leukonas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Ενώ εμείς που έχουμε msdn.....με 90 κατεβάζει.....δεν έχει bandwith η μαμά Microsoft
Tzimmys Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Εδώ είναι... Εσένα πώς σου έχει επιλογή να τα κατεβάσεις και μάλιστα με κλειδί? lol man, μπορούν να είναι νόμιμοι και θα επιλέξουν κάτι τέτοιο? πόσο facepalm.jpg πια? Τώρα μάλλον βλακεία θα πω, αλλά υπάρχει τρόπος να τα κατεβάσεις νόμιμα?
nikoskar Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Τώρα μάλλον βλακεία θα πω, αλλά υπάρχει τρόπος να τα κατεβάσεις νόμιμα? Αφου ειναι βλακεια τι το λες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Τώρα μάλλον βλακεία θα πω, αλλά υπάρχει τρόπος να τα κατεβάσεις νόμιμα? αν κατεβάζεις από msdn ή technet προφανώς... πληρώνεις συνδρομή και παίρνεις original keys από MS για την κάθε εφαρμογή...
mentoras99 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Αργει οντως μερικα δευτερολεπτα. Και στο cmd δεν βγαζει καμμια ενδειξη, απλα παει παλι τη γραμμη εντολων. Αυτο το εξτρα παραθυρο με τις πληροφοριες, σε μενα γιατι δεν εμφανιστηκε? (windows scripting host)
markelos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Έχει δοκιμάσει να βάλει κανείς το power director και να παίξει σωστά; Θυμάμαι το είχα δοκιμάσει την beta εποχή και κράσαρε. Edit: Στο σαιτ γράφει PowerDirector 8 has been tested to meet all of the technical requirements to be Compatible with Windows® 7, οπότε θα το δοκιμάσω. Αν και είμαι με την 7229 ακόμα.
iakinthos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Τελικά η ultimate έκδοση στο MSDN είναι η ίδια με αυτή που είχε leaked στις 24 Ιουλίου, οπότε δε χρειάζεται να τη ξανακατεβάσω
random Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Windows 7 (Τελική έκδοση - RTM), ερωτήσεις και σχόλια για παλαιότερες εκδόσεις (Beta ή RC), καλό ειναι να αποφεύγονται, Μπορείται να δοκιμάσετε την RTM (build 16385), και δείτε αν αυτά λύθηκαν.
mentoras99 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Στην rtm, υπαρχει τροπος να εμφανιζονται τα εικονιδια cut copy paste, στην μπαρα εργαλειων του windows explorer?
Tzimmys Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 αν κατεβάζεις από msdn ή technet προφανώς... πληρώνεις συνδρομή και παίρνεις original keys από MS για την κάθε εφαρμογή... 'Οταν λες συνδρομή?
dkoum Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 τα εκανα εγκατασταση τα ενεργοποιησα ολα οκ τα 7 ultimate 64 bit εκανα κανονικα και update απο microsoft εχουν ενα minor bug σχετικα με το chkdsk επισης επειδη εχω αρσυματο δικτυο οταν κανει ο υπολογιστης sleep και τον ανοιγω ξανα χανει τις ρυθμισεις του δικτυου και πρεπει να κανω restart για να μπω στο νετ το εχει παρατηρησει καποιος απο εσας ?
akiss Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 τα εκανα εγκατασταση τα ενεργοποιησα ολα οκ τα 7 ultimate 64 bit εκανα κανονικα και update απο microsoft εχουν ενα minor bug σχετικα με το chkdsk επισης επειδη εχω αρσυματο δικτυο οταν κανει ο υπολογιστης sleep και τον ανοιγω ξανα χανει τις ρυθμισεις του δικτυου και πρεπει να κανω restart για να μπω στο νετ το εχει παρατηρησει καποιος απο εσας ? παλιοτερα το ειχα, και με αναβαθμιση τον drivers για την καρτα δικτυου ειχε φτιαξει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 'Οταν λες συνδρομή? ετήσια νομίζω, αλλά ασφαλώς δεν μπορεί να γίνει ο καθένας συνδρομητής...
leukonas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 'Οταν λες συνδρομή? Για το msdn ρίξε μια ματιά στο παρακάτω link...για το technet δεν ξέρω τι γίνεται. http://msdn.microsoft.com/en-gb/subscriptions/subscriptionschart.aspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.