Προς το περιεχόμενο

Ψύκτρα για Ι7 920 ?

Vasilis 07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε μαν απ' τη μία λες ότι δε θ' ασχοληθείς με overclocking και ότι το σημαντικότερο για σένα είναι η ησυχία, κι απ' την άλλη θες να πάρεις την Noctua NH-U12P SE2 με 2 ανεμιστήρια.

Κάτι δεν πάει καλά εδώ..

Αν θες «απόλυτη» ησυχία με ενεργητική ψύξη, πας σε κάποια λύση χωρίς ανεμιστήρα και της κοτσάρεις έναν τέτοιον.

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
για μένα το σημαντικότερο είναι άπλα η σωστή ψύξη με την μεγαλύτερη ησυχία!!Με Ο.C. δεν θα ασχοληθώ, Full tower δεν έχω και δεν νομίζω να πάρω.

Αν εισαι σε s1366 με Midi tower οτι ψυκτρα και να βαλεις πανω δεν θα δεις διαφορες... το ιδιο πιστευα και εγω και τελικα αλλαξα κουτι...

Δημοσ.

γιατί ? περισσότερη φασαρία από την μαμά ψήκτρα αποκλείεται να κάνει !

άσε που δεν είμαι και πολύ στριμωγμένα στο κουτί

post-93377-129063030314_thumb.jpg

post-93377-129063030319_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλά ρε kokoriko1.. έχεις δώσει τόσα λ7 για i7 σύστημα και το 'χεις στεγάσει σε τέτοιο κουτί; Που δεν έχει ούτε καν φουρφούρι στο πίσω μέρος για exhaust;

Άσε που αυτό της Tt που έχεις μπροστά κάνει περισσότερο θόρυβο από αυτά που συνοδεύουν τις ψύκτρες που αναφέραμε.

Δημοσ.
Καλά ρε kokoriko1.. έχεις δώσει τόσα λ7 για i7 σύστημα και το 'χεις στεγάσει σε τέτοιο κουτί; Που δεν έχει ούτε καν φουρφούρι στο πίσω μέρος για exhaust;

Άσε που αυτό της Tt που έχεις μπροστά κάνει περισσότερο θόρυβο από αυτά που συνοδεύουν τις ψύκτρες που αναφέραμε.

Φίλε phanispal,δέν βλέπεις την ουσία!Το κουτάκι μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 5870X2 και μεγαλύτερη!:P

Όσο για τα ανεμιστήρια θα συμφωνήσω.

Δημοσ.

δεν αντιλέγω σε αυτά που λες.αυτά τα λεφτά είχα να διαθέσω αυτά διέθεσα εκείνη την στιγμή . τώρα προσπαθώ να το μαζέψω αλλά ξαναλέω το κύριο και βασικό μου μέλημα είναι η καλύτερη ψύξη με την λιγότερη φασαρία !! :-)

Δημοσ.
δεν αντιλέγω σε αυτά που λες.αυτά τα λεφτά είχα να διαθέσω αυτά διέθεσα εκείνη την στιγμή . τώρα προσπαθώ να το μαζέψω αλλά ξαναλέω το κύριο και βασικό μου μέλημα είναι η καλύτερη ψύξη με την λιγότερη φασαρία !! :-)

Eιλικρινα παρε πρωτα ενα full tower. Προτινω haf 932 στα 120 ευρω και κατσε με την στοκ. Με αυτο το κουτι ακομα και V10 να βαλεις πανω αντε να δεις 3 βαθμους διαφορα. Δεν εχει καλη ροη οποτε θα ανακυκλωνει τον ζεστο αερα που μενει μεσα... Με αντιστοιχο κουτι και την V8 ειδα 3-5 βαθμους διαφορα. Μολις πηρα το 932 απο τους 83 επεσα στους 62 σε full load με Linpack.

Δημοσ.

