pug_f_e Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 εχω το παρακατω προβλημα... Εχω μια οθονη στο αυτοκινητο και εχι θυρα usb. Δοκιμασα 2 φλασακια που εχω και δε τα διαβαζει, ενω γενικα σε υπολογιστη δουλευουν κανονικα. Βαζω ενα αλλο ενος φιλου μου και το διαβαζει... Μου λεει... πρεπει να ειναι τα φλασακια σε fat 32 φορματ. τα δοκιμασα και σε φατ και σε φατ32. Δε τα διαβαζει με τιποτα. Τι παιζει??? ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ??
clockwork Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 δες μεχρι ποσα γιγα μπορει να διαβασει. ειχα το ιδιο προβλημα σε player με usb 2 γιγα το επεζε κανονικα και το ιδιο flashaki σε 4γιγα εκανε 2λεπτα να το διαβασει και συνηθως δεν το διαβαζε καθολου
pug_f_e Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 το σκεφτηκα αυτο με τη χωρητικοτητα... το περιεργο ειναι οτι αυτο που διαβασε ειναι του φιλου μου ( 8 γιγα ). Βεβαια ηταν πανω 1 λεπτο και ηταν στο 0%, αλλα τουλαχιστον εμφανισε το μενου στα δικα μου βγαζει "READ" και μετα απο λιγο σταματαει και δε κανει τιποτα. Το ενα απο τα δικα μου ειναι mono 128 mb !
kotlid Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 πρεπει να ειναι θεμα του stick γιατι και εγω εχω 2 ιδια stickακια ιδιας μαρκας και χωρητικοτητας που δεν τα διαβαζει (4gb) ενω ενα αλλο 8 giga το διαβαζει κανονικα.
arxaggelos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Λίγο τραβηγμένο, αλλά μήπως τα φλασάκια σου είναι U3 και η συσκευή πάει πρώτα σε εκείνο το partition και φυσικά δεν μπορεί να το φορτώσει?
pug_f_e Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Λίγο τραβηγμένο, αλλά μήπως τα φλασάκια σου είναι U3 και η συσκευή πάει πρώτα σε εκείνο το partition και φυσικά δεν μπορεί να το φορτώσει? Τι ακριβως ειναι αυτο tο U3 ??
arxaggelos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Το U3 είναι ένα μίνι λειτουργικό που ανατπύχθηκε ειδικά για φλασάκια και επιτρέπει να τρέχουν εφαρμογές από εκεί χωρίς να επηρρεάζουν καθόλου το σύστημα του υπολογιστή. Φυσικά οι εραφμογές αυτές είναι ειδικά "γραμμένες" (ή ξανα-γραμμένες, αν πρόκειται για γνωστά προγράμματα) για U3. Το λειτουργικό U3 βρίσκετια σε ένα μικροσκοπικό partition μέσα στο φλασάκι και φορτώνει στην μπάρα εργασιών δίπλα στο ρολόι των XP σε ένα μικρό κίτρινο τετράγωνο που γράφει U3 και μόλις το πατάς ανοίγει όπως το Έναρξη των win. Εμένα πχ με βολεύιε να έχω το skype και το winrar σε έκδοση U3 για τις περιπτώσεις που κάθομαι σε υπολογιστή που δεν τα περιλαμβάνουν (πχ σε νετ καφέ). Αν έχεις XP: πιθανότατα αν ήταν U3 το φλασάκι σου θα το ήξερες γιατί φορτώνει αυτόματα, οπότε άλλο είναι το πρόβλημα Αν έχεις Vista: στα Vista το U3 δεν ήταν αρχικά συμβατό, τώρα πρέπει να είναι όμως με νέο firmware (τουλάχιστον τα sandisk είναι). Αν το φλασάκι σου όμως έχει καιρό που αγοράστηκε, κι έχει το παλιό firmware, δεν θα φόρτωσε ποτέ στα Vista σου και δεν θα ξέρεις αν είναι U3. Σε αυτήν την περίπτωση, και με δεδομένο ότι, όπως είπα, συνήθως το partition του U3 φόρτωνε πρώτο, ενδέχεται να μην μπορεί να φορτώσει στην οθόνη σου η οποία δεν είναι υπολογιστής...
pug_f_e Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Exω XP, αλλα τετοιο κιτρινο πραγματακι κατω δεν εμφανιζεται... βεβαια, στο φλασακι των 4gb στον "υπολογιστη μου " εμφανιζεται σαν να εχει 2 partition που βεβαια στο ενα δε μπορεις να μπεις ή να γραψεις.. και ειναι μηδενικο απο χωρο. Πρεπει να κανω κατι σε αυτο, για να γινει ενα?
arxaggelos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Exω XP, αλλα τετοιο κιτρινο πραγματακι κατω δεν εμφανιζεται... βεβαια, στο φλασακι των 4gb στον "υπολογιστη μου " εμφανιζεται σαν να εχει 2 partition που βεβαια στο ενα δε μπορεις να μπεις ή να γραψεις.. και ειναι μηδενικο απο χωρο. Πρεπει να κανω κατι σε αυτο, για να γινει ενα? Μάλλον δεν είναι U3, αν και έτσι κι αλλιώς τα U3 τογράφουν και πάνω στο φλασάκι με κάποιον τρόπο. Όσο για το μικρό μηδενικό partition δεν ξέρω τι μπορεί να είναι. Σου το βγάζει και μετά από format? Ίσως πρέπει να μεταφερθεί το thread στις "μονάδες αποθήκευσης", πιθανόν τα παιδιά εκεί να ξέρουν καλύτερα. Αν θέλεις ζήτα το από τους mods.
the_eye Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Exω XP, αλλα τετοιο κιτρινο πραγματακι κατω δεν εμφανιζεται... βεβαια, στο φλασακι των 4gb στον "υπολογιστη μου " εμφανιζεται σαν να εχει 2 partition που βεβαια στο ενα δε μπορεις να μπεις ή να γραψεις.. και ειναι μηδενικο απο χωρο. Πρεπει να κανω κατι σε αυτο, για να γινει ενα? Κάνε διαγραφή των partitions να μείνει μόνο 1.
pug_f_e Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Κάνε διαγραφή των partitions να μείνει μόνο 1. βασικα πως μπορω να το κανω αυτο? εβαλα και το Partition magic , αλλα εμφανιζει μονο τον κανονικο δισκο( για να κανεις οτι θες) Δεν εμφανιζει το φλασακι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.