frenzy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 [/color]το mullholand drive ειναι και καλα η συνεχεια μια αλλης ταινιας με το ονομα ''χαμενη λεωφορος''.καλη μπουρδα και αυτη!!!! για μενα τουλαχιστον. ειχα δει και ενα ντοκιμαντερ πανω στην ταινια με τους σχολιαστες αλλα ποτε δεν διευκρινισαν τη σωστη δομη της πλοκης αλλα ουτε τι ηθελε να πει ο ποιητης. bottom line ουτε και οι ιδιοι καταλαβαν τι γυριζαν. οποιος ξερει περισσοτερα ας μας διαφωτισει λιγο,σχετικως με τη χαμενη λεωφορο γιατι ακομα την ψαχνουμε και δε μπορουμε να τη βρουμε. Μάλιστα την έβγαλες μπούρδα to begin with, αλλά θες διαφωτισμό; Δες το alphabet που πόσταρα πιο πάνω, παιδικό όνειρο είναι, αν δεν εξηγήσεις αυτό και το βγάλεις μπούρδα, μέχρι εκεί είσαι. ---- Αndriana το φόρουμ έχει υποχρεωτικό lurking για 3 μήνες στα νέα μέλη, δεν ποστάρεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 φιλε μου τι μου θυμησες.οταν την περιεγραφα σε εναν φιλο μου γυρισε με μια τρελη απορια στο προσωπο του και με ρωτησε. ''μα καλα τη βαζεις στο βιντεο και την κανεις rewind?':lol: Χαχαχα! Φανταστική ατάκα! Έλιωσα! Όλα τα λεφτά αυτές οι απορίες. offtopic: Ψιλοαντίστοιχο: Ένας φίλος μου είπε κάποτε σε κάτι τύπισσες (εκεί που γινότανε το ψηστήρι) ότι ο Λευκός Πύργος ήταν κάποτε σε νησί. Και έρχεται η ερώτηση "μα καλά, και πως τον μεταφέρανε;"
elven Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Πώς σας φάνηκε ο αριθμός 23; Λίγο μεγαλύτερος απο το 22 αλλά μικρότερος απο το 24
Dimitris1948 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Λίγο μεγαλύτερος απο το 22 αλλά μικρότερος απο το 24 το προηγούμενο post από εσένα είναι το νούμερο 32 αν το γυρίσεις ανάποδα 23 ωχ...
gdriver Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Χαχαχα! Φανταστική ατάκα! Έλιωσα! Όλα τα λεφτά αυτές οι απορίες. offtopic: Ψιλοαντίστοιχο: Ένας φίλος μου είπε κάποτε σε κάτι τύπισσες (εκεί που γινότανε το ψηστήρι) ότι ο Λευκός Πύργος ήταν κάποτε σε νησί. Και έρχεται η ερώτηση "μα καλά, και πως τον μεταφέρανε;"[/quote= ενταξει απο τα γελια δε μπορουσα να κεντραρω το ποντικι!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
FarCry Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Όχι. Για μένα πολύ πολύ πιο δύσκολο. Τουλάχιστον στο Donnie Darko έδωσε μια εξήγηση η σκηνοθέτης. Ο Lynch δεν νομίζω ότι θέλει να καταλαβαίνουμε τις ταινίες του. Δες την όμως, δεν χάνεις τίποτα. χμ οκ. ενας φιλος μου ειχε πει οτι τον πηρε ο υπνος στα μισα....ελπιζω μη συμβει και σε μενα . επισης απο την ταινια του εμεινε η ξανθια γκομενα καλα αν βαρεθω τη ζωη μου θα το κλεισω επιτοπου.... τωρα που ειπες οτι ο σκηνοθετης δε δινει εξηγηση μου θυμισες μια αλλη ταινια (Gosford Park) που ειχα δει και στο τελος ολοι ψαχναμε τον δολοφονο με αποτελεσμα να ψαξω στο νετ αλλα ο σκηνοθετης δεν λεει κατι σαφες. ο καθενας οτι νομιζει.......
