Προς το περιεχόμενο

Windows 7 (from RTM to Retail)

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπάρχει καποιος driver agent συμβατός με win7 που ενδεχοένως να μπορου΄σε να βρει καταλληλότερους drivers από αυτούς που έχω βρει εγώ?

• Απαντ. 996
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γίνετε να κάνω boot τα windows 7/vista από Dual-layer DVD??γιατί θέλω να τα γράψω σε Dual-layer γιατί θέλω να βάλω drivers, service pack klp και μου βγαίνει σε μέγεθος 5.11 GB.αν γίνετε θα πρέπει να το γράψω με κάποια ιδικό πρόγραμμα η όποιο να ναι?? και ταχύτητα??iso είναι.ρωτάω για να μην αγοράσω τσάμπα Dual-layer DVDs :)

Δημοσ.
Ασχετο απο οτι καταλαβα το msdnaa ειναι για φοιτητες.

Εγω που "σπουδαζω" στα τει πειραια εχω δικαιωμα να τα παρω και εγω?

Ανάλογα το τμήμα που είσαι.

Δημοσ.

Εχω μπερδευτει...Οποιος μπορει με σιγουρια ας μου απαντησει.Υπαρχει και αν ναι που μπορω να βρω την τελικη εκδοση των 7 που να ισχυει για 4 μηνες και μετα να μπορω να τα αγορασω για να τα κανω νομιμα ?

Ελπιζω σε 4 μηνες να εχουν κυκλοφορησει για αγορα.

Ελληνικο μενου μπορω να βαλω ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Εχω μπερδευτει...Οποιος μπορει με σιγουρια ας μου απαντησει.Υπαρχει και αν ναι που μπορω να βρω την τελικη εκδοση των 7 που να ισχυει για 4 μηνες και μετα να μπορω να τα αγορασω για να τα κανω νομιμα ?

Ελπιζω σε 4 μηνες να εχουν κυκλοφορησει για αγορα.

Ελληνικο μενου μπορω να βαλω ?

Ευχαριστω.

Υπάρχει η τελική έκδοση και μπορείς με rearm να την έχεις για 120 μέρες.

Mόνο την ultimate έκδοση μπορείς να γυρίσεις σε ελληνικά καθώς υπάρχει το language pack.

Από ώρα σε ώρα αναμένεται και το επίσιμο ελληνικό DVD ISO σε MSDN και Technet.

22 Οκτωμβρίου θα κυκλοφορήσουν για αγορά.

x64 ή x86 θέλεις να εγκαταταστήσεις για να σου στείλω πμ με links?

Δημοσ.
Υπάρχει η τελική έκδοση και μπορείς με rearm να την έχεις για 120 μέρες.

Mόνο την ultimate έκδοση μπορείς να γυρίσεις σε ελληνικά καθώς υπάρχει το language pack.

Από ώρα σε ώρα αναμένεται και το επίσιμο ελληνικό DVD ISO σε MSDN και Technet.

22 Οκτωμβρίου θα κυκλοφορήσουν για αγορά.

x64 ή x86 θέλεις να εγκαταταστήσεις για να σου στείλω πμ με links?

Ευχαριστω.Θελω να εγκαταστησω ελληνικα x86

Εχω σκοπο να τα αγορασω αλλα σε καποια εκδοση σαν τα vista home premium.

Δημοσ.
Ευχαριστω.Θελω να εγκαταστησω ελληνικα x86

Εχω σκοπο να τα αγορασω αλλα σε καποια εκδοση σαν τα vista home premium.

Οπότε πρέπει να περιμένεις το επίσημο DVD ISO που αναμένεται εως τη Τρίτη το πολύ.

Μόλις ανέβει στο net, θα σου στείλω πμ;)

Δημοσ.

Τα έβαλα από msdnaa. Πρώτη εντύπωση καλή.

Η κάτω μπάρα (taskbar?) δεν είναι και πολύ λειτουργική by default και θέλει 2-3 ρυθμίσεις για να στρώσει.

Αντιμετώπισα το κλασσικό πρόβλημα με το vlc (πιξελάρει/κακή ποιότητα) που προς το παρόν δεν έχει κάποια λύση που να δουλεύει σε όλους. Ίσως μόνο αν βάλεις drivers vista.

Αντιμετώπισα το κλασσικό πρόβλημα με το messenger (δεν πάει στο tray) που λύνεται αν το τρέχεις σε vista compatibility mode.

Drivers κτλ μου βρήκε μόνο του εκτός από το bluetooth του notebook (Toshiba A210). Δεν δοκίμασα να δω αν κάνουν οι παλιοί γιατί δεν με καίει το θέμα και μπορώ να περιμένω μήπως βγάλουν κάτι καινούργιο.

Αυτό που δεν έχω καταφέρει να λύσω είναι ότι όταν πατάω το ειδικό κουμπί που έχει το notebook που σου ανοίγει τον browser που έχει ορίσει default, για κάποιο λόγο μου ανοίγουν δύο παράθυρα του firefox αντί για ένα. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Δημοσ.
Αντιμετώπισα το κλασσικό πρόβλημα με το vlc (πιξελάρει/κακή ποιότητα) που προς το παρόν δεν έχει κάποια λύση που να δουλεύει σε όλους. Ίσως μόνο αν βάλεις drivers vista.

Αντιμετώπισα το κλασσικό πρόβλημα με το messenger (δεν πάει στο tray) που λύνεται αν το τρέχεις σε vista compatibility mode.

1.preferences,video,output-->openGL video output(το ίδιο πρέπει να κάνεις και σε αλλα video players)

2.με την νέα έκδοση του msn(14.0.8064) λύνεται και αυτο το μικρο-πρόβλημα

Δημοσ.

το κάνω, δεν "πιξελιάζει" αλλά η ποιότητα είναι χαμηλή. στην αρχή νόμιζα ότι είναι ιδέα μου αλλά έχουν και άλλοι την ίδια άποψη.

Δημοσ.
Υπάρχει και νεότερη :-)

[ATTACH]19845[/ATTACH]

Αυτή όντως είναι η final. Αν και το ανωτέρω πρόβλημα δεν το αντιμετώπισα ποτέ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...