Προς το περιεχόμενο

Windows 7 (from RTM to Retail)

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 996
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Γνωριζετε γιατι δεν τερματιζει η λειτουργια του υπολογιστη οταν παταω shut down? κλεινουν ολα αλλα το ανεμιστηρακι δε σταματαει να δουλευει και το τροφοδοτικο συνεχιζει να παρεχει ρευμα.

Θα ρωτησω το προφανες,σιγουρα κανεις shutdown ετσι?Δεν κανεις κατα λαθος πχ sleep.

Δημοσ.
Εχω την RTM proffesional και το ελληνικο MUI πως μπορω να την κανω ελληνικη εκδοση των 7?

Σου έστειλα πμ με τα αρχεία αλλά τώρα είδα ότι ήδη τα έχεις.

Η διαδικασία είναι η εξής:

Οδηγιες εγκαταστασης:

Πηγαινετε στο CONTROL PANEL μετα πατατε την επιλογη REGION AND LANGUGE μετα KEYBORDS AND LANGUAGES και μετα INSTALL / UNISTALL LANGUAGES. Στο επομενο παραθυρο παταμε INSTALL DISPLAY LANGUAGE και BROWSE COMPUTER OR NETWORK. Στη συνεχεια με το browse παμε στο φακελο που εχουμε αποθηκευσει τη γλωσσα την τσεκαρουμε και μετα παταμε next. Οταν τελειωσει η διαδικασια θα μας ζητησει να κανουμε restart και μετα εχουμε την Ελληνικη γλωσσα στο λειτουργικο μας.

Δημοσ.

Βρε παιδιά ψάχνω από την 220 σελίδα του προηγούμενου θέματος και δεν βρίσκω το ποστ ενός φίλου που εξηγούσε πως γίνεται το rearm.

Μπορεί κάποιος να το ξαναποστάρει ?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

No offence αλλά μια βόλτα στο γούγλη να είχες κάνεις το είχες βρει με την πρώτη ;)

Σε command prompt γράφεις ένα από τα 4

>sysprep /generalize

slmgr.vbs –rearm

rundll32 slc.dll,SLReArmWindows

slmgr /rearm

http://www.mydigitallife.info/2008/11/06/how-to-rearm-and-extend-free-usage-activation-grace-period-of-windows-7-to-120-days/

Δημοσ.
No offence αλλά μια βόλτα στο γούγλη να είχες κάνεις το είχες βρει με την πρώτη ;)

Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις markelos και xalia.

Οσο για τον γούγλη, έψαξα αλλά βρήκα ένα που έλεγε να πειράξεις ενα registry key και θυμόμουν οτι αυτό που είχε γίνει ποστ εδώ δεν ήταν τοσο πολύπλοκο. :-)

Δημοσ.

τα έβαλα τα 7 rtm τελευταία έκδοση (7600 16385..) ultimate 64bit, τα ενεργοποίησα..με τα γνωστά activators που κυκλοφορούν κι όλα οκ, να κάνω κανονικά update απο windows update ή θα με βρούν κι θα γίνουν τα windows disable..?

Επίσης έχω ένα παλιό pc pentium4 με 1 γίγα μνήμη κι ένα διπύρινο λαπτοπ με 1 γίγα μνήμη επάνω επίσης, να τα βάλω κι εκεί ή θα κολήσουν τα πάντα?

στο υπάρχον λειτουργικό σύστημα συνήθως μου τρώνε 1,2 γίγα μνήμη απο τα 4 άλλα όπως διάβασα..δε τρέχει κάτι απλός εκμεταλεύεται την περισσότερη μνήμη που μπορεί...στα παλιά pc's τι θα γίνει?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Eβαλα τα Ultimate και το σχετικά παλαιό σύστημα που έχω σέρνεται.

Το σκορ διαβαθμισης είναι 5.2 για την κάρτα γραφικών και 5.9 για όλα τα υπόλοιπα.

Αν βάλω τα professional θα πάει καλύτερα και ποιες διαφορές έχουν οι εκδόσεις μεταξύ τους ; -H να ξαναγυρίσω στα XP;

Δημοσ.

Το σκορ διαβαθμισης είναι 5.2 για την κάρτα γραφικών και 5.9 για όλα τα υπόλοιπα.

Αν βάλω τα professional θα πάει καλύτερα και ποιες διαφορές έχουν οι εκδόσεις μεταξύ τους ; -H να ξαναγυρίσω στα XP;

Εμενα παντως μου βγαζει 5,7 στο σκορ και στα υπολοιπα ειναι 5,9 και τα windows πετανε κυριολεκτικα...

Δημοσ.

Εμενα με 4.4 και πετανε.Δεν εχει σχεση αν ειναι ultimate η αλλη εκδοση...κατι αλλο παιζει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...