fountoux Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δεν έχει καμμία σχέση το MUI. Πρέπει μόνο στο Region and Language στα Windows να είναι επιλεγμένα τα Ελληνικά. I know και είναι ήδη ρυθμισμένα έτσι. Το θέμα είναι ότι μου τα εμφανίζει έτσι και στο DVD Player. Όχι μόνο στο PC.
Twisted_Wicked Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Τα περασα και εγω με την σειρα μου,win 7 χ64 pro eng και δηλωνω εντυπωσιασμενος.Βρηκε ολα τα drivers με το καλημερα-περασα μονο drivers για την onboard καρτα ηχου & την καρτα γραφικων γτ ηθελα τις επιπλεον ρυθμισεις αλλιως δουλευαν κανονικα και επιτελους φτιαξανε το uac ωστε να προσφερει προστασια αλλα να μην μου σπαει τα νευρα.Η απουσια quick launch μονο στην αρχη με πειραξε αλλα πλεον συνηθισα και μεχρι στιγμης δεν μου εχει βγαλει σοβαρα προβληματα συμβατοτητας με τα προγραμματα μου.So far so good και βλεπουμε... Btw εχω την τελευταια εκδοση του messenger αλλα δεν πηγαινει στο tray παρα καθεται στην taskbar-διορθωνεται αυτο η περιμενω επομενη εκδοση;
pavlos77 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Τα περασα και εγω με την σειρα μου,win 7 χ64 pro eng και δηλωνω εντυπωσιασμενος.Βρηκε ολα τα drivers με το καλημερα-περασα μονο drivers για την onboard καρτα ηχου & την καρτα γραφικων γτ ηθελα τις επιπλεον ρυθμισεις αλλιως δουλευαν κανονικα και επιτελους φτιαξανε το uac ωστε να προσφερει προστασια αλλα να μην μου σπαει τα νευρα.Η απουσια quick launch μονο στην αρχη με πειραξε αλλα πλεον συνηθισα και μεχρι στιγμης δεν μου εχει βγαλει σοβαρα προβληματα συμβατοτητας με τα προγραμματα μου.So far so good και βλεπουμε...Btw εχω την τελευταια εκδοση του messenger αλλα δεν πηγαινει στο tray παρα καθεται στην taskbar-διορθωνεται αυτο η περιμενω επομενη εκδοση; Απλά πατάς δεξι κλικ στο messenger ιδιότητες>συμβατότητα>και επέλεξε Windows Vista Service pack 2.....Και είσαι ΟΚ
Twisted_Wicked Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ωραιος,τον ξαποστειλα στο tray επιτελους,ευχαριστω.Τωρα μενει να περασω vlc και κανενα antivirus για να φυγει το notification απο το tray.Τι προτεινετε για δοκιμασμενο στα 7 δωρεαν χ64 antivirus η σουιτα;
fountoux Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Εγώ πάλι που έχω ένα Sony Vaio VGN FZ21M, αξίζει να δοκιμάσω windows 7x64; Αν ναι, με τα drivers τι γίνεται; Είχα δοκιμάσει να του βάλω Vistax64, αλλά δεν τα κατάφερα...
Nord_Chaos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ωραιος,τον ξαποστειλα στο tray επιτελους,ευχαριστω.Τωρα μενει να περασω vlc και κανενα antivirus για να φυγει το notification απο το tray.Τι προτεινετε για δοκιμασμενο στα 7 δωρεαν χ64 antivirus η σουιτα; επισήμως, η ιδια η microsoft αναφερει τα εξης προϊόντα antivirus ως συμβατα με τα windows 7: http://www.microsoft.com/windows/antivirus-partners/windows-7.aspx οπότε εγκαθιστας καποιο απο αυτα και εισαι 100% σιγουρος οτι δεν προκειται να υπαρξει προβλημα ασυμβατοτητας με το νεο λειτουργικο... ανεπισημα τωρα, εγω χρησιμοποιω εδω και αρκετους μηνες την release candidate εκδοση..εχω δοκιμασει και τα δωρεαν antivirus των avast και avira, και λειτουργουν και τα 2 αυτα αψογα!!...αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω το avast και δενει γαντι με το 7άρι...για μενα συνδυασε το ελαφρυ λειτουργικο με ενα εξισου ελαφρυ antivirus ώστε να κανεις το συστημα σου να ανταποκρινεται γρηγορα σε οτι του πεις...το δωρεαν avast κυκλοφορει και σε 64μπιτη εκδοση και σου το συνιστω, αλλα αν εσυ ξερεις καλα καποιο antivirus και το εμπιστευεσαι τοτε χρησιμοποιησε το δικο σου...σουίτα δεν χρειαζεται να βαλεις, απλα για firewall χρησιμοποιησε αυτο που ηδη υπαρχει στα windows 7...για να μην επιβαρυνεις παραπανω το συστημα..προσωπικη γνωμη παντα..
