Προς το περιεχόμενο

προβλημα στο setup των XP

kostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχθες εσβησα τον δισκο C που ειχα τα ΜΕ και πηγα να βαλω τα ΧΡ αλλα μου βγαινει το μηνημα οτι δεν τρεχουν σε dos,ξερετε κατι? καμια ιδεα?

• Super Moderators
Δημοσ.
μπορεις να μου γραψεις τις εντολες? <hr /></blockquote>

Αν κάνεις boot από τη δισκέτα Α: κι αν υποθέσουμε ότι το CD-ROM σου είναι το γράμμα D:

cd D:\I386

winnt32

:)

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι, δεν είναι σωστό. Το setup των ΧΡ 'τρέχει' μόνο μέσα από Windows. Γιατί δεν γράφεις αυτά που σου έγραψα πιο πάνω;

Δημοσ.

Αν δεν μπορεις να μπουταρεις για καποιο λογο με το cd (οπως εγω...) φτιαξε 6 bootdisk και ξεκινα με αυτες την εγκατασταση.Μπορεις να τις φτιαξεις απο εδω

Αλλοιως ξεκινα με δισκετα εκκινησης απο win 98 ή me και κανε οτι σου λεει ο φιλτατος paredwse :ooo:

Δημοσ.

Παιδιά το winnt32 δεν τρέχει σε DOS mode,μόνο το winnt. Και αυτό όμως βγάζει μήνυμα λάθους,ότι δεν υπάρχει χώρος να γράψει τα αρχεία εγκατάστασης.Προφανώς αυτό συμβαίνει καθώς ξεκινώντας από DOS τα NTFS partitions δεν αναγνωρίζονται.Και εκεί κόβεται.

ʼλλη λύση ; Βασικά το πρόβλημά μου είναι ότι το δισκάκι ΧP που έχω δεν είναι bootable.Γνωρίζετε κανένα τρόπο να κάνω ένα αντίγραφό του που να είναι bootable;

Δημοσ.

Τελικά έκανα όπως πρότεινε ο Γιάννης,με τις δισκέτες.Είναι βέβαια αρκετά άβολο και αργό αλλά δεν υπήρχε άλλη λύση. :mad:

Γι' αυτό το πήρα πατριωτικά το θέμα και έκανα την εξής ταρζανιά :

Πήρα ένα παλιό build Windows που είχα και ήταν bootable,έφτιαφα ένα image file με το Nero,το άνοιξα με το WinIso,έσβησα όλα τα αρχεία που ήταν μέσα και προσέθεσα τα αρχεία από το XP-SP1 που δεν ήταν boot.Tο έγραψα σε δισκάκι και επιτέλους δούλεψε όπως έπρεπε! :D

Σημειωτέον ότι όλο αυτό έγινε στις 3 το πρωί,οπότε αν υπήρχε πιο εύκολος τρόπος παρακαλώ να το πείτε...

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...