iakinthos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Ξαφνικά εξαφανίστηκε το εικονίδιο γλώσσας από τη γραμμή εργασιών. Προσπαθώ να βρω τρόπο να την επαναφέρω, καθώς έχω τικάρει στον πίνακα ελέγχου/γραμμή γλώσσας, αγκυρωμένη στη γραμμή εργασιών και εμφάνιση ετικετών κειμένου στη γραμμή γλώσσας, αλλά τίποτα
dancer Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 εμενα δεν κανει shut down τι στο καλο φταιει?πρεπει να το κλεισω απο το κουμπι αλλιος τροφοδοτικο και ανεμιστηρακι δε σταματανε. Επισης οταν το βαζεις sleep δεν μπαινει σε αναμονη.ξανανοιγει ακτευθειαν.
katz Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Ρε παιδια ποσο ασφαλη ειναι τα windows που κυκλοφορουν σε διαφορα site?Δεν ειναι πιθανο να εχουν ενσωματωμενα adaware spyware και τετοια?Ειδικα τα activation τους.. Και επισης ειναι μεγαλη η διαφορα της επισημης rc εκδοσης απο την rtm?Γιατι σκεφτομαι να μην ρισκαρω με rtm και να βαλω την rc μεχρι τον μαρτιο...
iakinthos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 εμενα δεν κανει shut down τι στο καλο φταιει?πρεπει να το κλεισω απο το κουμπι αλλιος τροφοδοτικο και ανεμιστηρακι δε σταματανε. Επισης οταν το βαζεις sleep δεν μπαινει σε αναμονη.ξανανοιγει ακτευθειαν. Έχουν κι' άλλοι το ίδιο πρόβλημα. Κοίτα εδώ μπας και καταφέρεις κάτι με συμβουλές άλλων http://forums.mydigitallife.info/showthread.php?t=8271 Όσο για το δικό μου πρόβλημα με το εικονίδιο γλώσσας το έλυσα τρέχοντας το ctfmon.exe, έπειτα από συμβουλές σε άλλο φόρουμ. Τελικά βλέπω ότι υπάρχουν αρκετά bugs στην RTM, οπότε προβλέπω κάποιο SP1 αρκετά σύντομα μετά την επίσημη κυκλοφορία τους
dancer Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Έχουν κι' άλλοι το ίδιο πρόβλημα.Κοίτα εδώ μπας και καταφέρεις κάτι με συμβουλές άλλων http://forums.mydigitallife.info/showthread.php?t=8271 Όσο για το δικό μου πρόβλημα με το εικονίδιο γλώσσας το έλυσα τρέχοντας το ctfmon.exe, έπειτα από συμβουλές σε άλλο φόρουμ. Τελικά βλέπω ότι υπάρχουν αρκετά bugs στην RTM, οπότε προβλέπω κάποιο SP1 αρκετά σύντομα μετά την επίσημη κυκλοφορία τους Να σαι καλα φιλε τελικα ηταν η επιλογη με τον 1394 controller
nikolasR200 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Χθες έβαλα τα 7 και μέχρι στιγμής έχω δύο προβληματάκια..το ένα είναι σχετικά με τους drivers της κάρτας γραφικών (xfx nvidia6600) τους κατέβασα από την nvidia, αλλά από εκείνη τη στιγμή κατά την εκκίνηση των windows, μου κλείνει στιγμιαία η οθόνη και ξαναανοίγει και μετά όλα καλα (όπως όταν αλλάζουμε την ανάλυση) και το δεύτερο με την audigy 2, δεν κατάφερα να βρω drivers εκτός από αυτούς που έχουν τα win και με ένα πρόγραμμα της creative που εντοπίζει τη υλικό έχω μου λέει δεν έχω creative product..να υποθέσω ότι πρέπει να περιμένω μήπως βγάλει νεώτερους η creative? Και μια απορία..σχετικά με τα προγράμματα, εγκαθιστώ ότι είναι κατάλληλο για vista αν δεν υπάρχει ειδική αναφορά στα 7 σωστά?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 καλά Χριστούγεννα μέχρι να βγάλει η ΑΧΡΗΣΤΗ η Creative drivers για τα win7...
nikolasR200 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Για το θέμα με το flash της οθόνης στην εκκίνηση? επίσης δε μου κάνει rate το σύστημα.. βγάζει ένα μήνυμα "the windows experience index for your system could not be computed. the assessment or other operation did not complete successfully. this is due to an error being reported from the operating system, driver or other component."
steant Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Ξερει κανεις ποτε θα κυκλοφορισει η τελικη εκδοση των windows 7 με ελληνικη γλωσσα?
nikolasR200 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 καμιά ιδέα..?? που μπορούμε να δούμε ποιο παρουσιάζει πρόβλημα? εδώ? C:\Windows\Performance\WinSAT\winsat log? ?
iakinthos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Ξερει κανεις ποτε θα κυκλοφορισει η τελικη εκδοση των windows 7 με ελληνικη γλωσσα? Είμαστε στο wave3, οπότε 21 Αυγούστου
iceman79 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 καλά Χριστούγεννα μέχρι να βγάλει η ΑΧΡΗΣΤΗ η Creative drivers για τα win7... Καλά υπάρχει ακόμα αυτή η εταιρία ? Την έχω ξεγράψει εδώ και χρόνια
nikolasR200 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Για το θέμα με το flash της οθόνης στην εκκίνηση?επίσης δε μου κάνει rate το σύστημα.. βγάζει ένα μήνυμα "the windows experience index for your system could not be computed. the assessment or other operation did not complete successfully. this is due to an error being reported from the operating system, driver or other component." βρήκα σε ένα forum με παρόμοια αναφορά, να τρέξω την εντολή σε command prompt chkdsk /f αλλά καμία διαφορά..
ahristos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 επίσης δε μου κάνει rate το σύστημα.. βγάζει ένα μήνυμα "the windows experience index for your system could not be computed. the assessment or other operation did not complete successfully. this is due to an error being reported from the operating system, driver or other component." Εμένα μου το έβγαλε αυτό όταν είχα μείνει με λίγο χώρο στο δίσκο C που ήταν εγκατεστημένα (κάτω απο 10 GB). Δεν μπορούσε να μετρήσει την ταχύτητά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.