fountoux Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Το bandwidth πάντως σπάει κόκκαλα... Μιάμιση ώρα στο 60% είμαι ακόμα....
ahristos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Το bandwidth πάντως σπάει κόκκαλα... Μιάμιση ώρα στο 60% είμαι ακόμα.... Δεν μπορείτε να πάρετε το κλειδί και να χρησιμοποιήσετε την έκδοση που χρησιμοποιούν όλα τα καλά παιδιά εδώ μέσα; Για την ακρίβεια, άμα είστε σίγουροι ότι τα δικαιούστε, βάλτε την έκδοση "που χρησιμοποιούν όλα τα καλά παιδιά εδώ μέσα" με την προϋπόθεση να είναι η profesional έκδοση. Όταν πάρετε το κλειδί τα ενεργοποιείτε. Δεν υπάρχει πρόβλημα.
Giorgos3924 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δοκίμασα πολλά activator αλλα δυστηχώς κανένα δεν λειτούργησε!!!
venejo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δοκίμασα πολλά activator αλλα δυστηχώς κανένα δεν λειτούργησε!!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι και πως κάνετε ώστε να μην σας δουλέυουν. 2 activator που δοκίμασα μέχρι τώρα δουλέουν μια χαρά ενώ σήμερα ενεργοποίησα τα OEM_VL Enterprise μέσω KMS 180 +30μέρες (210) περίοδος χάριτος στο τέλος μέχρι τότε....
xolloth Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 ισως δεν κανουν σωστα την διαδικασια η δεν εχουν αυτο που πρεπει.
george1994 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Εγω παντος activator για professional δεν εχω βρει... ολα για τα ultimate ειναι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 ποιος ο λόγος να κατεβάσεις πειρατικά τα professional όταν μπορείς να κατεβάσεις τα ultimate?
ahristos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δεν μπορώ να καταλάβω τι και πως κάνετε ώστε να μην σας δουλέυουν. 2 activator που δοκίμασα μέχρι τώρα δουλέουν μια χαρά ενώ σήμερα ενεργοποίησα τα OEM_VL Enterprise μέσω KMS 180 +30μέρες (210) περίοδος χάριτος στο τέλος μέχρι τότε.... Ξέρεις... You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You have the loaded gun.
Dark_son20 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 ποιος ο λόγος να κατεβάσεις πειρατικά τα professional όταν μπορείς να κατεβάσεις τα ultimate? για να βάλεις πχ κάτι μικρότερο σε netbook αλλα και τα προ 8gig πιάνουν... στο dell 910 πετάνε πάντως χωρίς να έχουν μπει παραπάνω μνήμες χωρίς tpt
markelos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Εκτός από τον κλασικό activator των orbit30+hazar έχει φτιάξει και ένα άλλο παλουκάρι. Ψάξτε στο mydigitallife.info για yet another...Windows 7 lo*der with multi-language support από τον untermensch
mihalis19 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 geγεια σας παιδια.εχω ενα pc λιγο παλιο αλλα καλο το οποιο εχει xp pro.σκεφτομαι να κανω ενα χωρισμα και να εχει windows 7 και windows xp.το θεμα μου ειναι το εξης οι drivers που εχω θα κανουν και για τα windows 7?και εχω και ενα φορητο πιο καινουγιο και σκεφτομαι να τα βαλω και εκει αν μου αρεσουν.τι λετε?
gus8511q Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 ουτε εμενα ενεργοποιουνται και πιστεψτε με ξερω τι κανω. Εχω windows seven ultimate 64bit 7600 και δυστυχως εδω και μια βδομαδα δεν μπορω να τα ενεργοποιησω Ξερει κανεις τι να κανω>? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:45 ---------- παιδια για οσους εχουν προβλημα με ενεργοποιηση σε λεπτοπ δοκιμαστε αυτο. σε μενα δουλευει μονο αυτο!!!
ahristos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 ουτε εμενα ενεργοποιουνται και πιστεψτε με ξερω τι κανω. Εχω windows seven ultimate 64bit 7600 και δυστυχως εδω και μια βδομαδα δεν μπορω να τα ενεργοποιησωΞερει κανεις τι να κανω>? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:45 ---------- παιδια για οσους εχουν προβλημα με ενεργοποιηση σε λεπτοπ δοκιμαστε αυτο. σε μενα δουλευει μονο αυτο!!! Άστα έτσι, κάνε rearm 3 φορές και έχε υπομονή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.