Προς το περιεχόμενο

Windows 7 (from RTM to Retail)

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο c έχει συνολικά 100gb.(τα 80 είναι ελύθερα) .o f (το υπόλοιπο partition δλδ) έχει 500gb και έχω συνδεδεμένο και τον παλιό μου σκληρό με τα winxp ο οποίος έχει μεν πολύ λίγο χώρο ελεύθερο, από την άλλη όμως, δε νομίζω να δημιουργεί πρόβλημα αυτός αφού λογικά ο c μας νοιάζει..!

• Απαντ. 996
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια σορρυ αν εχει απαντηθει αλλα δεν μπορω να διαβασω ολες τις σελιδες.Quick launch bar δεν εχουν τα 7 ? Επισης οταν εχω ενα firefox ανοικτο και φαινεται κατω αριστερα , πως μπορω να ανοιξω δευτερο window ? (δεν εννοω απο το μενου file) Ακομη , που φαινονται τα προγραμματα που τρεχουν αλλα εχω κλεισει το window τους ? Ευχαριστω.

Δημοσ.
Παιδια σορρυ αν εχει απαντηθει αλλα δεν μπορω να διαβασω ολες τις σελιδες.Quick launch bar δεν εχουν τα 7 ? Επισης οταν εχω ενα firefox ανοικτο και φαινεται κατω αριστερα , πως μπορω να ανοιξω δευτερο window ? (δεν εννοω απο το μενου file) Ακομη , που φαινονται τα προγραμματα που τρεχουν αλλα εχω κλεισει το window τους ? Ευχαριστω.

Το πρώτο έχει απαντηθεί όντως σε κάποιες απο αυτές τις 274 σελίδες http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=283944&highlight=Windows+7+beta :lol:

Γίνεται να την κάνουμε να μοιάζει, αλλά ρίξε και μια ματιά εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=315103

Το δεύτερο είναι θέμα του προγράμματος: Αν έχει ρυθμιστεί να ανοίγει παράθυρα αντι για καρτέλες, τότε το κουμπί θα ανοίγει παράθυρο (με μεσαίο κλικ), όπως και το αριστερό κλικ μέσα στο πρόγραμμα, ενώ το μεσαίο κλικ θα ανοίγει tabs μέσα στο πρόγραμμα. Δες για καμμιά ρύθμιση "open tabs instead windows" και ξετσεκάρισέ την. Στην Opera πάντως έτσι γίνεται.

Στο τρίτο εννοείς πως καταλαβαίνουμε ότι λειτουργεί ένα πρόγραμμα όταν το έχουμε ελαχιστοποιήσει; Αν ναι, το καταλαβαίνουμε γιατί αλλάζει ο φωτισμός του. Όταν είναι κλειστό είναι ένα ξερό εικονίδιο. Όταν είναι ελαχιστοποιημένο και λειτουργεί αποκτάει ένα τετράγωνο περίγραμμα κι ένα φωτοστέφανο. Αν περάσουμε τον δείκτη του ποντικιού πάνω απο το κουμπί εμφανίζονται τα περιεχόμενά του επίσης.

Δημοσ.
Ναι, καινούρα κόπια, την 7600-1385 για την οποία μιλάμε όλοι :-)

Θα μπορείς να κάνεις upgrade με τη ματσακωνιά που πόσταρε ο Hal μερικά ποστς πριν χωρίς να χάσεις τίποτα, αν και ενδύκνειται clean install, από την αρχή όλα δηλαδή, για να μην αντιμετωπίσεις τίποτα προβλήματα.

Από την rc μπορούμε να κάνουμε αναβάθμιση σε rtm???

Δεν θα μας ζητήσει κωδικό για την rtm???

Δηλαδή δεν θα χρειαστούμε διαφορετικό κωδικό??:rolleyes:

Δημοσ.

Εχει εγκαταστησει κανεις το pes 2009?

Εχω πολλα κολληματα οταν φτανω στην περιοχη του αντιπαλου, εχω βαλει 59hz, vertical sync και δεν ξερω τι αλλο να πειραξω.

Δημοσ.
Εχει εγκαταστησει κανεις το pes 2009?

Εχω πολλα κολληματα οταν φτανω στην περιοχη του αντιπαλου, εχω βαλει 59hz, vertical sync και δεν ξερω τι αλλο να πειραξω.

Frame skipping on ή off? Δοκιμασε με on. Εμενα παιζει μια χαρα!

Κανε και 60 τα Ηz

Δημοσ.
Ξέρουμε τι θα γίνει τελικά με τις εκδόσεις Ε; αυτοί που έχουν προπαραγγείλει από Amazon;

απλά θα πάρουν την κανονική έκδοση.

η E δεν υπάρχει και απλά θα υπάρχει το παράθυρο με την επιλογή browser

Δημοσ.

στο msdnaa τι εκδοσεις σας εχει? σε εμας εχει Proffesional english 32 bit 64bit με language pack το οποιο δε ξερω πως το βαζουμε αλλα ειναι RTM και μετα μας εχει ultimate αλλα RC

Δημοσ.
στο msdnaa τι εκδοσεις σας εχει? σε εμας εχει Proffesional english 32 bit 64bit με language pack το οποιο δε ξερω πως το βαζουμε αλλα ειναι RTM και μετα μας εχει ultimate αλλα RC

Την Professional δίνουν στο MSDNAA. Είναι η αντίστοιχη Business που έδιναν στα Vista.

Δημοσ.
Για το θέμα με το flash της οθόνης στην εκκίνηση?

επίσης δε μου κάνει rate το σύστημα.. βγάζει ένα μήνυμα

"the windows experience index for your system could not be computed.

the assessment or other operation did not complete successfully. this is due to an error being reported from the operating system, driver or other component."

να υποθέσω ότι δεν το έχει συναντήσει κανείς αυτό παιδιά?

και κάτι εγκυκλοπαιδικό..τι είναι η έκδοση E?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...