postfire Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 μενω περιοχη νικαια και εχω νετονε αλλα εχω την εντιπωση(κατι δεν παει καλα)οτι κλεινει και φοβαμαι πως θα βρεθω στον αερα!!ξερει κανει τι γινεται?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 ahem, από που σου ήρθε αυτή η εντύπωση? γιατί από ότι ξέρω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=309454
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 ακομα και να κλεισει μια ετερεια απλα γυρνανε τα κυκλωματα στον οτε αν και συνηθως θα εξαγοραστει απο καποια αλλη και συνεχιζεις να παιζεις.
gherudos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 ακομα και να κλεισει μια ετερεια απλα γυρνανε τα κυκλωματα στον οτε αν και συνηθως θα εξαγοραστει απο καποια αλλη και συνεχιζεις να παιζεις. Όπως αγοράστηκε η Altecnet;
Tilemaxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Άλλη μια εταιρία της πλάκας που χάθηκε στα αζήτητα. Αμήν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 η netone δεν είναι καθόλου της πλάκας...
Tilemaxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 η netone δεν είναι καθόλου της πλάκας... Τι καλό είχε δηλαδή?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 καλύτερο support από τους άλλους εναλλακτικούς...
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Όπως αγοράστηκε η Altecnet; δεν ειπα οτι αγοραστηκαν ολες.αλλα καποιες εξαγοραζονται πριν κλεισουν, καλύτερο support από τους άλλους εναλλακτικούς... το support Μονο δεν φτανει δυστυχως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 ναι θέλει πολύ διαφήμιση...
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 για τους μεγαλους τραβαει η διαφμημιση για εμας απλα μαθαινουμε απο το ιντερνετ.ο μεγαλος θα ψαρωσει απο μια καλη διαφμημιση αφουτ καν δεν ξερουν τι σημαινει ιδιοκτιτο.πχ εχω δει οτι απειρα ατομα εχουν ψαρωσεικ με την διαφημιση της Hol που λεει το μεγαλυτερο ιδιοκτυτο δικτυο και ολοι μου λενε η hol εχει δικες τις οπτικες .που οι οπτικες ειναι για τον κορμο του δικτυουτ και οχι για τον πελατη αλλα την πατανε.,ολοι εχουν για τον κορμο του δικτυου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 τι αρνητικό έχει όμως η netone? προφανώς για να λέω ότι έχει καλό support αφήνω τα υπόλοιπα να είναι αυτονόητα...
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 ασ ποιυλησει το support της αλλου.χεχε.μαλλον ειχε λιγο κοσμο για αυτο ειχε καλο support.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 προφανώς είχε λίγο κόσμο σε σχέση με Forthnet, HOL, On Telecoms, Tellas...αλλά έχει αρκετά άτομα για να τους καλύψει σε αντίθεση με τους άλλους 4 που ξύνουν τα @@ τους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.