Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοιξα το Iphone και αυτο κολησε στην οθονη με το σημα της apple. Ειναι ωρες ετσι και δεν ξεκολαει με τιποτα.

Παρακαλουνται οι γνωστοι φοβεροι hackers - gadjetακηδες - ψαγμενοι να μου πουν τι να κανω.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Πατάς ταυτόχρονα το Home Button και το Power Button και συνεχίζεις να τα πατάς.... Το κινητό θα σβήσει και θα ξανανάψει... Μόλις δεις το μηλαράκι, αφήνεις το Power Button όμως συνεχίζεις να πατάς το Home Button μέχρι να δεις το καλωδιάκι usb και το εικονίδιο του iTunes... Τώρα μπορείς να αφήσεις το Home Button, το κινητό μπήκε σε DFU Mode, το συνδέεις στον υπολογιστή, ανοίγεις το iTunes και Restore :-)

Δημοσ.

Οταν λεμε restore εννοουμε οτι θα σβηστουν τα παντα ολα? Δηλαδη και οι επαφες? Ή μπορω να το κανω και με backup????

Δημοσ.

Το restore σε φέρνει στην κατάσταση του προηγούμενου sync... Αν έχεις καιρό να κάνεις sync και στο μεταξύ έχεις προσθέσει επαφές κτλ.... αυτά τα χάνεις :-(

Δημοσ.

εκανα restore,αλλα τωρα μου λεει μονο emergency call και στο itunes λεει "the sim card inserted in this iphone does not appear to be supported." στην οθονη μου δειχνει μια usb και το σημα του itunes και αν κανω εισοδο , με παει μονο στην οθονη με τα νουμερα για κληση αναγκης.. τι κνκουμε τωρα?

• Super Moderators
Δημοσ.
Πατάς ταυτόχρονα το Home Button και το Power Button και συνεχίζεις να τα πατάς.... Το κινητό θα σβήσει και θα ξανανάψει... Μόλις δεις το μηλαράκι, αφήνεις το Power Button όμως συνεχίζεις να πατάς το Home Button μέχρι να δεις το καλωδιάκι usb και το εικονίδιο του iTunes... Τώρα μπορείς να αφήσεις το Home Button, το κινητό μπήκε σε DFU Mode, το συνδέεις στον υπολογιστή, ανοίγεις το iTunes και Restore :-)

Εχμ δεν χρειάζεται από την αρχή να κάνουμε τα πράγματα πολύπλοκα! Μπορεί απλά να είχε κολλήσει το iphone και θα αρκούσε απλά να κρατήσει πατημένο το Home και το πάνω κουμπί για να κανει απλά hard reboot! Δεν κάνουμε με το παραμικρό DFU & Restore! Άσε που αν το είχε και "πειραγμένο" το τηλέφωνο τα προβλήματά του με το restore κλπ θα είναι περισσότερα!

B)

Δημοσ.
Εχμ δεν χρειάζεται από την αρχή να κάνουμε τα πράγματα πολύπλοκα! Μπορεί απλά να είχε κολλήσει το iphone και θα αρκούσε απλά να κρατήσει πατημένο το Home και το πάνω κουμπί για να κανει απλά hard reboot! Δεν κάνουμε με το παραμικρό DFU & Restore! Άσε που αν το είχε και "πειραγμένο" το τηλέφωνο τα προβλήματά του με το restore κλπ θα είναι περισσότερα!

B)

Έχεις δίκιο σε αυτό, αλλά άμα λέει ότι είναι ώρες κολλημένο και δεν ξεκολλάει με τίποτα υπέθεσα ότι αυτή ήταν η μόνη λύση :-) Επίσης αν έχει κατεβασμένο το firmware στο σκληρό, με shift + restore (alt + restore για τους Macάδες) φέρνει την συσκευή σε κατάσταση αγοράς που λύνει ότι πρόβλημα και να έχει B)

Δημοσ.

εμενα μου λεει μονο emergency call και στο itunes λεει "the sim card inserted in this iphone does not appear to be supported." τι να κανω τωρα?? :confused:

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,χαίρομαι που σας βρίσκω.

Είμαι πολύ νέα στο φόρουμ.

Αντιμετώπισα και γω το ίδιο πρόβλημα και κλέιδωσε η συσκευή.Είναι αγορασμένo απο Ιαπωνία (8GB).Οποιος μπορεί να βοηθήσει θα με εξυπηρετήσει...

Σας ευχαριστώ:-(

Δημοσ.
Καλησπέρα σας,χαίρομαι που σας βρίσκω.

Είμαι πολύ νέα στο φόρουμ.

Αντιμετώπισα και γω το ίδιο πρόβλημα και κλέιδωσε η συσκευή.Είναι αγορασμένo απο Ιαπωνία (8GB).Οποιος μπορεί να βοηθήσει θα με εξυπηρετήσει...

Σας ευχαριστώ:-(

Eγώ στη θέση σου θα έκανα ότι θα έκανε και ένας Γιαπωνέζος αν ερχόταν Ελλάδα και του χάλαγε το iPhone.

http://images.apple.com/gr/support/contact/GR.pdf

Αν σε ρωτησουν πές τους είναι για πελάτη Γιαπωνέζο που ήρθε στην Ελλαδα για δουλειές και το έχει ανάγκη...;)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

στην δηκια μου περηπτοση του δεν μπαινη σε DFU Mode τη κανουμε????

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...