Προς το περιεχόμενο

Windows 7 (from RTM to Retail)

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα!Εχω τα 7 ultimate στο λαπτοπ μου και μου αναγνωρίζουν και τα 4 gb αλλά μέσα σε παρένθεση λέει οτι μόνο τα 3 χρησιμοποιούνται.Είχα διαβάσει κάπου για ενα πρόγραμμα που σπάει αυτό τον περιορισμό στα vista και σου επιτρέπει να εκμεταλλευτείς και τα 4 gb.Μπορεί να γίνει το ίδιο και στα 7? Αν ναι,θα μπορούσατε να μου πείτε πως λέγεται το πρόγραμμα?

Αν το λειτουργικο ειναι 32μπιτο δεν "σπαει" αυτος ο περιορισμος οτι και να κανεις....Χρειαζεσαι 64μπιτο λειτουργικο για να δεις παραπανω ραμ

• Απαντ. 996
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν το λειτουργικο ειναι 32μπιτο δεν "σπαει" αυτος ο περιορισμος οτι και να κανεις....Χρειαζεσαι 64μπιτο λειτουργικο για να δεις παραπανω ραμ

Είμαι σίγουρος οτι γίνεται.Το είχα διαβάσει εδω,στο insomnia αλλά δυστυχώς δε θυμάμαι που..

Δημοσ.

Μήπως είχε δει κάτι σχετικό με τα Vista και το SP1??Αν ναι έλεγαν ότι με την εγκατάσταση του SP1 ανεβαίνει το ''όριο'' της Ram στα 3GB ενώ πριν ήταν κοντά στα 2.78 νομίζω δεν θυμάμαι καλά...:-D:o Αλλά για να το σπας δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό ούτε και εγώ..

Δημοσ.

Μαλλον θυμασε το update που ειχε βγει για τα Vista x86 πριν βγει το SP1 ωστε απλα να αναγραφει στο system οτι το pc εχει 4gb RAM αλλα και παλι χρησιμοποιουσε τα 3,2gb.

Δημοσ.
Μαλλον θυμασε το update που ειχε βγει για τα Vista x86 πριν βγει το SP1 ωστε απλα να αναγραφει στο system οτι το pc εχει 4gb RAM αλλα και παλι χρησιμοποιουσε τα 3,2gb.

Tέλος πάντων.Μάλλον θα είχα καταλάβει λάθος..Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς ισχύει, αναγνωρίζει όλη την μνήμη αλλά σα περιορισμός που υπάρχει στα 32άμπιτα συστήματα δουλέυει μόνο τα 3,2 γίγα μνήμης.

Δημοσ.
Μια ερωτησουλα για οσους τα εβαλαν....Προβολη μενου σε κλασικη μορφη υποστηριζεται ??? Ειχα βαλει για λιγο πριν καιρο μια beta και δεν ειχα δει κατι...

Υπάρχει ένα προγραμματάκι που κάνει τη δουλειά;)

Κοίτα εδώ:

http://www.askvg.com/how-to-get-good-old-classic-start-menu-back-in-windows-7/

• Moderators
Δημοσ.
Μια ερωτησουλα για οσους τα εβαλαν....Προβολη μενου σε κλασικη μορφη υποστηριζεται ??? Ειχα βαλει για λιγο πριν καιρο μια beta και δεν ειχα δει κατι...

Αν εννοεις το classic theme,ναι υπαρχει κανονικα.

Δημοσ.
αν εννοεις το σταρτ μενου οχι

αλλα κοιτα εδω πως γινεται

Υπάρχει ένα προγραμματάκι που κάνει τη δουλειά;)

Κοίτα εδώ:

http://www.askvg.com/how-to-get-good-old-classic-start-menu-back-in-windows-7/

Αν εννοεις το classic theme,ναι υπαρχει κανονικα.

Ευχαριστω.Το κλασικο μενου εννουσα.

Δημοσ.

σημερα ειδα τη πρωτη μπλε οθονη στα 7!

κατι με τη tv tuner επαιξε γιατι εκανα κατι δοκιμασες εκεινη την ωρα.

στη μπλε οθονη που εβγαλε, κατι εκανε και μετραγε. δε προλαβα να δω γιατι μετα εκανε restart.

οταν φορτωσανε ομως εβγαλε το παρακατω μυνημα

93741002.jpg

εντυπωσιαστηκα!

Δημοσ.
I know και είναι ήδη ρυθμισμένα έτσι. Το θέμα είναι ότι μου τα εμφανίζει έτσι και στο DVD Player. Όχι μόνο στο PC.

Μήπως τότε φταίει η κωδικοποίηση του srt υπότιτλου. Άνοιξέ τον με notepad, πάτα save as, δώστου ένα όνομα και στην κωδικοποίηση(encoding) άλλαξέ το σε ANSI. Αν δεν παίξει δοκίμασε και τις άλλες επιλογές που έχει.

Δημοσ.
παιδιά εγώ είμαι γραμμενος στο msdnaa (για φοιτητες) και μπορώ να τα κατεβάσω δωρεάν. έχει δίαφορες εκδοσεις.

Η Multilanguage με την English ποια η διαφορα??? Η Multilanguage έχει και ελληνικα και αγγλικα???

Επισης εχει Professional και Ultimate RC . ποια απο τις δύο να βάλω???

μπορρώ να κατεβάσω και τις 2 η οχι???

επισης μπορώ να τα βάλω και σε δεύτερο pc ( laptop ) h oxi ???

και κατι αλλο που μπερδεψα τωρα χ64 και χ86 ποια η διαφορα???

έχω core 2 duo sta 2.00 GHz και 2 gb ram.

κανενας??? :( :( :(

Δημοσ.
παιδιά εγώ είμαι γραμμενος στο msdn και μπορώ να τα κατεβάσω δωρεάν. έχει δίαφορες εκδοσεις.

Η Multilanguage με την English ποια η διαφορα??? Η Multilanguage έχει και ελληνικα και αγγλικα???

Επισης εχει Professional και Ultimate RC . ποια απο τις δύο να βάλω???

μπορρώ να κατεβάσω και τις 2 η οχι???

επισης μπορώ να τα βάλω και σε δεύτερο pc ???

και κατι αλλο που μπερδεψα τωρα χ64 και χ86 ποια η διαφορα???

έχω core 2 duo sta 2.00 GHz και 2 gb ram.

Ειλικρινά μεταξύ Professional και Ultimare RC δεν ξέρεις ποια να βάλεις; Η πρώτη είναι η τελική έκδοση και η δεύτερη είναι δοκιμαστική. Οπότε...

Μεταξύ 64bit και 32bit διαλέγεις όποια θες. Προσωπικά με 2Gb RAM διάλεξα την 64bit.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...