Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Καλησπερα παιδια. Εχω την webcam που δειχνω στη photo και δεν μπορω να βρω drivers πουθενα. Στο site της creative δεν υπαρχουν τα παλια μοντελα γενικοτερα, ειτε σε καρτες ηχου κλπ. Επειδη ολο και καποιος θα εχει τη συγκεκριμενη webcam (την εχω δει σε αρκετα μερη ανα καιρους) ας βοηθησει με το driver. Δεν εχω καταφερει να βρω ουτε καν το μοντελο της! Δεν το αναγραφει πουθενα.
parsifal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Στο site της creative δεν υπαρχουν τα παλια μοντελα γενικοτερα, ειτε σε καρτες ηχου κλπ. Υπάρχουν, πρέπει να κάνεις κλικ εδώ: Anyway, ορίστε το link που ζητάς: >http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=218&subCatID=847&prodID=65&prodName=WebCam&subCatName=WebCam%20Series&CatName=Web+Cameras
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Ευχαριστω parsifal! Επιτελους! Ειχα παει εκει που μου εδειξες στο "click here" αλλα οπως ειπα δεν ηξερα πως λεγοταν το μοντελο της webcam! Δεν το γραφει ουτε πανω, ουτε απο πισω (οπως λεει στο site της creative), Ουτε καταφερα να το βρω με Everest κλπ. Anyway, ολα τελεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.