notorious20 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Για πλαίσιο απο επαρχια δεν θα σε εξυπηρετησει αν κατι δεν πάει καλά .. Τουλάχιστον απο e-shop point θα έχεις και κάποιον να ξεχέζεις face to face.. Αν προσπαθήσεις να βγάλεις άκρη με τα τηλεφωνα και τις courrier αστα βραστα!
alexis333 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Για πλαίσιο απο επαρχια δεν θα σε εξυπηρετησει αν κατι δεν πάει καλά .. Τουλάχιστον απο e-shop point θα έχεις και κάποιον να ξεχέζεις face to face.. Αν προσπαθήσεις να βγάλεις άκρη με τα τηλεφωνα και τις courrier αστα βραστα! Μεγαλη αληθεια αυτο. Για ψυχολογικους λογους :-D
profi Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 από e-shop δεν έχω γνώμη,αλλά απο Πλαίσιο σε πρόσφατη εμπειρία μου τα έχω τα παραπονάκια μου!Δέν χρησιμοποίησαν το q connector της asus,κ δεν το έστειλαν μαζί φυσικά,το ηχείο του κουτιού ήταν χύμα συνδεδεμένο με θερμοσυστελόμενα κ στον αέρα εκεί πάνω από το βύσμα του,δεν έστειλαν την στοκ ψύκτρα κ ας το είχα ζητήσει κ επιβεβαιώσει κ τηλεφωνικώς (αυτή συγκεκριμένα κ γενικά ό,τι άλλο δεν θα χρησιμοποιούσαν),ούτε το αυτοκόλλητο του box επεξεργαστή ήταν στο κουτί κολλημένο ...κ το κορυφαίο,επειδή οπτικό μέσο είχα,το 2ο sata καλώδιο που είχε η μητρική δεν το είχαν στείλει! μικρά μεν αλλά...γυφτιές κατά την γνώμη μου!!έπρεπε τώρα να τρέχω να πάρω καλώδιο για να περάσω λειτουργικό! Μεταχειρισμένα(ή tray στην περίπτωσή μου)??με αγχώσατε...μπορεί να ελεγχθεί αυτό?δεν ήταν κ για εμένα το pc! P.S : όταν ζήτησα την στοκ ψύκτρα,την επόμενη ήταν σπίτι μου δωρεάν!
shadowmann Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δεν μιλαμε εδω για megamarket ή μαγαζακια της γειτονιας σου. Ειναι αδυνατον να σου βαλουν μεταχειρισμενο. καλά τι συζητάς τώρα? τόσες φορες έχω ψωνίσει από πλαίσιο.(και μεγάλα ποσα μάλιστα) και μου έχει τύχη άπειρες φορες....άλλες φορες να είναι ανοιχτό το κουτί και να λείπουν πράγματα άλλες φορες να είναι κλειστό το κουτί αλλα να είναι διαλυμένο το περιεχόμενο κτλ... βεβαια δεν έχω παράπονο πλέον άμεσος αλλαγή. πάντως προσωπικά προτιμώ το πλαίσιο στο e-shop μια φορα ψώνισα κάτι μνήμες για ένα p4 και μου έβγαλαν την παναγία..
Vasilis 07 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Το δικό μου από το Πλαίσιο είχε καλό cable management.Τα κουτιά τα είχα ζητήση και εγώ αλλά μου είπαν πώς έτσι αυξάνεται ο όγκος του μεταφερόμενου δέματος συνεπώς και τα μεταφορικά.Το μόνο αρνητικό είναι ότι έβαλαν πίσω ότι εξτρά έχει η μητρική (usb,mp3,audio,firewire) και τα καπάκια δεν τα έβαλαν μέσα με αποτέλεσμα να τρέχω καθώς τα έβγαλα όλα αυτά επειδή δεν τα χρειαζόμουν.
Blitz Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Η αλήθεια είναι αύτη που είπες στην αρχή "φτιαχ'το μόνος σου" , από εκεί και πέρα εγώ προτείνω το Πλαίσιο κυρίως διότι ότι και να γίνει θα σου αλλάξουν το σκάρτο προιόν.Προσωπική εμπείρια σε θέμα συναρμολόγησης από κατάστημα δυστυχώς δεν έχω.
