Προς το περιεχόμενο

Ο φορητός τα επαίξε και κολλά καθέ τρείς και λίγο!!

sintalkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εχώ ενά αφάνταστα μεγάλο πρόβλημα με τον παλιό φορητό μου και δεν μπορώ να βρώ καμιά λύση.Το πρόβλημα έχει ως εξής καθέ τρείς και λίγο ο υπολογιστής κολλά και δεν μπορώ να κινήσω τον κέρσορα βασικά παγώνει τελείως η εικόνα και δεν ανταποκρίνεται καθόλου ο φορητός για 1 λεπτό μετά ακούγεται ένας θόρυβος από τον φορητό σαν το μοτεράκι του ανεμιστήρα του και ξεκολά και συνεχίζει.Δυστυχώς για μενα το κάνει συνεχώς είτε σε βίντεο,είτε σε παιχνίδι,ειτέ σε ένα εγγράφο και αυτό το κανεί οτάν είναι να επεξεργαστεί κάτι.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

Δεν ξέρω αν αυτό εχεί σχέση αλλά τώρα τελευταία μου βγάζει το γνώστο μύνημα της microsoft οτί δεν έχω γνήσια windows.Παρόλο που τα έχω γνήσια ,είναι όμώς ενός σταθερού μου και δυστυχώς έχω χάσει το cd ,η αλλή σκεψή μου είναι να υπάρχει κανένας δυνατός ιος ,μαλλόν θα πάω και για φορμάτ οπώς το βλέπω...:mad:

Δημοσ.

Format! Μάλλον είσαι τίγκα στους ιούς! Γι' αυτό καλλάνε όλα. Πάντως μάλλον software είναι το πρόβλημα. Σώσε ότι αρχεία μπορείς και κάνε ένα format και πες μας τι έγινε.

Δημοσ.

κανε αυτα πρωτα γιατι ειναι μανικι το format.

1. βαλε ενα απλο antivirus (βγαλε αυτο που εχεις βαλει ειδικα αν ειναι καποιο σπασμενο (που ειναι συνηθως με προβληματικο update - δοκιμασε το avg ή το avira free edition μια χαρα δουλευουν)

2. απεγκατεστησε οτι προγραμμα εχει που δεν χρειαζεσαι η που δεν ξερεις πως μπηκαν.

3. βαλε το ccleaner και καθαρισε το απο τα αχρηστα αρχεια, τα λαθη στην registry και σταματησε οσα προγραμματα δεν χρειαζεσαι κατα την εκκινηση (πολυ απλο στην χρηση προγραμμα).

4. κανε ολα τα update των vista και των drivers.

5. κανε ενα defragment μετα απο ολα αυτα.

Δημοσ.

Παροτι δεν μας αναφέρεις το μοντέλο που έχεις μπορούμε να συμπεράνουμε ότι εκτός απο το θέμα των ιών καλο ειναι να φροντίσεις και την συντήρησή του με καθαρισμό εσωτερικά με προσοχή γιατί μπορει οι ανεμιστήρες να έχουν πιάσει αρκετή σκόνη...

Δημοσ.

αυτο το προβλημα το ειχε ο αδερφος μου... με το φορητο του

και ήταν προβλημα του sata driver

τελικα αλλαξε λειτουργικο απο xp se vista .. και το προβλημα λύθηκε

αν ομως το προβλημα αυτο στο εμφανισε τώρα δεν παιζει ναχεις τετοιο προβλημα

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για την βοηθεία θα του κάνω ένα φορμάτ μπας και ξεμπερδεψώ μαζί του αλλά εμένα μου κάνει για hardware πρόβλημα και όχι software.Αν κάποιος έχει κάνα οδηγό,ή ξέρει πως αλλάζουμε την πάστα του επεξεργαστή και πως καθαρίζουμε τα ανεμιστηράκια του φορητόυ ,ας ποστάρει.

Thanks παντώς για την βοήθεια ,θα σας κρατώ ενήμερους για την πορεία της κατάστασης του φορητού.

Για την ιστορία ο φορητός είναι o IBM Thinkpad R50e που του χα περασμένα τα windows xp pro sp2 greek αυθεντικά από Turbox Pc .

Δημοσ.

Έχω το ίδιο πρόβλημα. Φτείει η θερμοκρασία.

Δοκίμασε να το χρησιμοποιήσεις σε χώρο με κλιματιστικό, έστω και σε φιλικό σπίτι ή σε μια εθνική τράπεζα.

Οι περισσότεροι συσκευές αναφέρουν στις προδιαγραφές τους θερμοκρασία λειτουργείας 25 βαθμούς, και μέγιστη θερμοκρασία λειτουργείας 40 βαθμούς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...