javaneze Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Καλα κι εσυ μαλλον το παρακανεις με το vcore ρε μαν. 185*21/1.168v με prime95 large FFTs ειναι τα 75αρια μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Καλα κι εσυ μαλλον το παρακανεις με το vcore ρε μαν. 185*21/1.168v με prime95 large FFTs ειναι τα 75αρια μου.... με prime95 και ειμαι στους 73 περιπου και εγω... με Linpack χτυπαω τα 85αρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javaneze Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 με prime95 και ειμαι στους 73 περιπου και εγω... με Linpack χτυπαω τα 85αρια. stfu? Κατσε αφου εχουμε παρομοιο setup και ιδιο κουτι δωσε μου ενα link για αυτο το Linpack να κανουμε ωραια συγκρισουλα. Η v8 εχει 2 ανεμιστηρες p-p ; Tελος για πες και με τι vcore και bclk τα πιανεις αυτα τα 85αρια ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 stfu? Κατσε αφου εχουμε παρομοιο setup και ιδιο κουτι δωσε μου ενα link για αυτο το Linpack να κανουμε ωραια συγκρισουλα. Η v8 εχει 2 ανεμιστηρες p-p ; Tελος για πες και με τι vcore και bclk τα πιανεις αυτα τα 85αρια ... http://www.ocbase.com/perestroika_en/index.php?Download Τρεχτω στην επιλογη linpack... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javaneze Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Το ειχα τελικα αυτο αλλα δεν το ειχα τρεξει ποτε... Περα απο το να το βαλεις στο tab Linpack και να πατησεις ON τι αλλο setting πρεπει να πειραξεις; Ενα τεταρτο που το ετρεξα περιπου μεχρι το 55% πηγε ο cpu... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Οχι και το καλυτερο screenshot. Εισαι μετα απο ριξιμο CPU. Αρα δεν εισαι σε φουλ θερμοκρασια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javaneze Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Τις 3 γραμμες πανω απο το screenshot τις διαβασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Τις 3 γραμμες πανω απο το screenshot τις διαβασες; Το 100% το πιανει μεσα σε 20 δευτ. Απλα το screenshot ειναι την ωρα που κανει ριχνει τον επεξεργαστη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokoriko1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα και πάλι! παράγγειλα αυτή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Thermalright-Ultra-120-Extreme-775-1366-U120-EX-120-1366-BP.htm τώρα χρειάζομαι ένα fan αλλά θέλω να είναι αθόρυβος καμιά πρόταση ? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα και πάλι! παράγγειλα αυτή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Thermalright-Ultra-120-Extreme-775-1366-U120-EX-120-1366-BP.htm τώρα χρειάζομαι ένα fan αλλά θέλω να είναι αθόρυβος καμιά πρόταση ?Ευχαριστώ Ακύρωσε την παραγγελία τώρα που προλαβαίνεις και παρήγγειλε αυτήν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokoriko1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Ακύρωσε την παραγγελία τώρα που προλαβαίνεις και παρήγγειλε αυτήν. να ρωτήσω γιατί ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Για τρεις λόγους: 1. Δεν παίζει περίπτωση να πετύχεις TRUE 120 χωρίς στραβή βάση, έστω και λίγο. 2. Ακόμα και flat να βρεις, η Megahalems παραμένει αποδοτικότερη (σε full load), έστω και για 2°C-4°C. 3. Πιο φθηνά δεν παίζει να τη βρεις πουθενά. Το Πλαίσιο την έχει στα 60€. Έχουν περάσει και οι δύο απ' τα χέρια μου, γι' αυτό στο λέω. Με την Megahalems έχω τον Ε8400 @ 500*9 24/7, με την TRUE 120 τον είχα @ 480*9. Όπως και να 'χει πάντως, και οι 2 είναι ιδιαίτερα αποδοτικές, απλά εγώ σου είπα ποια είναι η καλύτερη. Με τις ίδιες ρυθμίσεις, είδα διαφορά της τάξεως των 10°C-11°C. Φυσικά η TRUE 120 μου είναι στραβή, δεν το συζητώ. Φοκ.. δεν παίζει να είναι διαθέσιμη.. :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokoriko1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Οκ κατάλαβα ! αλλά βλέπω πως δεν την έχει άμεσα και επίσης ένα fan αυτός http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Noctua-Fan-120Mm-NF-P12.htm κανει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Όχι μόνο κάνει, αλλά είναι ιδιαίτερα αποδοτικός και ποιοτικός. Δεν είναι όμως εξίσου αθόρυβος. Όταν λες αθόρυβος, πόσο αθόρυβος εννοείς; Το λέω επειδή υπάρχει αυτός, ο οποίος όμως είναι ψιλοψόφιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokoriko1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 κοίτα να δεις έχω ακούσει πως δουλεύει αυτή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Noctua-NH-U12P.htm που έχει το ίδιο fan και είναι αρκετά αθόρυβος! Τώρα να ρωτήσω κάτι στα 4 pin του fan το μπλε καλώδιο τι κάνει ? γιατί έβαλα μια ψήκτρα σε ένα παλιό σύστημα και είχε fan με 4 pin και η μητρική δεν έχει 4 pin και την έχω βάλει σε 3 pin πειράζει? και στο καινούριο σύστημα έχει 4pin για το fan CPU εάν εγώ βάλω 3 pin τι παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.