Blackjim Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Αν ισχυει οτι και με vista στο ιδιο pc αν δεν αλλαξεις hardware μπορεις οσες φορες θελεις .Αν αλλαξεις hardware δεν γινεται αν ειναι η εκδοση που πουλιεται μαζι με pc αλλα λες ταχα στην MS οτι σου καηκε η μητρικη και σου δινει αλλο key. Σε δυο διαφορετικα pc με το ιδιο key δεν γινεται. Οταν λεμε ιδιο hardware τι κοιταει δηλαδη?mobo , cpu , gpu , κτλ? Ενα να αλλαξεις παει το key? Επειδη το key το πηρα απο το msdn , υπαρχει καποιο site να λεει ακριβως τι ισχυει?
ahristos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Επειδη το key το πηρα απο το msdn , υπαρχει καποιο site να λεει ακριβως τι ισχυει? Άλλη περίπτωση το msdn. Αν είσαι συνδρομητής μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κλειδί σε 10 υπολογιστές νομίζω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Οταν λεμε ιδιο hardware τι κοιταει δηλαδη?mobo , cpu , gpu , κτλ? Ενα να αλλαξεις παει το key? Νομιζω μονο μητρικη κοιταει.
Blackjim Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Άλλη περίπτωση το msdn. Αν είσαι συνδρομητής μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κλειδί σε 10 υπολογιστές νομίζω.Σαν φοιτητης το πηρα απο κει , το ιδιο κανει?Στο site δε γραφει το παραμικρο για το θεμα , γι αυτο ρωτησα εδω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Σαν φοιτητης το πηρα απο κει , το ιδιο κανει?Στο site δε γραφει το παραμικρο για το θεμα , γι αυτο ρωτησα εδω. Δηλαδη οι φοιτητες το παιρνουν δωρεαν ?
parsifal Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Σαν φοιτητης το πηρα απο κει , το ιδιο κανει?Στο site δε γραφει το παραμικρο για το θεμα , γι αυτο ρωτησα εδω. Άλλο το MSDNAA (MSDN Academic Alliance), άλλο το κανονικό MSDN. Σύμφωνα με αυτό το link ερ.7, οι serial numbers που δίνονται από το πρόγραμμα MSDNAA είναι τύπου Retail, άρα ισχύουν οι περιορισμοί activation των Retail εκδόσεων. Δηλαδη οι φοιτητες το παιρνουν δωρεαν ? Μόνο όσοι φοιτούν σε σχολή που το αντικείμενο σπουδών δικαιολογεί συμμετοχή στο MSDNAA.
ahristos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Σαν φοιτητης το πηρα απο κει , το ιδιο κανει?Στο site δε γραφει το παραμικρο για το θεμα , γι αυτο ρωτησα εδω. Α εννοείς MSDN-AA (Academic Alliance). Είναι άλλο πράγμα απο το MSDN. Δεν ξέρω τι ισχύει ακριβώς, αλλα μάλλον δεν είναι άδεια για έναν υπολογιστή μόνο. Δηλαδη οι φοιτητες το παιρνουν δωρεαν ? Σε όσα τμήματα είναι γραμμένα στο MSDN Academic Alliance παίρνουν δωρεάν οι φοιτητές την Professional έκδοση. Edit: Φτου να πάρει βρε parsifal...
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Σε όσα τμήματα είναι γραμμένα στο MSDN Academic Alliance παίρνουν δωρεάν οι φοιτητές την Professional έκδοση. Που τα βρισκουμε αυτα ??? Αν και χλωμο η Φιλοσοφικη που ειναι η κορη μου να μετεχει απο οτι καταλαβα...
parsifal Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 http://www.msdnaa.net/search/SchoolSearchIntl.aspx
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 http://www.msdnaa.net/search/SchoolSearchIntl.aspx Μαλιστα...Απο Καποδιστριακο μονο οι Μαθηματικοι !!!! Ευχαριστω.
Cygnus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μαλιστα...Απο Καποδιστριακο μονο οι Μαθηματικοι !!!! Ευχαριστω. Και το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μπορώ να τα κατεβάσω από το msdnaa και παραπάνω από μια φορές;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 γιατί δεν το δοκιμάζεις?
Cygnus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Ναι μπορείς να κατεβάσεις το iso όσες φορές θέλεις..Το serial number παραμένει ένα όμως!
thakisn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα!Εχω τα 7 ultimate στο λαπτοπ μου και μου αναγνωρίζουν και τα 4 gb αλλά μέσα σε παρένθεση λέει οτι μόνο τα 3 χρησιμοποιούνται.Είχα διαβάσει κάπου για ενα πρόγραμμα που σπάει αυτό τον περιορισμό στα vista και σου επιτρέπει να εκμεταλλευτείς και τα 4 gb.Μπορεί να γίνει το ίδιο και στα 7? Αν ναι,θα μπορούσατε να μου πείτε πως λέγεται το πρόγραμμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.