Cygnus Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Φίλε Nord_Chaos έχεις κανένα λινκ με το 64άρι avast γιατί κατεβάζω ένα avast_home_setup και δεν μπορώ να ξέρω αν είναι 32 ή 64.
Twisted_Wicked Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Nord την εχω δει την λιστα με τα av που προτεινει η ms αλλα δεν με ενθουσιασε κανενα.Προς το παρον εχω το δοκιμασμενο avast και βλεπω.Λογικα θα περασω αργοτερα το comodo suite και θα διωξω το avast.Απο εποχη xp ειμαι προκατειλειμενος οσο αφορα τα win fw τοσο απο αποψη ασφαλειας (εδω μπορει να κανω και λαθος αλλα η εννοια ms και ασφαλεια δεν μου βγαινει με την καμια) οσο και απο θεμα παραμετροποιησης που τα commercial personal fw ειναι ετη φωτος μπροστα.Απο απαιτησεις συστηματος δεν ειχα ποτε θεμα με το comodo και αλλωστε για την ασφαλεια μου πρωτα εμπιστευομαι το router μου και μετα το software fw που το εχω μονο και μονο για να ξερω τις κινησεις προς τα εξω. Cygnus ενα installer εχει το avast.Αν εχεις 64αρια κανει install την 64.
dokimix Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Υπάρχει σημαντική διαφορά στις επιδόσεις μεταξύ Windows 7 32bit και 64bit; Έχω το εξής σύστημα: Intel C2D E7300 Asus P5N-MX Twintech 9500GT Seagate 500GB 2GB RAM Teamgroup DDR2 800 Επίσης αν κάποιος έχει εγκαταστήσει windows 7 pro παρακαλώ να μου στείλει ένα pm σχετικά με την ενεργοποίηση...
thanasis00 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 παιδιά και εγώ μια ερώτηση... έχετε περάσει drivers για την κάρτα ήχου? έχω την μητρκή asus p5nsli και έχει μια realtek hd κάρτα ήχου... το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν δουλεύει το front panel του pc στα win 7... ενεργοποιημένο είναι πάντως από το bios... καμία ιδέα??
Blackjim Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ξερει κανεις με το serial key των win7 ποσες φορες μπορεις να κανεις activation? Πχ , μπορω σε 2 pc στο σπιτι να περασω το ιδιο serial? Ή στο ιδιο PC , αν περασω το serial και μετα για καποιο λογο σβησω τα win και τα ξαναπερασω , θα μπορω να βαλω παλι το ιδιο key? θενξ
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ξερει κανεις με το serial key των win7 ποσες φορες μπορεις να κανεις activation?Πχ , μπορω σε 2 pc στο σπιτι να περασω το ιδιο serial? Ή στο ιδιο PC , αν περασω το serial και μετα για καποιο λογο σβησω τα win και τα ξαναπερασω , θα μπορω να βαλω παλι το ιδιο key? θενξ Αν ισχυει οτι και με vista στο ιδιο pc αν δεν αλλαξεις hardware μπορεις οσες φορες θελεις .Αν αλλαξεις hardware δεν γινεται αν ειναι η εκδοση που πουλιεται μαζι με pc αλλα λες ταχα στην MS οτι σου καηκε η μητρικη και σου δινει αλλο key. Σε δυο διαφορετικα pc με το ιδιο key δεν γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.