islas canarias Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 θυμιζει καποιο προγραμματακι που ειχα δει στο Lifehacker.com και εκανε τετοια κολπα. υπαρχουν πολλα τετοια δε νομιζω οτι εχει σχεση με καθ αυτα τα win7!
ahristos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Περασα το essentials.Ωραιο ,μικρο και αποτελεσματικο φαινεται. Αν δε κανω λαθος απενεργοποιει μονο του τον defender , σωστα? Ναι. Όταν το εγκαταστήσεις οι μόνες ανανεώσεις που προσφέρονται είναι Definition Update for Microsoft Security Essentials - KB972696 (Definition 1.65.567.0) είναι η τελευταία τώρα.
Luciddream Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 παιδιά χρησιμοποιεί κανείς το microsoft speech recognition σε windows 7?? κάτι παει να κάνει αλλα μου κολάει το σύστημα κάθε 2-3 εντολές.... για αρκετή ώρα
Theos_Gr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 ρε παιδια η μπαρα που λετε πως ενεργοποιητε?δεν ξερω πως ακριβως να σας το πω.και 2ον το MS Security Essentials που το βρισκω?
BillGS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Απολυτα!!! ;-) Κανε μια φορα pause πατωντας το κουμπι του pause με το ποντικι.Απο κει και περα η μπαρα δουλευει σαν παυση.
jms Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 καλησπέρα κατά την εγκατάσταση αν επιλέξω να κάνω ανβάθμιση καθυστερεί πολύ ώρα στο έλεγχος συμβατότητας και δεν προχωράει καμιά ιδέα???
Alexkass Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 καλησπέρακατά την εγκατάσταση αν επιλέξω να κάνω ανβάθμιση καθυστερεί πολύ ώρα στο έλεγχος συμβατότητας και δεν προχωράει καμιά ιδέα??? δεν κάνουμε ποτέ αναβάθμιση. σε κανένα os. πόσο μάλλον σε windows. το αναφέρουν όλοι οι μεγάλοι reviewers και όχι μόνο.
jms Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 ευχαριστώ για την επισήμανση... τώρα όσων αφορά το πρόβλημα μου μάλλον ευθύνονται κάτι μόντες που έκανα στο vistalizator...αν έχει συναντήσει κανείς το ίδιο....
Toufas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 εγω αυριο θα περασω τα home premium στον ssd που πηρα, και δεν θα βαλω key μεχρι να μου ερθει απο το amazon. το trim το εχουν απο μονα τους σωστα?
koumos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Ενα φιλος προσπαθησε να τα εγκαταστησει σε ενα pc (clean install). H Εγκατασταση πηγε μια χαρα αλλα στο loading πριν ανοιξουν πεταει μαυρη οθονη και μενει σε αυτη. Με ενα restart φτανει στο σημειο της Boot screen και μενει εκει. Σε safe mode δεν μπαινει...Σταματαει στο Loading ενω ψαχνει καποιον driver...τι μπορει να φταιει? του προτεινα να κανει repair και αν δεν δουλεψουν μετα παλι φορματ...Τι αλλο θα μπορουσε να ψαξει?
jms Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 τελικά το βαλα με clean δεν βαριέσε να χέρομαι το καινούριο μου laptop... τεράστια διαφορά ούτε στραβώνω ούτε μανουριάζω απλά κάνω τη δουλειά μου... βέβαια δεν υπάρχουν κάποια oem πρόσθετα της hp αλλά και πάλι η διαφορά απόδοσης είναι ΧΑΟΤΙΚΗ
makfil Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Επειδή είναι αδύνατο να διαβάσω 50 σελίδες και στην αναζήτηση που έκανα δεν έβγαλε αυτό το thread, θα βάλω το ερώτημα και, ζητώντας προκαταβολικά συγγνώμη, αν έχει ήδη απαντηθεί παρακαλώ να μου δώσετε ένα link. Το ερώτημα είναι αν η έκδοση RTM 7600 έχει ενσωματωμένη την υπηρεσία Windows XP Mode ή πρέπει να την κατεβασεις από την MS όπως για την έκδοση RC? Η υπηρεσία αυτή δίνει τη δυνατότητα να λειτουργήσουν τα προγράμματα που είναι ήδη εγκατεστημένα στα XP (εννοείται σε PC με dual boot, πρώτα XP και στη συνέχεια Win7) ώστε να μην χρειάζεται να τα εγκαταστήσεις και πάλι στα Win7.
random Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Η υπηρεσία αυτή δίνει τη δυνατότητα να λειτουργήσουν τα προγράμματα που είναι ήδη εγκατεστημένα στα XP (εννοείται σε PC με dual boot, πρώτα XP και στη συνέχεια Win7) ώστε να μην χρειάζεται να τα εγκαταστήσεις και πάλι στα Win7. το παραπάνω ειναι λάθος. Δεν χρησιμευει σε αυτό. Το xp mode ειναι αντιστοιχο με το Vmware, και το VirtualBox και το Ms Virtual PC (ουσιαστικά ειναι το ιδιο το Ms Virtual PC 2007, που τρέχει σε WinXP kai Vista, η εκδοση του για τα Windows 7 -με μερικές βελτιώσεις- λέγεται Windows Virtual PC). --------------------------------------------------------------------- στην περιπτωση που εσυ περιγράφεις πχ. εχεις εγκατεστημένα τα Win XP στο δισκο C, και περνάς και τα win7 στον D. στα xp εχει εγκαταστησει το Office 2003 και το Visual Studio 2008, και θελεις να λειτουργουν και στα 7. Δεν θα τρέξουν. Ουτε θα τρέξουν με XP mode. Μπορεις να κάνεις νέα εγκατασταση των 2 αυτων εφαρμογών, και κανονικά στα 7, και σε εικονικό μηχάνημα (το XP mode), αλλα δεν βλέπω το λόγο να κάνεις το δεύτερο. το XP mode χρησιμευει αν προσπαθήσεις πρωτα στα 7, να εγκαταστησεις καποιο πρόγραμμα που χρειάζεσαι οπωσδήποτε, και διαπιστωσεις οτι δεν μπορει να εγκατασταθεί, ή δεν τρέχει σωστά. πχ. μια παλια εμπορική εφαρμογή. και ταυτόχρονα δεν θέλεις να έχεις dual boot, αλλα να τρεχεις την εφαρμογή σε παράθυρο των 7. τότε την βάζεις στο xp mode. Το ερώτημα είναι αν η έκδοση RTM 7600 έχει ενσωματωμένη την υπηρεσία Windows XP Mode ή πρέπει να την κατεβασεις από την MS όπως για την έκδοση RC? πρέπει να το κατεβάσεις. ειναι ενα μικρό download η εφαρμογή Windows Virtual PC, και ενα δευτερο (γυρω στα 400 Mb) η εγκατάσταση των "εικονικών" XP. απ' ότι βλέπω και τα δυο downloads έχουν την ένδειξη RC. ειναι τα ίδια που είχαν για download εδώ και μήνες. δεν ειναι final.
makfil Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 @random Τελικά, έχεις απόλυτο δίκιο και σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Επειδή 1) θεώρησα κουταμάρα να εγκαταστήσω και στα Win7 (x64) τα προγράμματα που χρησιμοποιώ στα XP (x86), για όσο διάστημα διαρκέσει η δοκιμαστική περίοδος, και 2) δεν είχα απάντηση στο ερώτημά μου, αποφάσισα να κατεβάσω και να εγκαταστήσω τα Virtual PC και XP Mode και διαπίστωσα αυτό που περιγράφεις πολύ αναλυτικά. Από όλη την προσπάθεια μέχρι τώρα διαπίστωσα ότι μερικά προγράμματα των XP (x86) τρέχουν στα Win7 (x64), αν τσεκάρω το compatibility στο exe τους, αλλά όχι όλα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταστήσω πάλι εκείνα που δεν τρέχουν?
venejo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό έχει να κάνει με τα 7άρια ή όχι; Πατάω alt+enter για να κάνω full sreen το dos prompt αλλά βγαίνει αυτό το μήνυμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.