Yperaspisths Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Η αλήθεια είναι αύτη που είπες στην αρχή "φτιαχ'το μόνος σου" , από εκεί και πέρα εγώ προτείνω το Πλαίσιο κυρίως διότι ότι και να γίνει θα σου αλλάξουν το σκάρτο προιόν.Προσωπική εμπείρια σε θέμα συναρμολόγησης από κατάστημα δυστυχώς δεν έχω. Δεν γνωριζουν ολοι να φτιαχνουν. Εγω θυμαμαι τι επαθε ο υπολογιστης μου πριν αρκετους μηνες. Εβγαλα ολα τα εξαρτηματα απο το κουτι και αφησα την motherboard και τις μνημες χυμα στο χαλι κ.τ.λ. Δεν ηξερα ουτε για στατικους ηλεκτρισμους ουτε για τιποτα. Μετα δεν θυμομουν πιο καλωδιο παει που. Και τωρα που ξερω κουτσα στραβα να συναρμολογησω ενα υπολογιστη δεν θα το κανω. Θα προτιμησω να το κανουν αυτοι που συναρμολογουν δεκαδες καθε μερα
linkin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Παρε τα parts,διαβασε τα manuals και στησε το pc μονος σου,δεν ειναι τιποτα το εξαιρετικα δυσκολο....Εγω εχω τα παραπονα μου και απο τα 2 μαγαζια Πλαισιο:Πηρα κουτι συναρμολογημενο απο αυτους...Δεν ειχαν στειλει πολλα περιφεριακα του κουτιου και των εξαρτηματων και ΚΥΡΙΩΣ δεν ειχαν συνδεσει την επιπλεον τροφοδοσια της καρτας γραφικων E-shop:O ''τεχνικος'' αλλαξε την cpu και την ψυκτρα στο pc μου.Ως ψυκτρα εβαλε την zalman 9700 με το κοντρολερακι που ελεγχει τις στροφες του ανεμιστηρα.Ομως επειδη ηταν ασχετος/βαριοταν δεν τακτοποιησε το καλωδιο του fan με ενα tie wrap(ετσι γραφεται??) και αυτο μπλεχτηκε στον ιδιο τον ανεμιστηρα.Εγω ως (τοτε) ασχετος το ανοιξα το pc χωρις να γνωριζω την δυσλειτουργια με κινδυνο να καψω τον (τοτε) πανακριβο amd x2 6400 black edition...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δηλαδη το Πλαισιο και το Eshop θα ρισκαρουν το ονομα τους δινοντας στους καταναλωτες μεταχειρισμενα? Δυσκολευομαι να το πιστεψω σου μιλάω με γεγονότα...από εκεί και πέρα πίστεψε ότι θες ποσώς με νοιάζει
lexmark Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δηλαδη το Πλαισιο και το Eshop θα ρισκαρουν το ονομα τους δινοντας στους καταναλωτες μεταχειρισμενα? Δυσκολευομαι να το πιστεψω Ελα ομως που, οπως ο ThReSh, ετσι κι εγω ειχα την ιδια εμπειρια. Και συγκεκριμενα επειδη εγω ειχα πολυ δουλεια για να πεταχτω Πλαισιο ειχα στειλει εναν ξαδερφο μου να μου παρει μια DDR2 και οχι μονο του την εδωσαν μεταχειρισμενη αλλα και εντελως χυμα στο χερι. Ουτε καν σε κουτι μεσα! Γνωμη μου ειναι να τα αγορασεις απο το Πλαισιο, λογω ταχυτητας στην αλλαγη αν σου τυχουν τπτ ελαττωματικα, και στησε το μονος σου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 προφανώς λες και εσύ ψέματα, αυτά είναι αδύνατον να γίνουν
UpToDate_ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 προφανώς λες και εσύ ψέματα, αυτά είναι αδύνατον να γίνουν Oντως... :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.