PavelX Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 E... με προβληματίζεις. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα μου πει άνθρωπος ότι δεν του άρεσε το "Abre Los Ojos", ενώ ψάχνει να δει ταινία με ατμόσφαιρα, ανατροπές κτλ. Αν δε σου άρεσε αυτό, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα σου αρέσει το Dot the i (ή οποιαδήποτε άλλη ταινία του είδους). Από περιέργεια καθαρά, τι εννοείς δε σου άρεσε ο "τρόπος"; Όλα τα λεφτά είναι η σκηνοθεσία, η ατμόσφαιρα, ο τρόπος που σε υποβάλλει. Όλη η ταινία είναι φτιαγμένη για να νιώθεις λες και την είδες στον ύπνο σου! Εμένα δε μου το έχει μεταδώσει καμία άλλη ταινία αυτό το συναίσθημα, τόσο έντονα. Πετυχαίνει το σκοπό της στο μέγιστο βαθμό. Και ξέρω ότι δεν είμαι ο μόνος. Αν εξαιρέσουμε τον πατέρα μου, που ενώ του άρεσε όλη η ταινία, του φάνηκε μπούρδα το τέλος (τον καταλαβαίνω τον άνθρωπο, δεν του αρέσουν οι "ξεκάθαρες" απαντήσεις, θέλει πιο "θολές" εξηγήσεις), περίπου 8-9 άνθρωποι που το έχω δει μαζί τους, είχαν την ίδια αντίδραση με εμένα. Ψοφάω για ταινίες όπως το Lucky Number Slevin, Memento, Prestige, Old Boy και γενικά σε τέτοιο στυλ. Στις παραπάνω ταινίες ξεδιπλώνεται πιο "όμορφα" το σκηνικό. Ενώ η κεντρική ιδέα ήταν πάρα πολύ ωραία, δεν μου άρεσε η υλοποίηση. Βασικά δεν μου άρεσε το υπερβολικό δράμα της όλης ταινίας. Σε γενικές γραμμές, νομίζω θα μπορούσε να γίνει πιο ενδιαφέρουσα ταινία, με τα ίδια πράγματα μέσα αλλά να μας τα εμφάνιζαν διαφορετικά. Ήταν για πιο κουλτουριάρηδες από εμένα αυτή η ταινία. Στο Lucky Number Slevin, Memento και Old Boy όταν τελείωσαν ήμουν σε φάση "wtf ? πάω να κόψω τις φλέβες μου" ενώ με το Abre Los Ojos ήμουν σε φάση "το υπόλοιπο πού είναι;"
Sellers Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 αν βαρεθω τη ζωη μου θα το κλεισω επιτοπου.... Πάντως μην το κλείσεις πριν το λεσβιακό. (Μην φανταστείς τίποτα τύπου Τζένα - Μπραιάνα. Άλτερ καταστάσεις και έτσι, αλλά είναι ωραίο.) Τουλάχιστον αν δεν σ'αρέσει η ταινία θα λες ότι είδες λεσβιακό... (Δεν γαμάς που δεν γαμάς, δεν πάς και για ψάρεμα δηλαδή... )
Φιλολογίνα Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Mε κάποιο δισταγμό, θα προτείνω το Sleuth - σε φοβερή ελληνική μετάφραση "Παιχνίδια Μυαλού". Και τα 2 που βγήκαν βασικά, του '72 με τον Olivier και τον Cane και το πιο πρόσφατο με τον Cane και τον Law. Την είδα μαζί με 2 φίλους και μετά το τέλος μείναμε για κανένα 5άλεπτο να κοιτάμε μαύρη οθόνη (είδαμε πρώτα το πρόσφατο και στο καπάκι το παλιό). Δεν είναι μόνο το τέλος, όλο το έργο είναι - δεν βρίσκω άλλη λέξη - ιδιότροπο και twisted. Προσοχή, μην περιμένετε καταιγιστική δράση και τέτοια. Είναι απλά μια twisted ταινία βασισμένη σε θεατρικό έργο. Σεναριογράφος ο Harold Pinter - πιστεύω να λέει κάτι αυτό - και, επίσης, εξαιρετική μουσική υπόκρουση made by Patrick Doyle. PS. Ο δισταγμός αναφέρεται προφανώς γιατί είναι διφορούμενο έργο. Πιστεύω πως όποιος το βλέπει ή το μισεί ή το λατρεύει. Αυτά από μένα
