wolf_2002 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 καλησπερα παιδια. φανταζομαι ολοι θα ξερετε απο το σινεμα ενα θεματακι που δειχνει νομιζω πριν και μετα απο τα διαφορα trailer ταινιων με μια μουσικη που γραφει "η διαφημιση στον κινηματογραφο". ειναι χαρακτηριστικο παντως. απλα αν το εχει καποιος ή καπου να το δω απλα... Ευχαριστω πολυ
IMMORTALFRANK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 φίλε μου το ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Μάλιστα εδώ και λίγα χρόνια έχει ψιλοαλλάξει και το έχουν κάνει με "τύπου 3d" animation ο θεός να το κάνει! Δεν πιστεύω πάντως κανείς να εχει ασχοληθεί να το ψηφιοποιήσει και να το ανεβάσει για να το δούμε. Μην ξεχνάμε πως είναι ελληνική "παραγωγή"!!!
bougos08 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 το βρηκε κανενας απο τους δυο σας???το ψαχνω και γω αυτα ειχα μαγνητοφωνησει πριν πολλα χρονια.εχει κανεις ολοκληρο το κομματι??? http://www.multiupload.com/K3FNHTBQ8Y
wolf_2002 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημερα παιδια! Ειπα να ρωτησω παλι μετα απο καιρο μηπως το εχει βρει κανενας αυτο το κομματι εισαγωγης! Ευχαριστω πολυ.
bougos08 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Ξεχασα να αναφερω οτι εστειλα email στη Village Roadshow και τους ζητησα το σποτακι...Μου απαντησανε οτι λογω πνευματικων δικαιωματων(σιγα το αιτημα που εκανα) δε γινετε να μου το δωσουνε...τι να πω.αν θες δοκιμασε και συ να στειλεις ενα mail αλλα στην ελλαδα τα δικαιωματα ενος 10δευτερ σποτακ μας εφαγαν...
IMMORTALFRANK Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μπα, όσο και να ψάχνουμε δεν νομίζω να το βρούμε..........κρίμα
bougos08 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Αν εστελνε και κανας αλλος mail στη Village Roadshow?
DeadOrganPlayer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Αν εστελνε και κανας αλλος mail στη Village Roadshow? Την είχα κι εγώ αυτή την ιδέα αλλά μετά από πολύ σκέψη κατέληξα ότι είναι λίγο τραβηγμένο. 2
bougos08 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Νταξει ενα email ειναι.Ποσο μπορει να ενοχληθουνε?
DeadOrganPlayer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δε ξέρω, εγώ κωλώνω πάντως να το κάνω. 1
conclave Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά κι εγώ το ψάχνω εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πρόσφατα όμως είδα ότι η εταιρία που το έχει έκανε ιστοσελίδα. Να τους πούμε να το ανεβάσουνε εκεί σε 1080 Και μάλιστα, και το παλιό, και το καινούριο (βασικά διαφέρουν περισσότερο στην μουσική!) Αν στείλει ένας μόνο δεν θα γίνει τίποτα. Αν στείλουμε 100, ίσως έχουμε ελπίδες να το δούμε και στο δικό μας Home Theatre! Είναι της CinemaNews.gr!
gamanos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Είναι πολύ ζόρικη περίοδος για μένα και τις άκρες μου αλλά λογικά θα μπορώ να το βρω σε καμιά εβδομάδα, αρκεί να μην το έχουνε μόνο σε DCP γιατί την κάτσαμε. Αν πάλι υπάρχει θέμα δικαιωμάτων, λυπάμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα