Προς το περιεχόμενο

Νέος ιός που σβήνει τα πάντα!πως να σώσουμε την κατάσταση?

sculper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Μία φίλη μου διαπίστωσε ότι έχει ένα ιό στο pc της. Πίστεψε ότι είναι κάτι μεμονωμένο αλλά δυστυχώς το πρόβλημα γενικεύτηκε και έκλεισε την επιχείρηση της. Ο ιός σβήνει ολόκληρα directories χωρίς να χρειάζεται να μπεις μέσα στο φάκελο ή στο directory (μάλιστα έχει αρχίσει και σβήνει και τα backup του server). Το απίστευτο είναι ότι πήγε να ζητήσει βοήθεια από e-shop και της είπαν ότι και αυτοί έχουν «φάει» τον ίδιο ιό και δεν ξέρουν τι να κάνουν. (μιλάω για το e-shop στο Μενίδι). Η κοπέλα είχε σε όλα τα pc το NOD32 updated! Δυστυχώς είναι τόσο νέος ιός που δεν βρήκε τίποτα και δυστυχώς σβήστηκαν και άλλα αρχεία!

Περιμένω αν ξέρει κάποιος κάτι να με ενημερώσει.

Δημοσ.

Μπορεί να δοκιμάσει να τα κάνει "undelete" όντως τα αυτός ο ιός τα σβήνει.

Η μόνη προϋπόθεση εδώ είναι να μην έχει δουλέψει πολύ τους δίσκους από την στιγμή που διαγράφηκαν τα αρχεία.

Δημοσ.

Πές της οτι και antivirus να εχει πρέπει να προσέχει τι κατεβάζει και που μπαίνει !!! Ένα back up που και που επίσης κρίνεται σωτήριο..

Υ.Γ. : καμία επαναφορά συστήματος δοκίμασε να κάνει? καλό προγραμματάκι που έχει σώσει πολλούς επισης ειναι και το tune up ..

Δημοσ.

o ιός βρέθηκε!

νομίζω λέγεται alsass ή κάπως έτσι.....

είναι ιός αρχείο...δεν είχε ούτε .exe ούτε τίποτα!

είναι ιός τελευταίας εβδομάδας........

χρειάστηκε η βοήθεια μεγάλης εταιρείας και 4 ημέρες για να βρεθεί!

δυστυχώς τα deleted θα πρέπει να γίνουν recovered με άλλα προγράμματα....ούτε hidden ούτε στον κάδο ανακύκλωσης τα έστελνε!

Δημοσ.
o ιός βρέθηκε! νομίζω λέγεται alsass ή κάπως έτσι.....

Ευχαριστούμε πραγματικά για την πολυτιμότατη βοήθεια σου.

Παίδες ΠΡΟΣΟΧΗ ! κυκλοφορεί ο πανίσχυρος ιός alsass ή bifteki ή pistoni, κάπως έτσι..... που σβήνει τα πάντα. Κλειστε τα pc, μέχρι νεωτέρας.

Δημοσ.

δεν μπορούσε να κάνει format αφού και τα backup είχαν πρόβλημα!

τώρα που καθαρισε ο ιός προσπαθεί να κάνει recovery!

και γιατι δεν εκανε ενα φορματ μιας και δεν εσωνε τα αρχεια της,να τελειωνε η ιστορια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...