Εγω σου προτεινω αυτο τον ανεμιστηρα.Αιτιολογιση εδω.14db με cfm:72

και ψυχτρα βαλε τη πιο φτηνη passive που μπορεις να βρεις εφου δεν θα κανεις o/c δεν εχει σημασια...Μονο πριν τη παρεις προσεχε να χωραει στο κουτι σου...H thor's hammer ειναι καλη...

Δημοσ.

Αυτό εγώ προσωπικά μία που θα το διάβαζα και μία που θα το ξεχνούσα.

Άσε που καίγονται σε ανύποπτες στιγμές από μόνοι τους (το λέω και από προσωπική εμπειρία).

Δημοσ.

και ψυχτρα βαλε τη πιο φτηνη passive που μπορεις να βρεις εφου δεν θα κανεις o/c δεν εχει σημασια...Μονο πριν τη παρεις προσεχε να χωραει στο κουτι σου...H thor's hammer ειναι καλη...

+1 Για silentX. Το εχω και εγω και δεν ακουγεται καθολου, σα να μην υπαρχει. Απλα τελειος.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:43 ----------

Φίλε phanispal,δέν βλέπεις την ουσία!Το κουτάκι μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 5870X2 και μεγαλύτερη!:P

Όσο για τα ανεμιστήρια θα συμφωνήσω.

καλα ας βαλει 5870χ2 σε αυτο το κουτακι και μετα ας κολησει και ενα αυτοκολλητο πανω... Ψυσταρια a la carte :P

Δημοσ.
Αυτό εγώ προσωπικά μία που θα το διάβαζα και μία που θα το ξεχνούσα.

Άσε που καίγονται σε ανύποπτες στιγμές από μόνοι τους (το λέω και από προσωπική εμπειρία).

Για το πρωτο:Το στηριζεις καπου αυτο;

Για το δευτερο δεν ξερω αν εχουν τετοιο προβλημα...Ποσα εχεις καψει αν επιτρεπεται;

Ξερεις καποιο που να αναβει προειδοποιητικο λαμπακι πριν καει;:P

Δημοσ.

Προειδοποιητικό λαμπάκι όχι, αλλά θα κάνει σαν τρένο πριν τα τινάξει, και δεν θα ξέρεις από τι είναι :-D. Έχει δίκιο ο Phanispal για τους SilenX, είχα 4 και τα τίναξαν μετά από 2 μήνες χρήσης..

Δημοσ.

Ωραία ας τα βάλουμε κάτω λοιπόν : εάν πάρω τώρα μια ψήκτρα η οποία θα ψύχει σωστά και ήσυχα και αργότερα αγοράσω ένα full tower θα έχω κάποιο πρόβλημα? ή

πρώτα να πάρω full tower και μετά ψήκτρα.

Είπαμε περισσότερο θέλω ησυχία!:-)

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Ωραία ας τα βάλουμε κάτω λοιπόν : εάν πάρω τώρα μια ψήκτρα η οποία θα ψύχει σωστά και ήσυχα και αργότερα αγοράσω ένα full tower θα έχω κάποιο πρόβλημα? ή

πρώτα να πάρω full tower και μετά ψήκτρα.

Είπαμε περισσότερο θέλω ησυχία!:-)

Ευχαριστώ

Tι θερμοκρασιες εχεις τωρα; Εγω προτινω να παρεις πρωτα το HAF 932 που θα κραταει το κουτι σου κρυο (ΗΑF = High Air Flow) και κατα συνεπεια θα πεφτει και κρυος αερας στον επεξεργαστη και μετα περνεις και μια ψυκτρα...

Δημοσ.
Προειδοποιητικό λαμπάκι όχι, αλλά θα κάνει σαν τρένο πριν τα τινάξει, και δεν θα ξέρεις από τι είναι :-D. Έχει δίκιο ο Phanispal για τους SilenX, είχα 4 και τα τίναξαν μετά από 2 μήνες χρήσης..

Ενταξει τοτε ειχε εν μερει δικιο γιατι δεν τα τιναξαν σε ενυποπτη στιγμη,και τα 4 μετα απο 2 μηνες...:-D

Ποσο εγγυηση ειχαν;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...