seishirosakura Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Ψοφάω για ταινίες όπως το Lucky Number Slevin, Memento, Prestige, Old Boy και γενικά σε τέτοιο στυλ. Στις παραπάνω ταινίες ξεδιπλώνεται πιο "όμορφα" το σκηνικό.[/i]" Έφυγες καρφί για Sympathy for Mr. Vengeance και Sympathy for Lady Vengeance. Ιδιος σκηνοθέτης με το Oldboy, με ίδιο theme όπως μαρτυρούν και τα ονόματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Mε κάποιο δισταγμό, θα προτείνω το Sleuth Στα + της ταινίας μπαίνουν φυσικά και οι εξαιρετικές ερμηνείες (Cane, Olivier).
Φιλολογίνα Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Βασικά, επειδή είδα και τα 2, είναι εξαιρετικές οι ερμηνείες και στο μεν και στο δε. Και ο Jude Law στο καινούριο έδωσε ρέστα- δεν τον χώνευα ιδιαίτερα, μέχρι που τον είδα στο συγκεκριμένο. Εντάξει, για Cane και Olivier τι να πεις; Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται...
PavelX Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Άσχετο, αλλά τώρα που το θυμήθηκα, δείτε την ταινία Nueve Reinas (Nine Queens). Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η.
seishirosakura Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Άσχετο, αλλά τώρα που το θυμήθηκα, δείτε την ταινία Nueve Reinas (Nine Queens). Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η. Όντως... Πολύ καλή προσπάθεια από Αργεντινή αν θυμάμαι καλά. Γρήγορη, ανατρεπτική, με χιούμορ και με εξαιρετικές ερμηνείες. EDIT: Μόλις παρατήρησα ότι έγινε remake της ταινίας. Το είδε κανείς? Αξίζει?
Members gsarig Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Έχεις δει το Wild Things 2 και 3 ? Ειλικρινά θέλω κάποιος άνθρωπος να μου εξηγήσει για ποιον λόγο βγήκε το 2 και το 3 εφόσον πρόκειται για μια καθολική αντιγραφή του 1? Απλά αλλάξαν ηθοποιούς και το μέιν στόρυ και ξαναγυρίσαν το ίδιο μοτίβο αλλες 2 φορές. Στο δε 3 είσαι τόσο ψιλιασμένος που την έχεις μυριστεί την δουλειά πριν σου δείξουν ποιος πρόδωσε ποιόν. End Off-topic Εγω τελευταία έχω φάει κόλλημα με τις λεγόμενες WTF movies στυλ Lynch αλλά δεν μπορώ να βρω άλλες. Είδα χτές το stay (απο εδώ το βρήκα και αυτό) και με άρεσε αρκετά. Καμιά καλή ιδέα πάνω σε τέτοιου είδους? (Μην πείτε όμως τπτ απο Lycnh τα έχω δει...) Α είδα και το Donnie Darko και αυτόι βγαίνει όφ. Αν το "στυλ Λιντς" περιλαμβάνει και το Eraserhead, δες το Tetsuo. Επίσης, το Barton Fink και το Den brysomme manen θα σου πρότεινα - δεν έχουν τις κλασικές ανατροπές, αλλά κινούνται σε ένα σουρεαλιστικό μοτίβο που εμένα τουλάχιστον μου θύμισε το στυλ του Λιντς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.