Προς το περιεχόμενο

Ψύκτρα για Ι7 920 ?

Vasilis 07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εσύ όμως έχεις επεξεργαστή των 250€ και μητρική κάπου κοντά στα 200€. Λέω να βγεις για καφεδάκι με την συνείδησή σου και να της πεις 2 κουβεντούλες .... πάρε μια true να βρεις τη υγειά σου...δεν την προτίνουν τυχαία οι περισσότεροι :-D

Ακόμα δεν έχω αλλά 99% θα έχω :lol:.

Η καταναλωτική σου συνήθεια σου επιτρέπει να δώσεις 265ε για mobo ή όχι τελικά; γιατί μας μπερδεύεις με τα Posts σου ;).

Λυπάμαι να δώσω πολλά για ψύξη CPU.Μην ξεχνάτε πώς έχω δώσει και ένα 60αρι γιατην zalman 9700 NT που μου έχει πάρει τα αυτιά :mad:

ΥΓ:Για mobo όπως βλέπεις κοιτάω και για κάτω απο 200 ;).

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λυπάμαι να δώσω πολλά για ψύξη CPU.Μην ξεχνάτε πώς έχω δώσει και ένα 60αρι γιατην zalman 9700 NT που μου έχει πάρει τα αυτιά :mad:

Η Zalman 9700 είναι ακριβή για το design της και την ήσυχη λειτουργία της σε χαμηλές στροφές και όχι για την καλή της ψύξη στα δύσκολα

Καλύτερα να διαβάσει πραγματικά review με πραγματικές συγκρίσεις (ε όχι και review από το Πλαίσιο :-))

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον Thresh, Mugen 2 και 30 ευρώ στην τσέπη σου, άσε τους overclockers να λένε οτι θέλουν. Και μην μασάς περί "να βρεις την υγειά σου" διότι και υγεία έχεις και μυαλό να ξεχωρίζεις το συμφέρον σου, σχόλια τύπου "πάρε την να βρεις την υγειά σου" ανήκουν στα επαρχιακά καφενεία της δεκαετίας του 50, βλαχοπονηρά με σκοπό να σε κάνουν να νιώσεις φόβο και ανασφάλεια με κάτι προσδίδοντας ψεύτικο κύρος/εμπειρία σε αυτόν που το λέει.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για την βοηθειά σας.Εξαρχής είχα στα υπόψιν 3 μέχρι 50 ευρώ:

Xigmatek HDT-S1283

Scythe Mugen 2

CoolerMaster V8

Όντως η Mugen 2 πρέπει να είναι καλύτερη από την V8 αλλά δεν ξέρω μήπως για 1-2 βαθμούς επιλέξω την 2η :o Εμφανισιακά μου κάνει ένα "κλικ" παραπάνω...

Κάτι σχετικό (για να μην ανοίγω άλλο θέμα).To backplate σε case (Stacker 831 SE) που δεν έχει άνοιγμα στο σημείο εκείνο, όταν τοποθετηθεί το mobo πώς θα "πατάει" ?Δεν θα είναι στον αέρα ? :rolleyes:

• Super Moderators
Δημοσ.
Xigmatek HDT-S1284

Scythe Mugen 2

CoolerMaster V8

fixed... (4=heatpipes)

---------- Post added at 11:08 ----------

Κάτι σχετικό (για να μην ανοίγω άλλο θέμα).To backplate σε case (Stacker 831 SE) που δεν έχει άνοιγμα στο σημείο εκείνο, όταν τοποθετηθεί το mobo πώς θα "πατάει" ?Δεν θα είναι στον αέρα ? :rolleyes:

το backplate δεν ακουμπάει το κουτί, απλά κρατάει κόντρα στην ψύκτρα ακουμπόντας την μητρική...

Δημοσ.
Συμφωνώ με τον Thresh, Mugen 2 και 30 ευρώ στην τσέπη σου, άσε τους overclockers να λένε οτι θέλουν. Και μην μασάς περί "να βρεις την υγειά σου" διότι και υγεία έχεις και μυαλό να ξεχωρίζεις το συμφέρον σου, σχόλια τύπου "πάρε την να βρεις την υγειά σου" ανήκουν στα επαρχιακά καφενεία της δεκαετίας του 50, βλαχοπονηρά με σκοπό να σε κάνουν να νιώσεις φόβο και ανασφάλεια με κάτι προσδίδοντας ψεύτικο κύρος/εμπειρία σε αυτόν που το λέει.

