Martini Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 παιδιά εγώ είμαι γραμμενος στο msdn και μπορώ να τα κατεβάσω δωρεάν. έχει δίαφορες εκδοσεις. Η Multilanguage με την English ποια η διαφορα??? Η Multilanguage έχει και ελληνικα και αγγλικα??? Επισης εχει Professional και Ultimate RC . ποια απο τις δύο να βάλω??? μπορρώ να κατεβάσω και τις 2 η οχι??? επισης μπορώ να τα βάλω και σε δεύτερο pc ??? και κατι αλλο που μπερδεψα τωρα χ64 και χ86 ποια η διαφορα??? έχω core 2 duo sta 2.00 GHz και 2 gb ram.
ahristos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μήπως γίνεται με το nLite πιο απλά; Και άλλη μια ερώτηση... Φτιάχνω DVD με το Convert X to DVD στα Windows 7 Pro, αλλά όταν πάω να τη δω, οι υπότιτλοι είναι σε ακαταλαβίστικα γράμματα. Φταίει ότι δεν έχω MUI εγκατεστημένο ή θέλει κάποια ειδική ρύθμιση στο πρόγραμμα; Δεν έχει καμμία σχέση το MUI. Πρέπει μόνο στο Region and Language στα Windows να είναι επιλεγμένα τα Ελληνικά.
Wavemaster Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Το Language Pack είναι διαθέσιμο στο Windows Update (Windows 7 Ultimate RTM)...
Mvpgr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Το έχω κατεβάσει από το MSDNAA του πανεπιστημίου Πατρών 3 φορές και είναι και τις 3 corrupted (δεν κάνει την αποσυμπίεση). Το έχει κατεβάσει κάποιος άλλος από την Πάτρα; Συμβαίνει το ίδιο και σε άλλους; Έχει κάποιο θέμα ο extractor, συμβαίνουν που και που αυτα. Βρήκα πάντως λύση. Δες εδώ. Έχει μάλιστα και ένα link στον ftp ενός πανεπιστημίου της Τσεχίας όπου μπορείς να κατεβάσεις uncorrupter τα 2 sdc και να τα αποσυμπιέσεις μονος σου. Είναι και γρήγορο download, με 1,5ΜΒps
aledjo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Το Language Pack είναι διαθέσιμο στο Windows Update (Windows 7 Ultimate RTM)... μολις τωρα το ειδα.... Ελληνικα ομως δεν εχει στη λιστα. μηπως επειδη τα εχω περασει ηδη?
ΠάρηςΓ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Ειμαι σε σVista και πάει καλα το λαπτοπ.Να παω στα 7 η θα σερνεται;
Finn Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Αλλαγή μόνο προς το καλύτερο θα δεις.Αν βαριέσαι να ξεβολευτείς μείνε με τα vista όπως έκανα εγώ μέχρι να προκύψει η ανάγκη για format
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 μολις τωρα το ειδα.... Ελληνικα ομως δεν εχει στη λιστα. μηπως επειδη τα εχω περασει ηδη? προφανώς γιατί εμένα τα έχει
dancer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 με το nLITE δε γινεται απο οσο γνωριζω,το mui Μπαινει σε ολες τις εκδοσεις των 7 αρκει να ακολουθησετε σωστα τις οδηγιες,δεν υπαρχει λογος να βαλεις RC εφοσον μπορεις να εχεις RTM
kostandinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 καλησπερα,τελικα πως συμφερει να κανουμαι μεταβαση στα windows 7 ? με upgrade η με αγορα ? και ποια εκδοση ειναι συμφερουσα ? τι τιμες θαχουν ? [πολλα ρωτας..] οποιος ειναι κατατοπισμενος ας απαντησει.
lagoudakis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Οχι,κανενα απολυτως προβλημα.σε ευχαριστω για την απαντηση,οποτε θα παω για 64bit μια και εχω 4g ραμ
Twisted_Wicked Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Εκαψα το dvd, κατεβασα drivers για την καρτα γραφικων (win 7 x64) αλλα για mobo στην gigabyte ουτε 1 driver για win 7.Θα δουλεψει με vista x64 driver η θα χασω τον χρονο μου?Εχω την GA-MA790FXT-UD5P.
ahristos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Εκαψα το dvd, κατεβασα drivers για την καρτα γραφικων (win 7 x64) αλλα για mobo στην gigabyte ουτε 1 driver για win 7.Θα δουλεψει με vista x64 driver η θα χασω τον χρονο μου?Εχω την GA-MA790FXT-UD5P. Σαν τι Driver δηλαδη; Για τα Chipset της σειράς 7 της AMD οι οδηγοί που έχουν τα Windows είναι τέλειοι, μη σε απασχολήσει καθόλου. Κατέβασε απο τη Realtek τους High Definition Audio Drivers και ίσως και τους Drivers ethernet αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Το firewire της Texas επίσης θα το βρει, ούτε αυτό μη σε απασχολήσει. Δεν ξέρω τι γίνεται με το πρόσθετο SATA2 chip της Gigabyte αλλά αυτό δευτερεύον είναι μάλλον.
george263 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 γεια και από εμένα... να ρωτήσω κάτι αν το ξέρει κάποιος... τι σημαίνει όταν βλέπεις μέσα στο συστήμα σου ότι είναι system manufacturer : OEM system model : OEM ευχαριστώ..
Twisted_Wicked Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Το μονο που με ενδιαφερει για αρχη ειναι να εχω ιντερνετ μετα το format οποτε με ενδιαφερει το eth driver (ξεχασα οτι ειναι realteκ ethernet).Θα το τσεκαρω,ty.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.