euklidis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Ενταξει τοτε ειχε εν μερει δικιο γιατι δεν τα τιναξαν σε ενυποπτη στιγμη,και τα 4 μετα απο 2 μηνες...Ποσο εγγυηση ειχαν; Eμενα παντως η silentx 92mm ακομα καλα κρατει εδω και 4 μηνες. Αθορυβη και αποδοτικοτατη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Έρχεται κι η ώρα σου.. εδώ είμαστε :Ρ:Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Ενταξει τοτε ειχε εν μερει δικιο γιατι δεν τα τιναξαν σε ενυποπτη στιγμη,και τα 4 μετα απο 2 μηνες...Ποσο εγγυηση ειχαν; Δεν ξέρω να σου πω ακριβώς, τα πήγα πίσω και μου τα αλλάξαν.. Η πλάκα είναι ότι μου έδωσαν ξανά 2 silenx και 2 scythe (έλεγε αφού υπάρχουν silenx στο μαγαζί, πρέπει να αντικασταθούν με τα ίδια, τουλάχιστον τα 2, είχα και δουλειά εκείνη την ώρα, δεν μπόρεσα να παίξω φάπες με τον υπάλληλο ). Το ένα πέθανε, το άλλο καλά κρατεί . Αυτά εδώ αποτελούν μια καλή επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@ROUD@S Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Τι στο καλο τους κανεις και καιγονται ετσι; Και προβληματικη σειρα να ειναι εχεις 5 στα 6... Δεν νομιζεις οτι ειναι περιεργο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μπα.. απλά έχουν βγει πάρα πολλές ελαττωματικές παρτίδες. Το λέγαμε μάλιστα μια εποχή εδώ για τα SilenX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@ROUD@S Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Σορρυ δεν ειχα ακουσει κατι τετοιο...Κριμα και εχει καλα specs... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Τι στο καλο τους κανεις και καιγονται ετσι;Και προβληματικη σειρα να ειναι εχεις 5 στα 6... Δεν νομιζεις οτι ειναι περιεργο; Πάντως δεν τους clockάρω . Ούτε πάνω σε κάποιο controller είναι, για να αποδώσω εκεί τις ευθύνες.. Αν ψάξεις να δεις στο net υπάρχουν πολλές fail περιπτώσεις, άτομα με 10+ silenx (κυριώς αυτοί με τα μπλε leds) νεκρούς/δεν στροφάρουν σωστα, ύστερα από μικρό χρονικό διάστημα..Αντιθέτα έχω κάτι Thermalfake από το παλιό το κουτί, δουλεύουν ασταμάτητα εδώ και 2 χρόνια.. Τι να πω, δεν ξέρω, αλλά μετά από τέτοια εμπειρία, εγώ δεν τους προτείνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokoriko1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Tι θερμοκρασιες εχεις τωρα; θερμοκρασίες δεν έχω πάρα πολύ υψηλές αλλά έχω φασαρία ! το παλιό PC έμενε σχεδόν 24/7 ανοιχτό με αυτό δεν μπορώ σηκώνομαι το βράδυ και το κλείνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 θερμοκρασίες δεν έχω πάρα πολύ υψηλές αλλά έχω φασαρία ! το παλιό PC έμενε σχεδόν 24/7 ανοιχτό με αυτό δεν μπορώ σηκώνομαι το βράδυ και το κλείνω... Koυτακι HAF 932 να πεσουν οι θερμοκρασιες για να μην λειτουργει το cooler oλη τη ωρα full Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@ROUD@S Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Συμφωνω και εγω για το HAF και με ενα τετοιο το ρυθμιζεις οπως θελεις...To πηρα πριν δυο μερες και τα σπαει...live καταναλωση,ελεγχος σε τεσσερις ανεμιστηρες και τεσσερα καλωδια-θερμομετρα για να τα τοποθετησεις οπου θες...μειον η πολυ μικρη γωνια θεασης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokoriko1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 να ρωτήσω και κάτι άλλο ? γίνεται να μην υπάρχουν όλα αυτά τα led στα fan του HAF? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Αν δεν κάνω λάθος μόνο το μπροστινό φουρφούρι είναι led,απλά το αλλάζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@ROUD@S Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δεν κανεις λαθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokoriko1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 o.k. με πείσατε (άσε που με βάλατε στο τριπάκι για O.C.)! Σας ευχαριστώ όλους ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 o.k. με πείσατε (άσε που με βάλατε στο τριπάκι για O.C.)! Σας ευχαριστώ όλους ! o 920 με το HAF και μια καλη αεροψυξη παιζει ανετα στα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.