΩΔΙΟ ΕΘΕΡΝΕΤ. Εγκαθιστας κανονικα και δε θα εχεις κανενα προβλημα! Μετα απο win update θα σου βρει τους wifi οδηγους για το realtek της μητρικης και μετα θα βγαλεις το καλωδιο και θα εισαι ΟΚ!
kosmasgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Marvell Yukon είναι η κάρτα δικτύου και Soundmax ο ήχος. Δεν θα βρεί τίποτα το Win update
islas canarias Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Marvell Yukon είναι η κάρτα δικτύου και Soundmax ο ήχος. Δεν θα βρεί τίποτα το Win update το asus p5k wifi ap solo εχει ΚΑΙ marvel ΚΑΙ realtek. εισαι σιγουρος???
UpToDate_ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Kαλησπερα, Εβαλα τα 7 σε λαπτοπ φιλου,τωρα πως βρισκει αυτοματα τους drivers;
kosmasgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 το asus p5k wifi ap solo εχει ΚΑΙ marvel ΚΑΙ realtek. εισαι σιγουρος??? Θα δοκιμάσω αν είναι. Αλλά απο ψάξιμο στο νετ πολλοί δεν βρήκαν τίποτα για ήχο.
islas canarias Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Θα δοκιμάσω αν είναι. Αλλά απο ψάξιμο στο νετ πολλοί δεν βρήκαν τίποτα για ήχο. σορρυ, τοση ωρα για το προβλημα με το wifi ελεγα, οχι τον ηχο. για ηχο δεν εχω προβληματα και δεν εχω ασχοληθει!
kosmasgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτά έχω εγώ. Ενσωματωμένη κάρτα δικτύου: Marvell88E8056 PCIe Gigabit LAN controller Ενσωματωμένη κάρτα ήχου: ADI AD1988B 8-channel High Definition Audio CODEC.
vdanasto Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 το asus p5k wifi ap solo εχει ΚΑΙ marvel ΚΑΙ realtek. εισαι σιγουρος??? Marvel είναι η onboard LAN Realtek είναι η wifi Soundmax δουλεύουν κανονικά οι drivers των Vista.
UpToDate_ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Kαλησπερα,Εβαλα τα 7 σε λαπτοπ φιλου,τωρα πως βρισκει αυτοματα τους drivers; Tελικα στο site της hp λεει οτι η εταιρια δεν εχει βγαλει ακομα οδηγους για τα 7 διοτι θα κυκλοφορήσουν στις 22 οκτωβριου . Τι,δηλαδη για τα 7 δεν εχουν βγαλει καθολου οδηγους; Και ο αλλος πως μπενει στο ιντερνετ; Πως λειτουργει το aero χωρις τους οδηγους της καρτας;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.