Physics_Rulez Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Ψάχνω για mp3 player στα 16GB. α)Δεν θέλω να δώσω πάνω από 150 ευρώ. β)Δεν θέλω ipod, όχι μόνο λόγω του (α), αλλά γενικότερα. Θεωρώ ότι μονόδρομος είναι το παρακάτω Sony, λόγω της αυτονομίας (η καλύτερη που έχω βρει), των ακουστικών (είναι το είδος που ψάχνω), και του μεγέθους. NWZ-S639F, το οποίο το βρίσκω περίπου στα 140 ευρώ. Πιστεύω πως από ποιότητα ήχου θα είναι πολύ καλό, αφού θυμάμαι πως το παλιό Sony w910i κινητό μου ακουγόταν πολύ καλύτερα από ipod... Ενδιαφέρουσα πρόταση είναι και το νέο GoGear της Philips (το Ariaz και όχι το ογκώδες Opus), με λίγο χειρότερη αυτονομία και ανάλυση οθόνης, αν και δε σκοπεύω να βλέπω ταινίες σε τόσο μικρή οθόνη.... παρά ταύτα το sony έχει ανάλυση 240x320, ενώ το philips 176χ220. Αν έχετε κάτι άλλο καλό υπ' όψιν σας είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.
stratos789 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 φιλε εγω λεω το sony ειναι πολυ καλο και ωραιο αλλα μπορεισ να δεις και αυτο http://www3.dealtime.com/xPO-SanDisk-Sansa-e260-4-GB αλλα ειναι σε ποιο λιγα gb εγω αυτο εχω και ειναι παρα πολυ καλο
doctorkostis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Θα προτεινα αυτο http://www.pixmania.gr/gr/gr/2724851/art/samsung/mp3-player-yp-q2jeb-16ga.html . Εχω το Q1 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Η αυτονομια του μου φαινεται μια χαρα,στο site γραφει 50 ωρες μουσικης.Απο τιμη ειναι πολυ καλο και με τα χρηματα που περισσευουν απο το budget σου,μπορεις να παρεις κανα καλο ακουστικο in-ear για να ακους σωστα τη μουσικη σου.Στο Q1 που εχω,ειχε ερθει με απλα ακουστικα τα οποια ηταν πολυ μετρια και αλλαχτηκαν αμεσως με sennheiser CX300.Μεγαλη διαφορα... (Αυτα που αναφερεις,δεν τα εχω ακουσει,οποτε δεν εχω αποψη)
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Γιατρέ, το σκέφτηκα και το samsung, αλλά με τα έξοδα αποστολής μου βγαίνει όσο το sony, μόνο που θα πρέπει να αγοράσω και ακουστικά... A. και το μέγεθος ξεφεύγει λίγο (2.4" οθόνη; γιατί; ). Να φανταστείς αν το sansa clip έβγαινε σε 16GB εκείνο θα έπαιρνα. Μα γιατί χαντακώνουν καλά players με χάλια ακουστικά;
cabdik Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 ετσι απο περιεργεια, τι θα τα κανεις τα 16GB σε MP3player?
Nomikaria Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα! Λοιπόν,πρόσφατα αγόρασα το Sony S639F και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη.Κατ'αρχήν η ποιότητα κατασκευής είναι πάρα πολύ καλή και το player είναι πολύ μικρό κι ελαφρύ(ξεχνάς πως το'χεις πάνω σου). Το interface του είναι πολύ ζωντανό και χρηστικό(ΟΚ δεν είναι iPod αλλά κάνει τη δουλειά του μια χαρά) ενώ η οθόνη του κορυφαία ακόμα και σε χαμηλή φωτεινότητα.Η μπαταρία είναι πράγματι πολύ καλή(το χρησιμοποιώ από 14/7 και του έχω κάνει μόνο μια πλήρη φόρτιση,ακούγοντας τουλάχιστον μια ώρα σχεδόν κάθε μέρα..)Η οθόνη είναι μικρούλα αλλά αν δεν έχεις σκοπό να δεις ταινία παρά μόνο κανένα video clip,είναι επαρκής. Και η τιμή του είναι πολύ καλή,δεδομένου ότι παίρνεις ένα player 16 gb,Sony και έρχεται με πολύ καλά in-ear ακουστικά. Είναι μια τίμια πρόταση για ένα mp3 που θα σου κρατήσει καιρό χωρίς να ξεπαραδιαστείς.Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 ετσι απο περιεργεια, τι θα τα κανεις τα 16GB σε MP3player? Να σου λύσω την απορία: Η συλλογή μου είναι ολόκληρη στα 320kbps. Επειδή το θεωρώ χάσιμο χρόνου να μετατρέπω με τις ώρες τα mp3 σε χαμηλότερο bitrate, προτιμώ να πάρω ένα μεγάλης χωρητικότητας για να κάνω ένα εύκολο και γρήγορο copy paste. Εκτός από αυτό, ακούω πολλή μουσική και πολύ μουσική. Ευχαριστώ Nomikaria!
XPHSTOS_ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Είμαι κάτοχος ενός NWZ-S739F (16Gb) και απλά τα σπάει... Η ποιότητα κατασκευής άψογη, ή ποιότητα των ακουστικών δεν παίζεται... η δε ποιότητα ήχου... άστο... από άλλλο πλανήτη... βέβαια αυτό που έχω είναι με το Noise canceling οπότε και κάνει 250Ε αλλά έχει έκδοση χωρίς αυτό και κοστίζει γύρω στα 200Ε. (Ξέρω ότι είναι πάνω από το όριο αλλά αξίζει!) Αν σε ενδιαφέρει η ποιότητα ήχου απλά πρέπει να ρίξεις μια ακρόαση και σ'αυτό..!!! http://www.sony.lv/product/nws-s-series/nwz-s739f *Το μόνο αρνητικό στην SONY είναι η υποδοχή σύνδεσης με υπολογιστή που δεν είναι USB2.0 ούτε USB Mini, έχει μια δική βλακεία και είσαι απλά αναγκασμένος να κουβαλάς και αυτό μαζί σου σε περίπτωση που θέλεις να πάρεις κάτι από αλλου!*
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Είμαι κάτοχος ενός NWZ-S739F (16Gb) και απλά τα σπάει... Αρχηγέ είναι ίδια, απλά το δικό σου έχει πρόσοψη από αλουμίνιο ή κάτι τέτοιο. Τα χαρακτηριστικά, τα ακουστικά και τα features είναι ίδια. *Το μόνο αρνητικό στην SONY είναι η υποδοχή σύνδεσης με υπολογιστή που δεν είναι USB2.0 ούτε USB Mini, έχει μια δική βλακεία και είσαι απλά αναγκασμένος να κουβαλάς και αυτό μαζί σου σε περίπτωση που θέλεις να πάρεις κάτι από αλλου!* Αυτό το είχα ξεχάσει.... για τη sony μιλάμε. Μέσα στη βλακεία με το connectivity. Το noise canceling τι ακριβώς κάνει; το χρησιμοποιείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.