pc_admin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Τελευταια παρατηρω οτι εχει χαθει η ποικιλια ειδων που ειχε το e-shop και που ηταν το δυνατο του σημειο , ενω το Πλαισιο εχει αναβαθμιστει παρα πολυ . ειμαι χρονια πελατης του e-shop , για τον λογο οτι εχει παντου eshop points (επαρχια) , ενω το πλαισιο στελνει με αντικαταβολη και αν ειναι μικρο το ποσο πληρωνεις και μεταφορικα. Αν ειχε το πλαισιο points θα ημουν πελατης τους και θα εφευγα απο το e-shop πχ καρτες γραφικων gforce 2xx . gtx260 1 καρτα - πλαισιο καμια δεκαρια (και ακριβη σε σχεση με αυτες του πλαισιου) Gtx275 1 καρτα (παλι σχετικα ακριβη ,ενω το πλαισιο παλι καμια δεκαρια καρτες) gtx285 5 καρτες (πλαισιο παλι καμια δεκαδα) πχ τροφοδοτικα enermax e-shop 6 - plaisio 13
Alxnks Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 βασικα εχει χαθει κατι αλλο... παλια πηγαινες σε ενα eshop (η μπορουσες να τσεκαρεις πρωτα απο το σαιτ και να πας μετα) και υπηρχαν διαθεσιμα προιοντα σχεδον σε ολα τα eshop points (δεν ξερω ποσα απο το καθε ειδος εστω 1-2-3; υπηρχαν ομως!). τωρα εγω σε οτι εχω χρειαστει διαθεσιμο παντα ειναι μονο στο μενιδι και πρεπει ντε και καλα να το παραγγειλεις και να σου ερθει οπου ζητησεις.
v-tidus Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Ίσως να φταίει που είναι καλοκαίρι. Αν και τον Σεπτέμβρη υπάρχει η ίδια εικόνα κάτι τρέχει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 πχ καρτες γραφικων gforce 2xx .gtx260 1 καρτα - πλαισιο καμια δεκαρια (και ακριβη σε σχεση με αυτες του πλαισιου) Gtx275 1 καρτα (παλι σχετικα ακριβη ,ενω το πλαισιο παλι καμια δεκαρια καρτες) gtx285 5 καρτες (πλαισιο παλι καμια δεκαδα) πχ τροφοδοτικα enermax e-shop 6 - plaisio 13 και τα 2/3 από αυτά είναι σε αναμένεται σύντομα και έτσι...ελάχιστα σε 24 ώρες
kybos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 και τα 2/3 από αυτά είναι σε αναμένεται σύντομα και έτσι...ελάχιστα σε 24 ώρες +1 ευτυχώς δουλεύω κοντά στο Μενίδι και ό,τι θέλω το βρίσκω άμεσα από eshop και πλαίσιο...
xolloth Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 ενταξει βρισκεις και στα αλλα του μαγαζια πραγματα,προχθες π.χ. εγω πηρα τηλ.για να παραγειλλω ενα ρουτερ και ρωτησα μηπως υπαρχει και στο μαγαζι της Νικαιας να παω να το παρω,οντως υπηρχε και σε ενα τεταρτακι ειχα κανει την δουλεια μου. ειναι πολλα τα μαγαζια που εχει το eshop και ειναι δυσκολο να μην υπαρξουν ελλειψεις. δεν ξερω βεβαια εαν τα μαγαζια που εχει ειναι οντως υποκαταστηματα η francaise .
pabou13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 βασικα εχει χαθει κατι αλλο... παλια πηγαινες σε ενα eshop (η μπορουσες να τσεκαρεις πρωτα απο το σαιτ και να πας μετα) και υπηρχαν διαθεσιμα προιοντα σχεδον σε ολα τα eshop points (δεν ξερω ποσα απο το καθε ειδος εστω 1-2-3; υπηρχαν ομως!). τωρα εγω σε οτι εχω χρειαστει διαθεσιμο παντα ειναι μονο στο μενιδι και πρεπει ντε και καλα να το παραγγειλεις και να σου ερθει οπου ζητησεις. Nαι αυτο ειναι αληθεια, σχεδον ολα τα προιοντα υπαρχουν διαθεσιμα στο Μενιδι (ευτυχως μενω και αρκεντα κοντα και οτι μπορω το παιρνω απο εκει)...
kage Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 η σωστη λεξη που αναφερεστε δεν ειναι η ποικιλια αλλα η ποσοστητα..
dermitzos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Εγώ παρήγγειλα κάτι αυτοκόλλητες ετικέτες που έγραφαν σε 2-3 ημέρες και τελικά με πήραν τηλέφωνο από το e-shop και μου είπαν πως δεν υπάρχουν. Αλλά δεν πάω κιόλας στο πλαίσιο που έχουν και με το πιο μικρό και φτηνό πράγμα 10€ την αποστολή!!!
alexandr0s Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Τις προάλλες πάντως που έκανα μια παραγγελία το πρωί για πράγματα που δεν υπήρχαν στο eshop point, το απόγευμα είχαν έρθει για να τα παραλάβω.
cabdik Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 η σωστη λεξη που αναφερεστε δεν ειναι η ποικιλια αλλα η ποσοστητα.. +1. ακομα δεν εχω καταλαβει για ποιον απο τους 2 λογους ξεκινησε το θεμα. για την ποικιλια ή για την ποσοτητα; ο τιτλος γραφει ποικιλια αλλα η συζητηση ειναι επι των ποσοτητων..! για εξηγηστε ρε παιδια. μηπως εννοειτε οτι, ενω παλιοτερα το e-shop για παραδειγμα εφερνε 10 μαρκες- μοντελα απο ενα ειδος(π.χ. κουτια pc), ενω το πλαισιο 5, τωρα γινεται το αναποδο?
nickarmy Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 μπορει να γινοντε και τα δυο παντως σε διαθεσημοτητα δεν παρατηρησα καποια διαφορα αλλα στην ποικιλια ισχύει σίγουρα
blacksuede Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 λογικό είναι να συμβαίνει αυτό και στο ένα και στο άλλο κατάστημα, εντάξει είναι αυγουστος και ποιός νοιάζεται, από την άλλη όμως αυτό είναι μια επίπτωση της κρίσης, σε τέτοια περίοδο δεν στοκάρουν εμπόρευμα σε όλα τα καταστήματα, τα έχουν στα κεντρικά και όποιος θέλει παρραγγελνει...δε συμβαίνει μόνο στα καταστήματα ηλεκτρονικών αυτό...το επιβάλει η κρίση και η αφραγκία του κόσμου...
vasi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 αφού δεν πουλάει η GEFORCE GTX260,για ποιο λόγο να στοκάρει το εσηοπ??!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.