Προς το περιεχόμενο

Windows 7 (from RTM to Retail)

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικα γιατι παει 2/3/2010?

δεν γινεται μονιμο?

εαν στο μελλον κυκλοφορισει κατι αλλο μπορει να το κανει μονιμο?

• Απαντ. 996
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τελικα γιατι παει 2/3/2010?

δεν γινεται μονιμο?

εαν στο μελλον κυκλοφορισει κατι αλλο μπορει να το κανει μονιμο?

Ολα γινονται σε αυτην την ζωη!

Δημοσ.
Δηλαδη μ ενα format ειμαι οκ....η παραμένει ??

Κανονικά δεν παραμένει για αυτο και κάθε φορά πρέπει να φορτώνεται στην μνήμη μέσω του grlboader. Αν ήταν μόνιμο θα μιλούσαμε για τα modded bios με Slic 2.1 και δεν θα χρειαζόταν τίποτα αλλο από το κλειδί και το πιστοποιητικό.

Δημοσ.

Ερωτηση στους κατοχους ssd intel postville :

Δουλευουν στα pc με τους νεους intel postville ssd στα windows 7 τα γνωστα απο τους "θειους" ??

pm me please να μου πειτε γιατι μετα την αλλαγη του δισκου σε ssd δεν πιανουν πια τα γνωστα...

Δημοσ.

Βρε παιδια η logitech δεν εχει ακομα οδηγους για 7αρια? ειμαι ετοιμος να τα περασω (χ64) και δεν βλεπω να εχει στην σελιδα την εταιρειας.

Ψαχνω για το ΜΧ 518 και για το G 15 (Blue Backlight)

Δημοσ.
Βρε παιδια η logitech δεν εχει ακομα οδηγους για 7αρια? ειμαι ετοιμος να τα περασω (χ64) και δεν βλεπω να εχει στην σελιδα την εταιρειας.

οι τελευταιοι drivers που εχει στο σιτε δουλευουν μια χαρα στην final build.

• Moderators
Δημοσ.

MX18 here και ολα δουλευουν κανονικα στα x64.

Δημοσ.

S510 και x64 όλα κομπλέ.

Δημοσ.

Κρασάρει σε κανέναν άλλο το Messenger κατά την log in?

Επίσης πώς γίνεται να βάλεις τον Explorer του tray να ανοίγει στο "My Computer" αντί στο "Libraries" ?

Edit:

για το δευτερο βρέθηκε λύση εδώ

Δημοσ.

παιδια καλησπερα εχω ενα pc με intel core 2 duo t8600 και πηγα να κανω εγκατασταση των WIN 7 αλλα κατα την εγκατασταση με ρωτησε αν θελω να εγκαταστησω χ86 ή χ64 ποια η διαφορα και τι πρεπει να κανω? ποιο ειναι καταλληλοτερο για το pc μου

Δημοσ.

δυστυχως μαλλον εκανα βλακεια εχω 1gb μνημη και εγκατεστησα τα χ64. αλλα θα παω να παρω μια μνημη να βαλω να τα κανω 2

σε ευχαριστω

Δημοσ.
δυστυχως μαλλον εκανα βλακεια εχω 1gb μνημη και εγκατεστησα τα χ64. αλλα θα παω να παρω μια μνημη να βαλω να τα κανω 2

σε ευχαριστω

το καλύτερο είναι να πάρεις ένα νέο σετ 2χ2 GB στα 800 MHz

Δημοσ.
Κρασάρει σε κανέναν άλλο το Messenger κατά την log in?

Επίσης πώς γίνεται να βάλεις τον Explorer του tray να ανοίγει στο "My Computer" αντί στο "Libraries" ?

Edit:

για το δευτερο βρέθηκε λύση εδώ

Ωραίος ρε συ, κάθε φορά έκανα 2 βήματα για να πάω στο my computer.

Ουσιαστικά κάνεις δεξί κλικ στο windows explorer δίπλα από το start, μετά πάλι δεξί κλικ, επιλέγεις properties και εκεί που λέει target, αντί

>%windir%\explorer.exe

κάνεις copy-paste αυτό

>%SystemRoot%\explorer.exe /e,::{20d04fe0-3aea-1069-a2d8-08002b30309d}

:-D:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...