Προς το περιεχόμενο

Windows 7 (from RTM to Retail)

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σχετικά με το winver...

εμένα δεν λέει ημερομηνία....

και αυτό που γράφει κάτω κάτω είναι

this product is licenced under the Microsoft Software Licence Terms

to

....pc-name...

γνωρίζει κάποιος τι σημαίνει αυτό?

• Απαντ. 996
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
σχετικά με το winver...

εμένα δεν λέει ημερομηνία....

και αυτό που γράφει κάτω κάτω είναι

this product is licenced under the Microsoft Software Licence Terms

to

....pc-name...

γνωρίζει κάποιος τι σημαίνει αυτό?

πάτα Start μετά Control Panel και πάτα System στην σελίδα που θα ανοίξει κάτω θα δεις Windows activation εκεί θα δεις πόσες μέρες σου έμειναν ακόμη η αν έχουν ενεργοποιηθεί.

Δημοσ.

Μόλις έβαλα μνήμη 4GB σε Windows 7 64bit αλλα με το που ανοίγει το σύστημα το επίπεδο μνήμης βρίσκεται μεταξύ του 25% και 30% ! δεν είναι πολύ αυτό? Δηλαδή χρησιμοποιεί πάνω απο 1GB στην εκκίνηση και λίγο παραπάνω...

Η ταχύτητα της μνήμης είναι αρκετά καλή καθώς είναι εμφανές στο όλο σύστημα.

Δημοσ.
Φυσικό είναι, όσο πιο πολύ έχει τόσο πιο πολύ αξιοποιεί. Και γώ στην εκκίνηση έχω 1,27/4.

α μάλιστα!

Και όσον αφορά τα activators έχετε βρεί τίποτα σχετικό και αξιόπιστο? Γιατί εγώ ακόμα δεν κατάφερα να τα ενεργοποιήσω. :-(

Δημοσ.
α μάλιστα!

Και όσον αφορά τα activators έχετε βρεί τίποτα σχετικό και αξιόπιστο? Γιατί εγώ ακόμα δεν κατάφερα να τα ενεργοποιήσω. :-(

έχεις πμ;)

Δημοσ.

Giorgos3924:

Τα πρώτα activators έγιναν b lacklisted από την MS γι αυτό και μετά από λίγο δεν ισχύουν. Προσωπική μου άποψη, περιμένεις κάνα δυο μήνες με rearms μέχρι να βγει κάτι ποιο σταθερό.

Τα έχει δοκιμάσει κανείς σε netbook η μόνο εγώ? Στο Samsung NC10 με 2 giga ram έχω πολύ καλά αποτελέσματα αποδόσεις. Τα μόνα που δεν βρήκε η εγκατάσταση ήταν τα function keys!

Δημοσ.

Δν ήξερα σε ποιό μέρος να ποστάρω..Πριν 2 μέρες απέκτησα ένα λαπτοπ της toshiba,κ είπα σήμερα να κάνω τ πρόγραμμα upgrade σε windows 7 όταν με το καλό βγουν..

Θα ήθελα να ενημερώσω ότι δν είναι δωρεάν η αναβάθμιση,και ότι υπήρχε χρέωση 29.90€+φόροι/μεταφορικά 4€ κ κάτι ψιλά..Αυταααααα η m$ !

(ψιλά γράμματα π λέμε) .

Δημοσ.
Δν ήξερα σε ποιό μέρος να ποστάρω..Πριν 2 μέρες απέκτησα ένα λαπτοπ της toshiba,κ είπα σήμερα να κάνω τ πρόγραμμα upgrade σε windows 7 όταν με το καλό βγουν..

Θα ήθελα να ενημερώσω ότι δν είναι δωρεάν η αναβάθμιση,και ότι υπήρχε χρέωση 29.90€+φόροι/μεταφορικά 4€ κ κάτι ψιλά..Αυταααααα η m$ !

(ψιλά γράμματα π λέμε) .

Μήπως έχει Vista Home Basic τώρα;

• Moderators
Δημοσ.

(ψιλά γράμματα π λέμε) .

Mια απο τα ιδια και για μενα με το packard bell μου,μονο που τα"μονα"εξοδα ειναι αυτα της μεταφορας,στα 14€.Vista home premium 32bit και εδω.

Δημοσ.

Ποιός ξέρει η m$,λέει για τιμές κ διάφορες από τον έναν κατασκευαστή στον άλλον...μάλλον αυτές είναι οι τιμές :D ..

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που υπαρχει διαφορα στις τιμες αναμεσα στους κατασκευαστες, ισως να μη φταιει η ιδια η MS αλλα οι κατασκευαστες.

Δημοσ.
Απο τη στιγμη που υπαρχει διαφορα στις τιμες αναμεσα στους κατασκευαστες, ισως να μη φταιει η ιδια η MS αλλα οι κατασκευαστες.

Ε ναι μωρέ,δν παίζει πρόβλημα.. :-) Η MS βάζει μια τιμή,οι άλλοι χορεύουν μαζί της.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...