Τι λε ρε παιδί μου...? Σοβαρά? Και είσαι ποιος? Μαζέψου και μην κάνεις τέτοια επίθεση, δεν με ξέρεις και από χτες... εγώ απλά του την πρότινα γιατί είναι η καλύτερη και το να βρεις την υγειά σου είναι σχήμα λόγου... Ξεκόλλα λίγο και μην γίνεσαι γραφικός

εγώ εδώ σύνολο βλέπω 55.29(120 extreme+fan) και καλύτερη απόδοση σε σχέση με την V8 που θες.

Δες τι λέει εδώ το παιδί... η διαφορά είναι στα 15€.... μια αφαίρεση είναι

Δημοσ.

εδω μεσα ολοι γινομαστε ειδικοι... και ναι ειχα true black και ειχα χαλια θερμοκρασια σε σχεση παντα με την καινουργια megahalem... παιδια δοκιμαστε και καμια αλλη και μετα μπορειτε να εκφερετε γνωμη...

Δημοσ.

Καλά,δέν νομίζω οτι υπάρχει χρήστης εδω που μπορεί να δηλώσει "εδικός",σίγουρα όμως οι περισσότερες προτάσεις γίνονται βάση προσωπικών εμπειριών.

Τώρα αν η TRUE σου βγήκε με θεόστραβη βάση,καλά έκανες και την άλλαξες.Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες...

Δημοσ.
εδω μεσα ολοι γινομαστε ειδικοι... και ναι ειχα true black και ειχα χαλια θερμοκρασια σε σχεση παντα με την καινουργια megahalem... παιδια δοκιμαστε και καμια αλλη και μετα μπορειτε να εκφερετε γνωμη...

Κανείς δεν είναι ειδικός, την TRUE την πρότινα σε σχέση με τις υπόλοιπες που λέγανε τα παιδιά. Και ναι η Megahelms είναι καλύτερη από την TRUE (όχι πολύ αλλά είναι)

Δημοσ.

Είμαι ο κανένας. Ούτε σε ξέρω ούτε και με ενδιαφέρει να μάθω. Να αποφεύγεις τέτοια "σχήματα" λόγου γιατί θεωρούνται και είναι εξαιρετικά γραφικά πλέον.

Τι λε ρε παιδί μου...? Σοβαρά? Και είσαι ποιος? Μαζέψου και μην κάνεις τέτοια επίθεση, δεν με ξέρεις και από χτες... εγώ απλά του την πρότινα γιατί είναι η καλύτερη και το να βρεις την υγειά σου είναι σχήμα λόγου... Ξεκόλλα λίγο και μην γίνεσαι γραφικός

Δες τι λέει εδώ το παιδί... η διαφορά είναι στα 15€.... μια αφαίρεση είναι

Δημοσ.

Oτι και να βαλεις πανω παντως αν δεν εχεις ενα καλοκουτακι δεν θα δεις διαφορα... Το εμαθα με τον ασχημο τροπο... Εβαλα ενα HAF932 και ειμαι μια χαρα με την v8. Πριν το κουτι ακομα και με την v8 εβραζε, τωρα σε στοκ ρολογια ειμαι στους 58 και στα 3.8 που τον εχω τωρα στους 88 καραstable :P

Δημοσ.
φιλε με 88 θα τον καψεις τον επεξεργαστη, η Intel προτεινει μεχρι 70 αλλα 88 ειναι πολλα....

Οχι τοσο. Τα test λενε οτι παιζει full load στους 89 για 1.5 μηνα χωρις προβλημα. Αλλωστε πολυ σπανια ειμαι σε full load. Τους 88 τους πιανω με OCCT linpack πραγμα το οποιο σημαινει 100% cpu και 90% μνημη( 5GB δηλαδη) το οποιο ειναι καπως δυσκολο. Με everest παιζω στους 79-80 ( Οι θερμοκρασιες αυτες ειναι και καλοκαιρι). Οσο και αν το εχω σκισει το μηχανημα ποτε δεν εχω πιασει 100% του επεξεργαστη. Σε kernel recompile που επιασα full load για 15 λεπτα δεν πηγα πανω απο 70 βαθμους. Ο 920 καιγεται στους 100 και το εχω βαλει να κλεινει στους 95. Σε παιχνιδια και ripping δεν πιανω ποτε πανω απο 30-40% της cpu οποτε στην ουσια δεν παιζει προβλημα. Δεν επαιξε μετα απο 12 ωρες OCCT να ψηνεται ουτε ειχε αναφερθει προβλημα στο νετ με αυτες τις θερμοκρασιες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...