Προς το περιεχόμενο

Windows 7 (from RTM to Retail)

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μπορω να εγκαταστησω το Intellipoint 7 for windows 7 64bit για να δουλεψω με το arc mouse.Μου βγαζει error 1603 κατα την διαρκεια του installation.

Καμια ιδεα?

• Απαντ. 996
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βασικα απο οτι βλεπω ειναι το ιδιο ακριβως file με αυτο για τα windows vista οποτε μαλον για αυτο χτυπαει.

Μπηκα και στο windows update και λεει οτι το αρχειο ξεκιναει απο 14μβ και μπορει να φτασει τα 150.

Ισως αν ειχα ολο το αρχειο με τα 150 mb να λυνοτανε το προβλημα.

Δυσκολη περιπτωση παντως καθως εχω ψαξει και στο google αρκετα.

Δημοσ.

παιδια ειμαι με την 7100 σε 64 bit,ηθελα να ρωτησω παιζει σε αυτη την εκδοση που ειμαι το Adobe Reader;γιατι ακουσα οτι δεν..στα 64,ευχαριστω

Δημοσ.
παιδια ειμαι με την 7100 σε 64 bit,ηθελα να ρωτησω παιζει σε αυτη την εκδοση που ειμαι το Adobe Reader;γιατι ακουσα οτι δεν..στα 64,ευχαριστω

Σε μένα παίζει κανονικά;)

Δημοσ.
αλλα γιατι να βαλεις το adobe ενω υπαρχει το foxit που ειναι και πιο γρηγορο?
λες ε;δεν χανω τιποτα να το δοκιμασω:-)
Δημοσ.

+1 για τον Foxit Reader από μένα. Επί χρόνια χρησιμοποιούσα adobe, και πρόσφατα που πέρασα τα Windows 7 μπήκα στη διαδικασία για να ψάξω το καλύτερο PDF Software. Πολυυυυ πιο ελαφρύς και κάνει την ίδια δουλειά. Τουλάχιστον χρήστες που δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις στο θέμα PDF θα μείνουν σίγουρα ικανοποιημένοι.

Δημοσ.

Παιδια για οσους ρωτανε υπαρχει ευκολος,γρηγορος και νομιμος τροπος να μετατρεψετε τα ηδη εγκατεστημενα αγγλικα Windows 7 Pro σε ελληνικα,χωρις να χρειαστει να κανετε slipstream σε δισκακι πριν την εγκατασταση.Iδανικο για οσους τα τσιμπισαν απο MSDNAA.Το δοκιμασα και παιζει χωρις προβλημα,η διαδικασια δε παιρνει πανω απο 5 λεπτα.

Οδηγιες:

1.Κατεβαζετε το ελληνικο language pack (ειναι ενα αρχειο με ονομασια lp.cab) αναλογα με το αν εχετε 32μπιτα η 64μπιτα windows. Δεν γνωριζω αν επιτρεπεται οποτε και δεν μπορω να δωσω link, just google it.

2.Aπο το start γραφετε cmd στο search,δεν πατατε εντερ αλλα δεξι κλικ στο εικονιδιο του cmd που θα εμφανιστει πρωτο και run as administrator.

3.Στην κονσολα δινουμε (enter μετα την καθε εντολη) :

DISM /Online /Add-Package /PackagePath:και το path στο οποιο εχυμε το αρχειο cab (πχ C:\lp.cab)

Περιμενουμε να τελειωσει.Μετα δινουμε

bcdedit /set {current} locale el-GR

Τελος,δινουμε

bcdboot %WinDir% /l el-GR

Κλεινουμε την κονσολα και μεσω start γραφουμε regedit και enter.

Παμε στο HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/MUI/UILanguages και σβηνουμε τον καταλογο en-US. Κλεινουμε το registry editor, κανουμε επανεκκινηση και τελος.Οι αρχαριοι με μετρο στη registry!

Περισσοτερα για τη δυναμη της κονσολας και την εγκατασταση πακετων εδω:

http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd744311%28WS.10%29.aspx

Δημοσ.

Πολύ καλό! Ευχαριστώ..και έψαχνα πως θα περάσω το language pack με τα ελληνικά στα windows 7 που κατέβασα από MSDNAA...

Δημοσ.

Γιατι δεν περνας την τελευταια να ησυχασεις?

Οσους δεν εχετε δοκιμασει wmc στα 7 δοκιμαστετο, βαλτε και τους codecs του shark007 και θα εχεται το τελειο htpc.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνεις minimize όλα τα παράθυρα μιας εφαρμογής, πχ. Word, μέσα από το εικονίδιο της στην taskbar; Θα ήταν πολύ βοηθητικό..

Δημοσ.
Γιατι δεν περνας την τελευταια να ησυχασεις?

Οσους δεν εχετε δοκιμασει wmc στα 7 δοκιμαστετο, βαλτε και τους codecs του shark007 και θα εχεται το τελειο htpc.

δεν αντεχω να ξανακανω φορματ!!!!εχω κανει τον τελευταιο καιρο σε 3 pc!!!:X:X
Δημοσ.
No offence αλλά μια βόλτα στο γούγλη να είχες κάνεις το είχες βρει με την πρώτη ;)

Σε command prompt γράφεις ένα από τα 4

>sysprep /generalize

slmgr.vbs –rearm

rundll32 slc.dll,SLReArmWindows

slmgr /rearm

http://www.mydigitallife.info/2008/11/06/how-to-rearm-and-extend-free-usage-activation-grace-period-of-windows-7-to-120-days/

Δουλεψε το 2ο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...