Προς το περιεχόμενο

κλεινει η netone?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μενω περιοχη νικαια και εχω νετονε αλλα εχω την εντιπωση(κατι δεν παει καλα)οτι κλεινει και φοβαμαι πως θα βρεθω στον αερα!!ξερει κανει τι γινεται?

Δημοσ.

ακομα και να κλεισει μια ετερεια απλα γυρνανε τα κυκλωματα στον οτε αν και συνηθως θα εξαγοραστει απο καποια αλλη και συνεχιζεις να παιζεις.

Δημοσ.
ακομα και να κλεισει μια ετερεια απλα γυρνανε τα κυκλωματα στον οτε αν και συνηθως θα εξαγοραστει απο καποια αλλη και συνεχιζεις να παιζεις.

Όπως αγοράστηκε η Altecnet;

Δημοσ.
Όπως αγοράστηκε η Altecnet;

δεν ειπα οτι αγοραστηκαν ολες.αλλα καποιες εξαγοραζονται πριν κλεισουν,

καλύτερο support από τους άλλους εναλλακτικούς...

το support Μονο δεν φτανει δυστυχως.

Δημοσ.

για τους μεγαλους τραβαει η διαφμημιση για εμας απλα μαθαινουμε απο το ιντερνετ.ο μεγαλος θα ψαρωσει απο μια καλη διαφμημιση αφουτ καν δεν ξερουν τι σημαινει ιδιοκτιτο.πχ εχω δει οτι απειρα ατομα εχουν ψαρωσεικ με την διαφημιση της Hol που λεει το μεγαλυτερο ιδιοκτυτο δικτυο και ολοι μου λενε η hol εχει δικες τις οπτικες .που οι οπτικες ειναι για τον κορμο του δικτυουτ και οχι για τον πελατη αλλα την πατανε.,ολοι εχουν για τον κορμο του δικτυου

• Super Moderators
Δημοσ.

τι αρνητικό έχει όμως η netone? προφανώς για να λέω ότι έχει καλό support αφήνω τα υπόλοιπα να είναι αυτονόητα...

• Super Moderators
Δημοσ.

προφανώς είχε λίγο κόσμο σε σχέση με Forthnet, HOL, On Telecoms, Tellas...αλλά έχει αρκετά άτομα για να τους καλύψει σε αντίθεση με τους άλλους 4 που ξύνουν τα @@ τους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...