Προς το περιεχόμενο

Windows 7 (from RTM to Retail)

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 996
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το έχω κατεβάσει από το MSDNAA του πανεπιστημίου Πατρών 3 φορές και είναι και τις 3 corrupted (δεν κάνει την αποσυμπίεση).

Το έχει κατεβάσει κάποιος άλλος από την Πάτρα; Συμβαίνει το ίδιο και σε άλλους;

Δημοσ.

Χρησιμοποιει κανεις το KMPlayer(R2)? Εχω αρκετα προβληματακια με αυτο στα 7...

ερωτησουλα offtopic αλλα ισως μου λυσει το προβλημα...

το VLC μπορει να χρησιμοποιηθει και σαν tv-tuner software? αν ναι , να το δοκιμασω μηπως δουλευει στα 7 καλυτερα απο το KMPlayer..

Δημοσ.
και όμως αυτή έχω και το πρόβλημα παραμένει..

όπως και το άλλο με τον firefox

Δοκίμασες τη λύση της μεταβλητής στον firefox;

post-62899-129063020177_thumb.jpg

• Γράψε στην μπάρα διευθύνσεων
    >About:Config

• Δεξί κλικ στη λίστα, διάλεξε New –> Boolean.
  • Γράψε
    >config.trim_on_minimize

στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, και βάλτο true.

Τι προβλήματα; Και μένα κρασάρει μερικές φορές και πρέπει να κλείσω το process και μου σπάει τα νεύρα.

Δημοσ.

το δοκίμασα μόλις. τίποτα και πάλι. τώρα πως το διαγράφω αυτό που έκανα;

έκανα και μία άλλη δοκιμή. στο touchpad του λάπτοπ μπορώ να βάλω κάποιες συντομεύσεις. έβαλα τον firefox και όταν το πατούσα μου άνοιγε κανονικά ένα παράθυρο.

θυμίζω ότι το πρόλβημά μου είναι ότι σε ένα toshiba A210 όταν πατάω το κουμπί που έχει για να ανοίγει τον default browser, μου ανοίγει δύο καινούργια παράθυρα αντί για ένα. windows 7 pro x64

Δημοσ.
και όμως αυτή έχω και το πρόβλημα παραμένει..

οντως δεν παει στο tray ούτε η τελευταία έκδοση αλλά το συνήθισα και το βολέυτηκα

7 χ64 εδώ.

Σε AMD3000+ socket 754 με Abit kv8pro 3rd-eye και 2 GB Ram (DDR1) (με λίγα λόγια 5ετίας) πάνε σφαίρα. :P

Κάρτα γραφικών δυστυχώς δεν αναγνωρίζεται και μαλλον δεν πρόκειται να έχει υποστήριξη η Sapphire Radeon 9250. Και είναι AGP slot οπότε θα χρειαστεί να τσιμπήσω καμια με κανα 60ευρω HD

Παίζει με generic Drivers.

παρόλα αυτά Divx με μικρά σπασίματα στην γρήγορη κίνηση και ελάχιστα χειρότερα σε 720p

Για όλα τα άλλα (συμπεριλαμβανομένου 56κ εσωτερικού μαρκα μ'έκαψες μοντεμ) βρήκε drivers μόνο του.:confused:

Love at first sight.

Η microsoft έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.Τέλος. :mrgreen:

Δημοσ.

παιδια την γνωμη σας!εχει σιγουρα αναφερθει αλλα...ποια τα συν και τα πλην των 32 bit και 64;(εκτος απο την μνημη που βλεπουν τα 64αρια) θα αντιμετωπισω προβληματα σε προγραμματα αν παω στα 64;ευχαριστω

Δημοσ.

ερωτησουλα offtopic αλλα ισως μου λυσει το προβλημα...

το VLC μπορει να χρησιμοποιηθει και σαν tv-tuner software? αν ναι , να το δοκιμασω μηπως δουλευει στα 7 καλυτερα απο το KMPlayer..

ΚΜ δουλεύω σε 7 32βιτ(rtm) και δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα(έκδοση 2.9.4.1434)...

Δημοσ.

Με την ίδια έκδοση KM (2.9.4.1434) σε 64bit Professional παρατηρώ πιξελάρισμα. Παράξενο, γιατί στην RC που έχω στο λαπτοπ δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Εγω δεν εχω πιξελαρισμα αλλα δεν μου αποθηκευει τις ρυθμισεις του tv-tuner και καθε φορα που ανοιγω το προγραμμα πρεπει να ρυθμιζω χειροκινητα ρυθμισεις οπως χωρα,PAL_B κλπ κλπ

ωστοσο δεν καταφερα να κανω το VNC να δουλεψει με την καρτα τηλεορασης μου...το χει δοκιμασει κανεισ στα 7 χ64?

• Moderators
Δημοσ.
θα αντιμετωπισω προβληματα σε προγραμματα αν παω στα 64;ευχαριστω

Οχι,κανενα απολυτως προβλημα.

Δημοσ.
Υπάρχει η τελική έκδοση και μπορείς με rearm να την έχεις για 120 μέρες.

Mόνο την ultimate έκδοση μπορείς να γυρίσεις σε ελληνικά καθώς υπάρχει το language pack.

Από ώρα σε ώρα αναμένεται και το επίσιμο ελληνικό DVD ISO σε MSDN και Technet.

22 Οκτωμβρίου θα κυκλοφορήσουν για αγορά.

x64 ή x86 θέλεις να εγκαταταστήσεις για να σου στείλω πμ με links?

Δεν εχω διαβασει τα αλλα ποστς αλλα εγω εχω βαλει στα Home Premium την Ελληνικη γλωσσα (MUI).

Δημοσ.

υπαρχει διαδικασια να καεντε οποιαδηποτε εκδοση των 7 σε ελληνικη δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο,το εχω ποσταρει 2-3 σελιδες ποιο πισω,τζαμπα περιμενετε αμα εχετε γνησια ηδη κατεβασμενα σε αγγλικα και δνε ειανι ultimate

Δημοσ.
υπαρχει διαδικασια να καεντε οποιαδηποτε εκδοση των 7 σε ελληνικη δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο,το εχω ποσταρει 2-3 σελιδες ποιο πισω,τζαμπα περιμενετε αμα εχετε γνησια ηδη κατεβασμενα σε αγγλικα και δνε ειανι ultimate

Μήπως γίνεται με το nLite πιο απλά;

Και άλλη μια ερώτηση...

Φτιάχνω DVD με το Convert X to DVD στα Windows 7 Pro, αλλά όταν πάω να τη δω, οι υπότιτλοι είναι σε ακαταλαβίστικα γράμματα. Φταίει ότι δεν έχω MUI εγκατεστημένο ή θέλει κάποια ειδική ρύθμιση στο πρόγραμμα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...