Προς το περιεχόμενο

Ψύκτρα για Ι7 920 ?

Vasilis 07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωχ σωστός, δεν το πρόσεξα. Αυτή που έχω εγώ είναι η S1366 και την είχε το e-shop αλλά είδα ότι εξαντλήθηκε και έβαλα το link του Πλαισίου. Όμως...

Δημοσ.
Ωχ σωστός, δεν το πρόσεξα. Αυτή που έχω εγώ είναι η S1366 και την είχε το e-shop αλλά είδα ότι εξαντλήθηκε και έβαλα το link του Πλαισίου. Όμως...

Αυτη τη στιγμη το καλυτερο που μπορει να βαλει ειναι

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809111

με εναν 120mm πανω και θα ειναι αρχοντας. Αλλα χωρις σοβαρο full tower κουτι δεν παει πουθενα... θα ψηνεται.

• Super Moderators
Δημοσ.
φιλε με 88 θα τον καψεις τον επεξεργαστη, η Intel προτεινει μεχρι 70 αλλα 88 ειναι πολλα....

70 βαθμούς για τους Core i7 με τα 130w TDP? δεν το νομίζω...

μάλλον για τους Core 2 είναι αυτό που λες...

Δημοσ.

το οτι ειναι καλοκαιρι ειναι αρκετα σημαντικο αλλα εγω μιλαω για 24/7....

δεν μπορεις να τον εχεις στην τσιτα, ειδικα εαν παιζεις παιχνιδια, μπορει να μην φτανει στο 100% αλλα σιγουρα θα ανεβει πολυ η χρηση της CPU....

γενικοτερα ομως εαν εχεις δει διαγραμματα θα καταλαβεις οτι μειωνετε αισθητηα η διαρκεια ζωης του....

ψαξτω λιγο ακομη και πιστευω θα βγαλεις τα συμπερασματα σου....

Δημοσ.
το οτι ειναι καλοκαιρι ειναι αρκετα σημαντικο αλλα εγω μιλαω για 24/7....

δεν μπορεις να τον εχεις στην τσιτα, ειδικα εαν παιζεις παιχνιδια, μπορει να μην φτανει στο 100% αλλα σιγουρα θα ανεβει πολυ η χρηση της CPU....

γενικοτερα ομως εαν εχεις δει διαγραμματα θα καταλαβεις οτι μειωνετε αισθητηα η διαρκεια ζωης του....

ψαξτω λιγο ακομη και πιστευω θα βγαλεις τα συμπερασματα σου....

Mε μετατροπη avi σε DVD δεν τρωει πανω απο 40% CPU στα παιχνιδια κατω απο 30% οποτε γενικα δεν εχει τρελλη χρηση. Μονο σε Kernel recompile σε λινουξ βαραει 90% και αυτο για κανενα τεταρτο. μεσω ορο θερμοκρασιων εχω τους 55 οταν το χρησιμοποιω με ταβανι τους 62-65. Αυτες τις θερμοκρασιες που ελεγα τισ πιανω σε stress μονο και ειναι rock stable. Αν βρω τα διαγραμματα θα τα ανεβασω...

Δημοσ.
Αυτη τη στιγμη το καλυτερο που μπορει να βαλει ειναι

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809111

με εναν 120mm πανω και θα ειναι αρχοντας. Αλλα χωρις σοβαρο full tower κουτι δεν παει πουθενα... θα ψηνεται.

Το κουτί είναι το Stacker 831 SE.

Αλλά μάλλον καταλήγω στην Mugen 2.Ελπίζω να είναι σύντομα διαθέσιμη :fear:

Δημοσ.
ok φιλε μου, τοτε εισαι μια χαρουλα..

εαν βρεις διαγραμματα ανεβασε να ενημερωθουν κι αλλοι...

Aπο ΟCCT. Δεν το αφησα παρα πολυ καθως εκανα αρκετα τεστ και εχει παει 6:30. Δεν ανεβαινει αλλο η θερμοκρασια...

post-22974-12906301865_thumb.png

post-22974-129063018653_thumb.png

post-22974-129063018656_thumb.png

Δημοσ.

Y.Γ. Ο επεξεργαστης πηγε στα 4Ghz. ;) Απλα βρηκα καλυτερο συνδιασμο με τα ρευματα... ;) 1.2750 απο 1.3250 που το ειχα πριν γιατι ειχα μεταφερει ρυθμισεις της gigabyte για να παει στα 4. Που ελεγαν να βαλω CPU Volt @ 1.35 και QPI/DRAM Volt @ 1.35.

Τωρα με κλειστο το κλιματιστικο ειμαι στους 84-85 και το τεστ τρεχει ηδη 10 λεπτα. Αν και εχει περιπου 23 βαθμους εξω τωρα... με 20-21 βαθμους στο δωματιο δεν περναει τους 83 ο επεξεργαστης...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...