george263 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 σχετικά με το winver... εμένα δεν λέει ημερομηνία.... και αυτό που γράφει κάτω κάτω είναι this product is licenced under the Microsoft Software Licence Terms to ....pc-name... γνωρίζει κάποιος τι σημαίνει αυτό?
IOSTEFO Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 σχετικά με το winver... εμένα δεν λέει ημερομηνία.... και αυτό που γράφει κάτω κάτω είναι this product is licenced under the Microsoft Software Licence Terms to ....pc-name... γνωρίζει κάποιος τι σημαίνει αυτό? πάτα Start μετά Control Panel και πάτα System στην σελίδα που θα ανοίξει κάτω θα δεις Windows activation εκεί θα δεις πόσες μέρες σου έμειναν ακόμη η αν έχουν ενεργοποιηθεί.
Giorgos3924 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μόλις έβαλα μνήμη 4GB σε Windows 7 64bit αλλα με το που ανοίγει το σύστημα το επίπεδο μνήμης βρίσκεται μεταξύ του 25% και 30% ! δεν είναι πολύ αυτό? Δηλαδή χρησιμοποιεί πάνω απο 1GB στην εκκίνηση και λίγο παραπάνω... Η ταχύτητα της μνήμης είναι αρκετά καλή καθώς είναι εμφανές στο όλο σύστημα.
markelos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Φυσικό είναι, όσο πιο πολύ έχει τόσο πιο πολύ αξιοποιεί. Και γώ στην εκκίνηση έχω 1,27/4.
Giorgos3924 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Φυσικό είναι, όσο πιο πολύ έχει τόσο πιο πολύ αξιοποιεί. Και γώ στην εκκίνηση έχω 1,27/4. α μάλιστα! Και όσον αφορά τα activators έχετε βρεί τίποτα σχετικό και αξιόπιστο? Γιατί εγώ ακόμα δεν κατάφερα να τα ενεργοποιήσω.
iakinthos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 α μάλιστα!Και όσον αφορά τα activators έχετε βρεί τίποτα σχετικό και αξιόπιστο? Γιατί εγώ ακόμα δεν κατάφερα να τα ενεργοποιήσω. έχεις πμ
xalia Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Giorgos3924: Τα πρώτα activators έγιναν b lacklisted από την MS γι αυτό και μετά από λίγο δεν ισχύουν. Προσωπική μου άποψη, περιμένεις κάνα δυο μήνες με rearms μέχρι να βγει κάτι ποιο σταθερό. Τα έχει δοκιμάσει κανείς σε netbook η μόνο εγώ? Στο Samsung NC10 με 2 giga ram έχω πολύ καλά αποτελέσματα αποδόσεις. Τα μόνα που δεν βρήκε η εγκατάσταση ήταν τα function keys!
random Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Windows 7 Ferrari theme http://blogs.msdn.com/robmar/archive/2009/08/12/exclusive-ferrari-windows-7-desktop-theme.aspx download (νομιζω χρειάζεται ενα live.com account για κατεβασμα απο Skydrive) http://blogs.msdn.com/windowszone/archive/2009/08/12/exklusives-ferrari-desktop-theme-f-r-windows-7-zum-downloaden.aspx
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δν ήξερα σε ποιό μέρος να ποστάρω..Πριν 2 μέρες απέκτησα ένα λαπτοπ της toshiba,κ είπα σήμερα να κάνω τ πρόγραμμα upgrade σε windows 7 όταν με το καλό βγουν.. Θα ήθελα να ενημερώσω ότι δν είναι δωρεάν η αναβάθμιση,και ότι υπήρχε χρέωση 29.90€+φόροι/μεταφορικά 4€ κ κάτι ψιλά..Αυταααααα η m$ ! (ψιλά γράμματα π λέμε) .
ahristos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δν ήξερα σε ποιό μέρος να ποστάρω..Πριν 2 μέρες απέκτησα ένα λαπτοπ της toshiba,κ είπα σήμερα να κάνω τ πρόγραμμα upgrade σε windows 7 όταν με το καλό βγουν..Θα ήθελα να ενημερώσω ότι δν είναι δωρεάν η αναβάθμιση,και ότι υπήρχε χρέωση 29.90€+φόροι/μεταφορικά 4€ κ κάτι ψιλά..Αυταααααα η m$ ! (ψιλά γράμματα π λέμε) . Μήπως έχει Vista Home Basic τώρα;
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Όχι, vista home premium 32bit en έχω πάνω..
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δν ήξερα σε ποιό μέρος να ποστάρω..Πριν 2 μέρες απέκτησα ένα λαπτοπ της toshiba,κ είπα σήμερα να κάνω τ πρόγραμμα upgrade σε windows 7 όταν με το καλό βγουν..Θα ήθελα να ενημερώσω ότι δν είναι δωρεάν η αναβάθμιση,και ότι υπήρχε χρέωση 29.90€+φόροι/μεταφορικά 4€ κ κάτι ψιλά..Αυταααααα η m$ ! (ψιλά γράμματα π λέμε) . Mια απο τα ιδια και για μενα με το packard bell μου,μονο που τα"μονα"εξοδα ειναι αυτα της μεταφορας,στα 14€.Vista home premium 32bit και εδω.
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Ποιός ξέρει η m$,λέει για τιμές κ διάφορες από τον έναν κατασκευαστή στον άλλον...μάλλον αυτές είναι οι τιμές ..
pournaras Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Απο τη στιγμη που υπαρχει διαφορα στις τιμες αναμεσα στους κατασκευαστες, ισως να μη φταιει η ιδια η MS αλλα οι κατασκευαστες.
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Απο τη στιγμη που υπαρχει διαφορα στις τιμες αναμεσα στους κατασκευαστες, ισως να μη φταιει η ιδια η MS αλλα οι κατασκευαστες. Ε ναι μωρέ,δν παίζει πρόβλημα.. Η MS βάζει μια τιμή,οι άλλοι χορεύουν μαζί της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.