poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 βεβεα μην ξεχασουμε να αναφερουμε και το κλασσικο του ελληναρα.παιρνει τηλεφωνο μετα απο 10 δεπτερολεπτα που δεν 4χει ιντενρετ αντι να περιμενει 10 λεπτα η να κανει ενα ρεσταρτ στον ρουτερ.και με την κλασσικη δικαιολογια .δεν εχω ιντερνετ και το χριαζομαι για την σχολη,για την δουλεια για θεμα υγειας.στα 10 ατομα οι 8 λενε ψεμματα.σε ελευθερη μεταφραση θελω να δω τσοντα και με κοψατε πανω στο καλυτερο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 πληρώνει όμως, δεν το απαιτεί στο τσάμπα
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 ναι σωστα θα πρεπε να βαλουν ορο η καθε ετερεια.5 τηλεφωνηματα στο τριμηνο.απλα ξερεις ποιο ειναι το τραγικο.οτι δωσε θαρρος στον χωριατη ..... και την συνεχεια την ξερεις.ο αλλος πληρωνει για μια χ τεχνικη υποστηριξη αλλα μονο να σε μαμισει δεν θελει οταν παιρνει τηλ.δηλαδη η τεχνικη υποστηριξη για ολες τις ετερειες ειναι να συνδεθεις στο ιντερνετ οχι πως θα κανεις port forward,πως θα ρυθμισεις το firewall toy router πως θα κανεις κλειδωμα με mac address κτλ.η επειση ισε ασχετος με pc και σε εχουν βαλει σε μια ετερεια πως θα στησεις το δικτυο της ταδε ετερειας.δηλαδη καποια ειναι τραγικα.τραγικο παραδειγμα.ανθρωπος που πηρε στο support καποις ετερειας και ιχε παθει κατι ψιλοεγκεφαλικα.πηρε την μια μερα να ρωτησει πως θα μπει στο νετ και επειδη τα ξεχασε μαλον λογω εγκεφαλικου ξαναπηρε και ρωτησε ακριβως τα ιδια next day.αστα βραστα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια.καποιοι να προσεξουν χαρακτηρισμους "της πλακας".Ειμαι 2 χρονια με netone και δεν εχω το παραμικρο προβλημα.Αν λογοι οικονομικοι την αναγκασουν να αποροφηθει θα λυπηθω πολυ.
antreaslam Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Τι καλό είχε δηλαδή? η ΝΕΤΟΝΕ είναι μια εταιρεία που .... - Μου χαλασε το ρούτερ το πρωί, και μου εφεραν το ίδιο απόγευμα ρουτερ, χωρις να αρχίσουν να μου λένε...αλλάξτε καλώδιο, αλλάξτε πρίζα... - Οταν ο συγχρονισμός μου επεσε από 11 σε 4, εστειλαν τεχνικό το ίδιο απόγευμα να κανει μετρήσεις, αντί να με συμβουλεύσουν να..κάνω υπομονή, έχω μεγάλη απόσταση από το dslam κλπ - Εχει support forum στο adslgr, ενώ μπαίνει (μιλάω εκ πείρας) ο διευθυντής της εξυπηρετήσης πελατών και παρεμβαίνει πολύ συχνά - Εχει τραγικό λογιστήριο, αλλά μέχρι να διορθωθεί το όποιο πρόβλημα, σου το λένε οι ίδιοι να μην πληρώσεις - Σε οποιοδήποτε τηλέφωνό σου, μπαίνεις σε αναμονή το ΜΕΓΙΣΤΟ μισο με ένα λεπτό - Οικονομικά η προσφορά της είναι καλή και fair enough - Σταθερότατη γραμμή τουλάχιστον σε μένα, και download στο μαξιμουμ που πιάνει η γραμμή μου - Πλην 1-2 περιπτώσεων, η τεχνική της υποστήριξη, έχει γνώση, δεν μπαρουφολογεί για να σε ξεφορτωθεί.. Οπότε πιστεύω να σου εξήγησα τι καλό έχει η ΝΕΤΟΝΕ...
gdriver Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 η ΝΕΤΟΝΕ είναι μια εταιρεία που ....- Μου χαλασε το ρούτερ το πρωί, και μου εφεραν το ίδιο απόγευμα ρουτερ, χωρις να αρχίσουν να μου λένε...αλλάξτε καλώδιο, αλλάξτε πρίζα... - Οταν ο συγχρονισμός μου επεσε από 11 σε 4, εστειλαν τεχνικό το ίδιο απόγευμα να κανει μετρήσεις, αντί να με συμβουλεύσουν να..κάνω υπομονή, έχω μεγάλη απόσταση από το dslam κλπ - Εχει support forum στο adslgr, ενώ μπαίνει (μιλάω εκ πείρας) ο διευθυντής της εξυπηρετήσης πελατών και παρεμβαίνει πολύ συχνά - Εχει τραγικό λογιστήριο, αλλά μέχρι να διορθωθεί το όποιο πρόβλημα, σου το λένε οι ίδιοι να μην πληρώσεις - Σε οποιοδήποτε τηλέφωνό σου, μπαίνεις σε αναμονή το ΜΕΓΙΣΤΟ μισο με ένα λεπτό - Οικονομικά η προσφορά της είναι καλή και fair enough - Σταθερότατη γραμμή τουλάχιστον σε μένα, και download στο μαξιμουμ που πιάνει η γραμμή μου - Πλην 1-2 περιπτώσεων, η τεχνική της υποστήριξη, έχει γνώση, δεν μπαρουφολογεί για να σε ξεφορτωθεί.. Οπότε πιστεύω να σου εξήγησα τι καλό έχει η ΝΕΤΟΝΕ... και εγω που εχω netone συμφωνω. μονο μια φορα τους ενοχλησα εδω και 2 χρονια. απο τοτε το οποιοδηποτε προβλημα δεν εχει κανει την εμφανιση του.μια φορα που ειχα προβλημα καθως το τηλεφωνο δεν κτυπουσε-καλουσε το εφτιαξαν μεσα σε 10 λεπτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.